💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 106
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Другата България
Безстрашните мъже. Heart

Непобедими земеделци.

# 1 531
Неделчо пак избухна 🤣🤣🤣
Скрит текст:

# 1 532
  • Другата България
Последна снимка слагам, ще ме извините, но се е събрал материал от днес.
Зори тества очилата на играта с топчето. Може да са слънчеви.....Joy

# 1 533
И между другото стана ми жал за Алекса и ми стана и малко по-симпатичен.
Дяволе, ти Дяволе...няма да се разберем, може ли такива приказки JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Неделчо - ПРЕЗИДЕНТ! Топ видео! Единствената ми забележка е, че зрителят с картините с Гогича трябваше да е жена с руса коса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 534
  • Другата България
Аз нещо друго забравих да изкоментирам.
Подигравката на Алекса към Гошо за това, че е взел предимството да има храна за себе си.
Разговорът беше нещо от рода на:
“Аз се съмнявам Алекса да вземе предимство за цялото племе!" - Жоро.
Алекса:
"Ти миличък, си взел най-голямото предимство /храната за себе си, само за себе си/, а се съмняваш в мен!".
С типичния подигравателен тон, физиономия и т.н.
Ами, Алексо, на Жоро това са му предложили, това е взел. Манарчета, секирчета и т.н. са запазена марка в шоуто.

# 1 535
# 1 536
Не е важно какво ще вземеш, а какво ще ти предложат Trollface

# 1 537
Да, точно това видях, но пък и виж часа - два през нощта, а аз ставам в 6 за работа.....
Но ми харесва как започва поста на съфорумеца - “НЕЩО е станало по време на играта.....“
Може да е всичко, аз поне не смятам, че е някаква конспирация.

Точно това имах предвид че е "НЕЩО", защото има промяна в плочките но не знаем каква е причината, може да е всякаква дори като гледам имало е силен вятър и да са паднали някой от плочките.

Не смятам че продукцията иска да подкрепи Филип, дори обратното.
В този случай според мен  не искат Алекса да спечели, разбрали са колко е силна томахавката и  може да не искат да дават още неща на Алекса, който в момента няма и нужда от тях.
С всичките тези неща които ще има той ще ги ползва последната седмица и може да не стане интересно на публиката.
Другото което както в един сериал Главният Герой (Алекса) не печели всички битки срещу лошия (Филип), дори повечето ги губи, за да може последната победа на Главният Герой да е по-сладка (епична) за публиката .

# 1 538
  • София
Касим уж беше скаран с другата коалиция. Смъртно обиден и прочие, и прочие. Да се чуди човек. Иначе браво за Инициативата с децата. Сигурно са биле безкрайно щастливи.
Касим никога не е твърдял, че е скаран с някоя от коалициите в неговото племе, дори прощалното му съобщение в самото предаване не беше "отрицателно". Може би само с Алекса нямат допирни точки, а и не видяхме обръшение към него. Касим и Гого са едни от участниците, които се разбират с всички съотборници, дори и тези, с които не са били в едно племе.

# 1 539
  • Другата България
Да, точно това видях, но пък и виж часа - два през нощта, а аз ставам в 6 за работа.....
Но ми харесва как започва поста на съфорумеца - “НЕЩО е станало по време на играта.....“
Може да е всичко, аз поне не смятам, че е някаква конспирация.

Точно това имах предвид че е "НЕЩО", защото има промяна в плочките но не знаем каква е причината, може да е всякаква дори като гледам имало е силен вятър и да са паднали някой от плочките.

Не смятам че продукцията иска да подкрепи Филип, дори обратното.
В този случай според мен  не искат Алекса да спечели, разбрали са колко е силна томахавката и  може да не искат да дават още неща на Алекса, който в момента няма и нужда от тях.
Скрит текст:
С всичките тези неща които ще има той ще ги ползва последната седмица и може да не стане интересно на публиката.
Другото което както в един сериал Главният Герой (Алекса) не печели всички битки срещу лошия (Филип), дори повечето ги губи, за да може последната победа на Главният Герой да е по-сладка (епична) за публиката
.
Да, съгласна съм. Всичко може да е, но нагласена победа на Фифо и Лефтеров надали е.
И аз мисля, че по-скоро е “напротив“. За мен по-възмутително беше как Димо не направи забележка на Алекса за това, че тръгна да заобикаля мрежата /надали умишлено, но го направи/, и се наложи Фифо да го връща. Значи играчът, вместо да си гледа играта, ще гледа опонента дали спазва правилата! Безумно!

# 1 540
  • София
За феновете на великия сериал, ''Спартак: Боговете на Арената'' 🙄

топ фотоси на Фифо и Митко 😎

# 1 541
  • София
Неделчо пак избухна 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Устните на Виктория са от едната страна на лицето ѝ, защото ги криви, сега забелязах. Sob Тя изглежда обидчива и не съм сигурна, че ще гостува в Надкаста.

# 1 542
А защо Фейгин е със зъби на гризач?

# 1 543
  • софия
Вики всеки път споделя клипчетата на Неделчо, когато участва в тях. Коментарът и беше, че много се забавлява. Миналият път с въжето рече, че сигурно 10 пъти го е превъртала. Карикатурите са им уникални на всичките.

# 1 544
  • София
За Ралица плуването е от много голямо значение, нооо,  Добрин не харесва това! 🙄🤗

Общи условия

Активация на акаунт