💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 997
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Другата България
То цялата продукция е опорочена, ти за една игра..
Мери, за едни разместени плочки на таблото на Филип става дума.
Това по нощите го прочетох, имаше някакви снимки, но вече бях полузаспала и не вникнах в него.
Ще ми се да намеря причина да е така, по-скоро това ми е любопитно, ЗАЩО? Ако е така?

# 1 501
На какво се основава обективното ти мнение?
Извинявам се, ако е писано, наистина няма как да изчитам всичко, влизам на последната страница за деня.
На това
Нещо е станало по време на играта защото Папагалът беше първо на Зелено 6 а след това се премести мистериозно на Зелено 4 а пък на зелено 6 е Рак
Филип отваря зелено 6 при втория си опит:

При 9тия (когато нито Зелено 4 нито Зелено 6 са били отворени, Зелено 4 дори не е било обърнато дори нито веднъж) Лефтеров казва Залено 4 и познава че там има Папагал, по незнайни причини не дават Филип когато отваря плочката (дори го снимат изрязан).
На края се вижда как Филип отваря последната плочка (Зелено 6 ) , на която е Рака

# 1 502
И да паднат червените днес, то утре ще паднат жълтите, според мен такъв е плана продукцията, за да се излъчи по един от всяко племе или двама от племе. Само ми е много интересно капитан-пинчър  дали пак ще спасява Зори и ще прати Генчо. Ако го направи  значи наистина си заслужава коментарите. Смятам, че във всеки един от участниците има положителни качества, даже Алекса ми се виждаше доста добродушен, но ако пак спаси Зори, наистина пада много ниско. В Зори не ме дразни толкова глупостта и, колкото злобата и - Генчо, та Генчо, а реално той нищо не и прави, тя го мрази, само защото съществува, все едно той и е единствената пречка да направи масовата хипноза, че тя е много велика, дори чисто визуално прилича на Баба Яга. Такива хора, които визуално приличат на вещици ( чак и косата и е като вещица) обикновено са много мрачни персони. И уж всеки ги жали, че са глупави, а реално те накрая правят такива злини и гнусотии, че окото на човек може да се уплаши.

# 1 503
  • Sunshine state

Ще ми се да намеря причина да е така, по-скоро това ми е любопитно, ЗАЩО? Ако е така?
А, де..

# 1 504
Гарганела, зависи от гледната точка. И няма нищо общо с харесване или не на Цецо от моя страна. За едни други неща иде реч, от човешка гледна точка.
Неделчо не е участник в този сезон,  съвсем различно е.

# 1 505
  • София
Скрит текст:
Моето обективно мнение е, че играта от вчера е опорочена.
Жалко за играчите, които се раздадоха на терена в този пек.

Lafusko,
Наследствената коалиция щеше да отиде и при сините, ако се бяха разформировали червените. Всеки греши. Няма безгрешни. Но никой не влиза с жена си и с един милион протекции.

Бенгън,
А длъжен ли съм да коментирам? То и аз съм разочарован от някои глупости които пишеш за Гого и Филип, но не ти цитирам мненията и да пиша, че съм разочарован. Айде ако обичаш да не ми даваш уклон.
Коментар: пореден 1234 гаф на продукцията, която никой не е нападал повече пъти от мен в темите за ИВ през годините. Сигурно символите не са били правилно подбрани по 15 двойки. И имаше некадърно изрязан кадър. Може би и заради този гаф се е наложило Филип да минава още един път това тежко трасе. Така че по-скоро са го ощетили заради този гаф. А какво е станало няма как да знаем, защото е заметено и тези продуценти не се обясняват като Иван и Андрей.
Ако го приемаш като опит за даване на уклон се извинявам, не е това целта на поста ми. Целта ми е обективност. Защото, ако беше с обратен знак щяхме да сме минали 160 страници в момента.

Истината няма как да я разберем, но ако символите не са били правилно подбрани - играта е опорочена.

То целия сезон е опорочен защото очевидно ни правят на маймуни с Елица и Алекса и любовната им драма върху още 28 участници, но не виждам да се възмущаваш. Играта е опорочена дотолкова, доколкото са имали 3 повтарящи се символа, вместо два или каквото са объркали там, като от цялата работа Филип прави един курс повече.

