💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 166
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 485
При отварянето на плочките имам критика и към двамата:
Фифо губеше ценни секунди с доста флегматично отваряне.
Алекса беше по-чевръст но не ги оставяше да се запечатат по-добре в паметта на Виктория а тутакси затваряше - нещо което беше подкрепяно от нея, за мое изумление.
Моя метод би бил - още докато тича към таблото се вика коя е първата плочка. Отваря се и се слага с лице по най-бързия начин.  Обръща се, чевръсто втората. Половин секунда пауза с двете плочки обърнати. Ако са различни бързо се обръщат. Ако са еднакви - се захвърлят по най-бързия начин на земята.
Фифо едва ли не внимаваше как ще ги постави заедно долу.

# 1 486
  • софия
Ахахахаах, имаше защо да го чакам с такова нетърпение поредния епизод от Дечо. Поклон, човече!

# 1 487
Правя откровен призив тук, ако някой знае какво се случва тази седмица в Игрите, да заповяда в темата за спойлери и да ни сподели Grinning

Аз по принцип харесвам стратезите, но ако може да са подплатени със силен елемент. Примерно Илиян ми беше идеален - хем мисли, хем не е издънка на арената. Сега фаворити са ми Георги, Мани и Лефтеров, които общо-взето покриват и двете изисквания.

# 1 488
Правя откровен призив тук, ако някой знае какво се случва тази седмица в Игрите, да заповяда в темата за спойлери и да ни сподели Grinning
Аз мога да кажа и без да влизам в темата - в петък ще отпадне един играч и ще останат 13 човека в играта  Simple Smile

# 1 489
  • София
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Фенките на Гого къртят JoyJoyJoy

# 1 490
И двамата участници снощи ми харесаха, фаворит нямам от тях.

Виждам, че Алекса е сочен като много предвидлив, ако беше нямаше да се хвърля в битки така ръкопашно, а да заобикаля.

Филип беше равностоен,  плана му се изпълни,  късмета беше на негова страна, личеше, че е очаквал и се надявал на нещо, което ще използва да се пази.
Много му е ясно, че пак ще го пратят  на битка или номинират.
Дори си представям тънкото гласче на Гого - ти си силен брат, затова и аз давам глас за теб

Като цяло не виждам умението участниците да усещат хората, не знам може би в съвремието на отчуждението, в което живеем  и всеки си е в неговата черупка. Може би и затова не им се получават точните коалиции.
Една Жени само ги овъртоли.

Генчо е на път да ми стане любим образ, шесто чувство го гони, усетил капацитета на Зори и вдигнал ръце и няма намерение да ги сваля.

# 1 491
Еха,това май всеки го знае!

# 1 492
Еха,това май всеки го знае!
Предполагам.
Но се пита какво ще се случи, а не кой ще отпадне Simple Smile
Шегувам се аз Simple Smile Може би не много успешно Simple Smile

# 1 493
  • София
Lafusko,
Наследствената коалиция щеше да отиде и при сините, ако се бяха разформировали червените. Всеки греши. Няма безгрешни. Но никой не влиза с жена си и с един милион протекции.

Бенгън,
А длъжен ли съм да коментирам? То и аз съм разочарован от някои глупости които пишеш за Гого и Филип, но не ти цитирам мненията и да пиша, че съм разочарован. Айде ако обичаш да не ми даваш уклон.
Коментар: пореден 1234 гаф на продукцията, която никой не е нападал повече пъти от мен в темите за ИВ през годините. Сигурно символите не са били правилно подбрани по 15 двойки. И имаше некадърно изрязан кадър. Може би и заради този гаф се е наложило Филип да минава още един път това тежко трасе. Така че по-скоро са го ощетили заради този гаф. А какво е станало няма как да знаем, защото е заметено и тези продуценти не се обясняват като Иван и Андрей.

# 1 494
Норе,  ще нахвърлиш ли с две думи лайфа, че спрях да ги гледам тях. Мисля, че ти писа че Лефтеров нещо изплискал легена.
Имитираше Цецо /от видеото след отпадането му/, как с два пръста изпраща въздушни целувки с думите "благодаря на всички". Точно в началото на последния лайф, който е засега е запазен в ИГ профила на Лефтеров.
Леле, скандално!🤗
Неделчо пък срам няма! На най-святото посегна!

# 1 495
  • Другата България
И нито една дума за раците и папагалите Simple Smile
Разочарован съм.
Две думи, тоест три - под вол теле. Joy
Не щото е Фифо, знаеш, че съм обективна.
Просто няма причина за папагали и всякакви други пернати.
Докъде ни докараха, просто не е истина....
Единственото ми що годе логично обяснение, ако има изобщо някаква конспирация  и манипулация, би могло да бъде например някой да “види случайно“ въпросното герданче, и да стане както предположих снощи на прима виста - да подведат Филип, че няма да го номинират, той като типично “дърво“ да иде на съвет без него, и там да му намажат ските. И да се бие срещу Алекса или още по-голям “кеф“ за Тупарев - жена, която да го победи.

# 1 496
Моето обективно мнение е, че играта от вчера е опорочена.
Жалко за играчите, които се раздадоха на терена в този пек.

Lafusko,
Наследствената коалиция щеше да отиде и при сините, ако се бяха разформировали червените. Всеки греши. Няма безгрешни. Но никой не влиза с жена си и с един милион протекции.

Бенгън,
А длъжен ли съм да коментирам? То и аз съм разочарован от някои глупости които пишеш за Гого и Филип, но не ти цитирам мненията и да пиша, че съм разочарован. Айде ако обичаш да не ми даваш уклон.
Коментар: пореден 1234 гаф на продукцията, която никой не е нападал повече пъти от мен в темите за ИВ през годините. Сигурно символите не са били правилно подбрани по 15 двойки. И имаше некадърно изрязан кадър. Може би и заради този гаф се е наложило Филип да минава още един път това тежко трасе. Така че по-скоро са го ощетили заради този гаф. А какво е станало няма как да знаем, защото е заметено и тези продуценти не се обясняват като Иван и Андрей.
Ако го приемаш като опит за даване на уклон се извинявам, не е това целта на поста ми. Целта ми е обективност. Защото, ако беше с обратен знак щяхме да сме минали 160 страници в момента.

Истината няма как да я разберем, но ако символите не са били правилно подбрани - играта е опорочена.

# 1 497
  • Другата България
На какво се основава обективното ти мнение?
Извинявам се, ако е писано, наистина няма как да изчитам всичко, влизам на последната страница за деня.

# 1 498
  • Sunshine state
То цялата продукция е опорочена, ти за една игра..
Мери, за едни разместени плочки на таблото на Филип става дума.

# 1 499
  • София
Един от най-култовите моменти в сезона, като замисъл, музика, реплики, съспенс и монтаж. 😎 Отличен 6 тук как ни изиграха, а и вкараха музиката и кадрите, абе добре бееее!
Нямаше как да не направя гифчета за историята. 🙂

Димо:
''Алекса, помниш ли какво ви казах в началото? Победа или смърт. Съжалявам...''
И реакциите на Алекса и Вики

Димо:
... ''Непобедимите ги чака гладна смърт.
И реакциите на Алекса и Вики

Епика! 😀😎

Общи условия

Активация на акаунт