🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 780
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Никакъв саботаж не виждам аз, а инат, некадърност и хвалипръцковство.

# 496
Камелия не е толкова глупава, колкото трябва да е, за да докара ратайството на този хал, но затова пък е толкова проклета, че да го осе*е нарочно! Не я мислете за заблудена фръцла, която я води само егото. Тя е подло същество. Да не мислите, че Иван ѝ е много скъп?! Само нещо от личния и комфорт да бъде накърнено от него, ще изпита отровата ѝ на мига и хич даже няма да го бави и да го пощади. Богомолка е тя...

# 497
А Камелия и Иван как се надушиха, аз го изтървах този момент. Да не се "знаят" от кастингите? Тя нали за Елена се лепна... този откъде изкочи, че и най-добри приятели излезнаха, без да са ги давали да разменят 2 изречения?

# 498
Много ми е любопитно какво се е случило,  дано заради пресилване на някаква ситуация не изгонят Гечо. Не ми е любимец, но не ме и дразни, а и доколкото виждам мъжете го уважават.

Веселка ако не избере Мажена ще е просто...

Даваха ги Камелия и Иван, нали заедно стригаха овцете.

# 499
Даваха ги Камелия и Иван, нали заедно стригаха овцете.

Да, ама то като ги стригаха вече бяха BFF. Как се стигна до това приятелство ми е интересно. Контактът преди това беше като тичаха да крият на Аксения нещата. Да не е врагът на моя враг е мой приятел ситуацията?

# 500
  • Разпиляна във въображението
Камелия е ужасно нагло парче. Ако мисли, че така ще спечели симпатиите на зрителите... много се е заблудила.

# 501
Веселка няма да избере Мажена.
М, избра я!

# 502
  • Вестерос
Напротив точно Мажена, като спойлера ни /втория/ Grinning

# 503
    Не виждам какъв е смисъла в играта да влизат играчи, които другите смятат за твърде слаби и не викат на дуел. Няма предпоставки за хубави дуели и пада рейтинга на предаването.
   На Мажена специално отдавна й беше време да си ходи. Заела е мястото, на някого в пъти по-подготвен за предаването.

# 504
  • Вестерос
О М Г

# 505
От мухата слон 😀

# 506
Мда. Беше преувеличено. Че Гечо прекалява е факт, ама това не беше удар.

# 507
Начи... това не е удар, пък вие как го виждате не знам! Валерия преигра. Не, че Гечо е свет, но викането му е значително по-обидно от това, че я тупна по рамото, а то е за да му обърне внимание, защото тя си крякаше докато той пък държеше да им обясни нещо. Те са с каски, гъгнат под тях, решил е, че не го чува и я тупна по рамото, за да му обърне внимание. Не я е ударил с удар, както се опитват да го изкарат!!! Всичките кокошки драматизират в момента. Да, прекалено беше от страна на Валерия и на другите, дето ѝ пригласят.

# 508
Радвам се, че Мажи си отива.

Гечо да си заминава на секундата да си лекува нервите.

# 509
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Валерия реве все едно я е пребил.
Тупна я силно по рамото, чак пък удари и ревове. Буря в чаша вода.

Общи условия

Активация на акаунт