🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 022
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 120
Те всички го знаят,но Веси е добро момиче и като нищо ще й стане жал ,това държание на Мажена си е направо емоционално изнудване. Много се изложи тази вечер,плю си на всички заявки за силна и успешна жена. Интересно ми е сега като се гледа дали не я е срам най-малкото от подчинените й,защото все пак е шеф ,ръководи екип а се държи като мекотело.

# 121
Ужас, и това е началник...да се подмазва на една Веселка. Жалка картинка.

# 122
Ах, че жалка Мажена. Толкова грозно и инфантилно никой досега не си е просил оставане. Дори и лондонското психопатче, дето обичаше да коли, манипулираше далеч по-завоалирано.

Също толкова жалка Камелия, която скришом опита да си завърти задните части, ама Андрей набързо я изказа.

Страхотен Влад, последният свестен от яловите надежди.

Стискам палци на Цола в края на седмицата. Много ми е симпатична този сезон. Вярно е окръглила бузките, че и коремче си е завъдила, но така е още по-сладка дори.

# 123
И какво й е на Веселка? Тя Мажена и на един Евгени се мазнеше.

# 124
И какво й е на Веселка? Тя Мажена и на един Евгени се мазнеше.
Същата работа. Утре и на Радо ще се мазни, ако устиска.

# 125
Камелия си призна нещо, което отдавна подозирам и съм споделяла тук, че намрази Акси още първия ден, когато Акси избра Симона пред нея. Почувства се пренебрегната и подценена, което показва колко несигурна в себе си комплексарка е, в разрез със самочувствието, което демонстрира.

Мажена от жалка по- жалка. Остава във формата за сметка на други по-качествени участници, но на каква цена?! Пълно падение и излагация! Не помня друг така да се е молил, увещавал , унижавал и пазарил, за да издрапа още някой ден във Фермата.
Такъв резил за докторицата. Язък за големите претенции на госпожата.
Как се мазни и манипулира Веселка. Прегръща я и я целува с целувката на Юда "постъпи, както ти диктува съвестта".Така изпрати вкъщи Альона сега се пробва и с Веселка. Imp
Голяма лисица е, сигурно и в живота е такава, манипуративна използвачка!
Сетих се как се терзаеше и плачеше Вал при избора и хитрите очички на докторицата, че са се смилил над нея и друг ще пътува, а тя си е издействала още седмица.
Дано Веселка не се поддаде на манипулациите и я засили с 200 към дома.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 01:03 от sineva 1

# 126
Влад ми хареса не само когато даде имунитет на Ваня, но и когато каза на Камелия, че според него е потърсила контакт с Аксения, защото е очаквала Елена да си тръгне. И че веднага е започнала да се намества в пространството, освободено от нея. Така, съвсем директно й го каза. Което беше супер. Всички други й треперят на тая Камелия, никой не смее нищо да й каже. Без Ванчето, де.

Евгени вече няколко пъти ме подсеща за онази приказка: “Дай на простака малко власт, и той непременно ще ти покаже, че я има.” Като не може да надприказва някого (в частност - Радо) се сеща веднага колко голяма работа е, когато е с униформата.

Мажена е направо жалка. Как не й е неудобно да стои там, като знае, че на другите им е неудобно да я извикат на дуел? За всичките сезони, които съм гледала, не помня да е имало участник, който така да проси оставането си в играта, както просеше тя от Веселка тази вечер. Много се излага.

Поведението на Влад пък ми говори, че го играе за след обединението. За мен Камелия играеше хем с жените, хем с част от мъжете. Просто още преди дуела вече беше наясно с кого продължава за напред.

# 127
  • София
Пуснах новата анкета!

Уф, знаех си, че Ели ще ни изненада приятно и ще гласува за Влад, тъпо, че сглупих и набързо гласувах за толкова логичното - Камелия. Нищо де, много се радвам на избора на Ели! Влад отдавна заслужаваше да стане фермер. 🙂
Трябва да се отбележи, че Камелия още преди избора за нов фермер каза, че ако тя е фермер (определено се беше настроила за шефското място) няма да праща Хепито отново в обора, а ще иска да е мъж. Най-вероятно Радо щеше да е за трети път в обора.

Ками и с Нина май удари на камък. Ще видим по-нататък. А Акси още на церемонията и го каза по-завоалирано, а Нина директно - ''За къде си се разбързала.

Голяма излагация на Мазнена, но сефте...

# 128
Мажена е пълна трагедия. Според мен вече е покрила някакъв минимален престой, с който може да се гордее и да каже, че се е задържала достатъчно, защото мога да си представя, че е някак срамно за тези, които влизат с голямата кошница, а си събират багажа първата седмица, ама тя нагла, та нагла. Като толкова й се остава, да беше инвестирала малко време навън в усвояване на умения, които биха помогнали в игрите. Да, тя е възрастна и не е атлетична, това нямаше магически да се промени, но поне можеше да усъвършенста знания по история, цепене и други по-скоро статични неща. Вместо това, тя се излага на абсолютен максимум, та чак ми иде да спра телевизора от срам втора ръка, който изпитвам като я гледам.

# 129
  • Sunshine state
Много добре са я разконспирирали Камелия и сега вече няма път назад. Дано Нина не поддаде, че тя ми е малко на кантар.

# 130
Аксения по толкова добър начин го каза на Камелия,....че е имала много шансове да ѝ протегне ръка...и то когато ѝ е било много трудно, защо точно сега. Камелия се изложи много и едно нещо обединява всички в отношението им към нея...никой не ѝ вярва.

# 131
  • earth
Да сменим темата малко.
Горката Веселка, май има хормонални проблеми.

# 132
Да сменим темата малко.
Някакви други проблеми имат някои хора май….

Мажена е такава подмолна, мазна лисица, че знаейки българската действителност, силно ме съмнява да е станала шеф с едните си голи умения. Абсолютно дъно от жена на години. Аз няма да раждам повече, ама децата си не бих пратила при нея никога, пък нека да е най-великата.

# 133
Мажена си затвърди мнението ми за нея, пък вие си викайте, че й омаловажавам професията. То им и лекари, и лекари. Само тя си знае как е стигнала до позициите в, които е навън, но определено поведението й в момента поставя доста въпросителни. Според мен се компроментира доста в очите на масовия зрител. Но и таргет-пациентите й не са масовите зрители...

# 134
Да сменим темата малко.
Някакви други проблеми имат някои хора май….

Мажена е такава подмолна, мазна лисица, че знаейки българската действителност, силно ме съмнява да е станала шеф с едните си голи умения. Абсолютно дъно от жена на години. Аз няма да раждам повече, ама децата си не бих пратила при нея никога, пък нека да е най-великата.
Бъркахме и името в началото.МаДжена,Мажена.....То се оказа МаЗнена.Мазна,мазна ,снощи само мас не капеше от устата и .И наистина е НИСКА. В оня смисъл на думата.Боже! Жена на възраст.....даваща пример.Иван и Андрей,този път ви се получи обратната поговорка! Вместо да и изпишете вежди и избодохте очите.

Общи условия

Активация на акаунт