🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 812
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 585
Аз спрях миналата година да гледам Фермата заради отвратителните хора вътре, които се държаха безобразно гадно с едно момиче и никой не се намеси! Нито вътре, нито продукция и аз не издържах толкова грозотия в отношенията и адска несправедливост. Мисля, че и тази година няма да догледам формата и повече няма смисъл да си губя времето с тези хора. Те не са добри хора. А аз не обичам несправедливостта и сметкаджийството. А всичко това се прави в името на печалба... Не ви ли стигнаха пари, момчета?!

# 586
До сега гледах този нелеп опит за другарски съд. Не съм ви чела, но идвам да си кажа колко съм разочарована от Валерия!!!  Гечо не го харесвам, за мен е женомразец, ужасно дуднещ и агресивен, но Валерия направи от мухата слон. Абсолютно прекали с драмите и абсолютно може да се чувства виновна, че го изгониха. И абсолютно това момиче вече НЕ ми е фаворит! Както и Аксения, която й пригласяше. За мен Гечо я потупа, за да свали пушката. Това видях аз! Валерия реагира все едно й е отвъртял шамар. Такава излагация не бях виждала скоро! Просто вече ми се отщя да гледам предаването, защото всички са мега противни хора вътре!

# 587
Да ви кажа, като гледам как се реве за щяло и нещяло, може би вече им идва в повече всичко и ескалират някакви емоции. Единствено така бих могла да ги оправдая.

# 588
Ако беше само това удряне, едва ли който и да е щеше да го приеме насериозно, от който и друг участник да беше дошло.

Но идващо от този човекоподобен, Гечо, това наклони везните. Аз гледах само отчасти, след малко ще гледам целия епизод.

Тъпа ситуация, много жалко поведение от Андрей и продукцията, вместо сами да вземат решение.

Гечо сам си е виновен, дали сега заради това удряне или заради цялостното поведение и отношение към околните (не само жени), радвам се, че си тръгва, смятам, че е заслужено.

# 589
Не разбирам какво толкова й треперят на тая Мажена - освен да яде и да спи, друго не я видях да прави. И на какво отгоре иска да остава още?

# 590
А Хепито към Гечо - Айде, сладурче.  После към Мажена - Сладурче.
Айде стига де. Смени репертоара.

# 591
"Мани ги тея жените" - пещерният човек каза на излизане. 🤐
Ма как бе, тоя хубав човек. Мъжете са истината.
Жалкото е, че не е въпрос на мъж/жена. Става въпрос за недопустимо поведение и нарушаване на правила. Можеше да е обратното. Не са малко никак жените насилници. Просто човек трябва да знае коя граница не трябва да се преминава.

Не мога да повярвам какви коментари чета. Сега разбирам от къде идва разбирането, че изнасилените жени си го “просят”.  Спирам да коментирам, петък вечер е и няма да се натоварвам с подобни изказвания.

Hands Clap
Да не говорим, че той нито се извини /истински, имам предвид/, нито осъзна въобще, че е сбъркал! Напротив, продължи с нещо от рода на : "не само да го удариш, ами ръцете да му счупиш даже..."
А как се определя, драги съфорумци, кое е удар и кое - не? Не било силен удар, казвате вие, тоест...ако е удар над 50 единици мярка за сила, тогава може. А сега, понеже не е толкова, нека бъдем ларж и да махнем с ръка!

# 592
  • при късмета
От началото на сезона чакам тази положителна промяна у Валерия да се срине. Е, дойде момента. А тъкмо я похвалих, че е наляла някакъв акъл в главата си и детското е оставила зад гърба си. Много загуби и си е за нейна сметка.
За мен, това не беше удар. Пак ще кажа, че ако не  с цел да нарани, не е удряне, нападане или както и да се извърти.
Гечо може да не е най-галантния участник, но не заслужаваше да излезе точно за това. А не продукцията, а Валерия го изгони. Андрей цели 3 пъти каза, че от нея зависи, обясни като на малоумна разликата в термините, които ще използва и по отделно последствията за всяко. И тя го направи нарочно. Уж за отбора, уж и за избора си на втори дуелист искаше с тях да се съобрази и там циврене, уж да се запазят колкото може повече хора от отбора при обединението, а накая изхвърля човек от собствения си отбор. Ето тук има умисъл, а не в действията на Гечо

# 593
А Хепито към Гечо - Айде, сладурче.  После към Мажена - Сладурче.
Айде стига де. Смени репертоара.
Ти пък Simple Smile А "бате" къде забрави?

# 594
Насилието си е насилие, без значение от формата. Предаването обаче си е един експеримент. Затварят едни хора, разделят ги на отбори, влияят на психиката им, умишлено ги вкарват в конфликти чрез отборни наказания, предизвикват определени реакции... И те се "разгръщат" в целия си блясък. Малко са играчите като Живка, които прикриват емоциите си и превъртат играта. Затова не спират вербалното насилие, то разкрива много и за насилника, и за жертвата. Все пак е важно сеир да има, иначе на публиката ѝ е скучно. Ето, "потупването" по рамото е скучно, не е насилие според драгия зрител. Затова ще му дадем други зрелища. Той пък се сърди, ама защо позволяват това? Ами, защото им носи пари! При обидите можеш да отвърнеш, да излезеш от помещението, да напуснеш предаването, ако ти идва в повече. Имаш избор. А при физическото насилие се нарушават И други граници. Затова в нито едно реалити не го допускат. А вербалното... носи пари на продуцентите и сеир за повечето зрители.

Ох, за Андрейчо било неочаквано изгонването на Гечко. Извънземните го взеха него. Манипулацията е сила.

# 595
Добре де, Мажена какво е очаквала, никога да не ходи на дуел ли? И реве, а когато манипулираше Альона и Веселка да избирали по съвест, а тя такива има ли- страхливка... Директно да й дават наградата Иван и Андрей. 
Иван и той... такъв фалш, такова чудо.
Чакам новата анкета.

# 596
  • при късмета
svetlaangel, защо трябва да е определяща силата на удара? Никой не го е твърдял. И се определя дали е насилие или не, според умисъла за действията, ако не си наясно. Ако някой го прави с цел да нарани, независимо дали физически или психически, да уязви или унижи конкретен човек, да това е насилие. Ако е реакция в някаква ситуация и целта не е тази, тогава, за мен не може да говорим за насилие.

А Аксения ми замина, както мааалко се беше издигнала. Защото се взе много на сериозно и най-вече за фактор. За стари, за нови, помисли се за последна инстанция. По тази причина и в комбинация с представянето ѝ в началото, повече няма да се качи и на милиметър към някакъв плюс

И от продукцията се изложиха. Хем казват, че те са властта, хем едната страна в конфликта да решава еднолично. Това драги продуценти не е справедливост

# 597
  • Вестерос
И на мен ми е интересно Мажена какво е очаквала, едва ли не обидена, че е избрана да ходи на дуел Grinning Все едно е сигурна финалистка.

# 598
Е тва не го очаквах, честно.Да изгонят Гечо. Валчето никога не ми е била фаворит, така че не съм разочарована. Нещо така и не ми позволи да я харесам на 100 % Някак доста по детски се държи на моменти.
Моят фаворит си остава Яни!

# 599
Явно гледаме различни предавания - Валерия рева от обида, не щото я е пребил. Никой, никъде не твърди такова нещо, освен привържениците на стабилно потупване по рамото под съпровод от обиди.

Общи условия

Активация на акаунт