# 1 506
Правя откровен призив тук, ако някой знае какво се случва тази седмица в Игрите, да заповяда в темата за спойлери и да ни сподели Grinning
Аз мога да кажа и без да влизам в темата - в петък ще отпадне един играч и ще останат 13 човека в играта  Simple Smile
2-ма ?!?!? Не е спойлер,предполагам само.

# 1 507
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Уникален Неделчо! JoySatisfiedJoy
Направил е Фифо като Том Круз Joy - нали някой беше писал, че прилича на него. Satisfied
Супер Гого - навсякъде на плакатите. Satisfied Плакатът с Чък Норис! Satisfied
Зрителите с хейта по момичетата - Как можахте да прецакате Гого?! Satisfied
И е вкарал вътре и "Кукавица". SatisfiedSatisfied Satisfied
"Победимите!" Laughing

Ох, не мога да спра да се смея. Satisfied Satisfied Satisfied

Най-доброто му видео от началото на ИВ4 досега.
Великолепна графика!
Право в 10-ката.Hands Thumbsup

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:48 от Tahiti

# 1 508
  • Другата България
Да, точно това видях, но пък и виж часа - два през нощта, а аз ставам в 6 за работа.....
Но ми харесва как започва поста на съфорумеца - “НЕЩО е станало по време на играта.....“
Може да е всичко, аз поне не смятам, че е някаква конспирация. По тази логика да се върнем на играта с топчето - там дори аз постнах снимка на таблото с лабиринта, тя също е опорочена. Победа на “Безстрашни“. Играта с вързаните играчи - “Безстрашни“ петима, “Супергерои“  седем - отново победа на “Безстрашни“....да се връщам ли още назад? Веднага давам нагледен пример на друга за мен опорочена игра:

Та по този начин дай да омаловажаваме победите на всеки един, защото винаги ще има НЕЩО, което няма да е наред по някаква причина.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:05 от Merri_An

# 1 509
Гарганела, зависи от гледната точка. И няма нищо общо с харесване или не на Цецо от моя страна. За едни други неща иде реч, от човешка гледна точка.
Неделчо не е участник в този сезон,  съвсем различно е.
Всеки тук си има своя морален компас. Ти намираш едни неща за "дъно", аз - други.

# 1 510
То целия сезон е опорочен защото очевидно ни правят на маймуни с Елица и Алекса и любовната им драма върху още 28 участници, но не виждам да се възмущаваш. Играта е опорочена дотолкова, доколкото са имали 3 повтарящи се символа, вместо два или каквото са объркали там, като от цялата работа Филип прави един курс повече.
Алекса аз персонално съм го извадил от листа със залозите. Защото да, смятам, че е предрешен победител в сезона и тук си прав, че всичко е опорочено преди да е започнало.

# 1 511
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Скрит текст:

Направил е Фифо като Том Круз - нали някой беше писал, че прилича на него. Satisfied
И Супер Гого - навсякъде на плакатите. Satisfied
Я, може ли видеото, където Филип е направен като Том Круз? Grinning

# 1 512
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Уникален Неделчо! JoySatisfiedJoy
Той да не би да чете тук?
Направил е Фифо като Том Круз - нали някой беше писал, че прилича на него. Satisfied
И зрителите с хейта по момичетата - как можахте да прецакате Гого? Satisfied

Най-доброто му видео от началото на ИВ4 досега.
Право в 10-ката.Hands Thumbsup

Неделчо, голям си!!!

# 1 513
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Скрит текст:

Я, може ли видеото, където Филип е направен като Том Круз? Grinning
Зори ? Линка е част от поста ти Joy
Заповядай кадъра :

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:23 от Bengun

# 1 514
Ако някога съм казала( казала съм де) лоша дума за Неделчо,си я вземам назад и казвам,че е велик!
Ако идем в сферата на пожеланията и фантастиката,любимата ни продукция ще обясни казуса с папагала 😂
Ако някой ( знам,че има) се съмнява,че е имало тормоз към Алекс от страна на сръбските братя,да НЕ СЕ.

Общи условия

Активация на акаунт