💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 114
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Ако някой може да разклати Жени при Жълтите това е Мани. Има стратегическото мислене, и за разлика от мъжете в племето има и топките да си следва плановете.

Ако Мани се върне в племето от елиминацията според мен ще потърси като съюзник Лефтеров. Фифо и Гого - не би играла с тях ми се струва, защото в момента им няма доверие.

Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки ( Жени или който и да е от останалите в племето ) без чужда помощ, ако Продукцията отвори пазара ( двете ще имат 7 гласа, цялото останало племе 6., тук е броен и капитанския ). И ако това е Жени - ще е безпомощна да се защити, защото само грошовете или имунитета на Фифо биха я спасили. Хода е добър, но става слаб, ако Жени се върне. Затова според мен ще потърси подкрепа, и то точно от Лефтеров. И може и да не стреля по Жени.
Само не разбрах как ще станат 7 гласа без чужда помощ, може ли малко помощ?
Мани и Ралица да имат двете 7 гласа?
Мани - купува два гласа за 100 гроша + нейния = 3
Ралица - купува един глас за 50 гроша + сабите + нейния = 4
3+4=7
но продукцията може да ни изненада и с още нещо Smiley
примерно да им даде една атомна бомба и да сринат племето.

# 2 101
Много благодаря на всички, аз направо съм забравила това с Александър! Срам, ама старост нерадост! Да, сега се сетих, сетих се и точно на коя игра го отстрани Юли - на онази, дето се развиваха с едно въже...това го помня.
Значи, не вярвам това да се случи утре. Почти съм убедена, дори направо убедена, че някой ще си ходи. Филип или Гого.

Няма да ми е мъчно,ако Гого излезе,чисто като присъствие не е голяма загуба.

Виж,ако Гената си тръгне - ще се скофтя 🤐

# 2 102
Мисля, че любовните връзки в този сезон станаха по-сложни от в "Дързост и красота" Joy
Валери-Мирела-Лефтеров-Михаела/Мани-Илиян/Гого?
Фейгин-Георги-Елица-Алекса-Вики-Цецо
Ето защо Генчо е толкова отчаян Joy

# 2 103
Мисля, че любовните връзки в този сезон станаха по-сложни от в "Дързост и красота" Joy
Валери-Мирела-Лефтеров-Михаела/Мани-Илиян/Гого?
Фейгин-Георги-Елица-Алекса-Вики-Цецо
Ето защо Генчо е толкова отчаян Joy
+ Куков. Генчо е за терапия. 😀

# 2 104
  • SF
Тази вечер ще гледам с вас.

Не мисля, че Мани ще саботира. Чува се гласът на Ралица, която го казва по повод на другото племе, но е монтирано така че да пълним страниците на форума.

# 2 105
Айййдеее Цирка започва. 😁 Приятно гледане на всички !!!

# 2 106
  • SF
Ако се стигне до съвет, май не им е ясно. Simple Smile

Айде тук малко режисура.

# 2 107
Тази сценка ми напомня на "Тримата глупаци".
Супер зле режисирана според мен. И пак натикаха думите, че трябва жена да номинират на Фифо в устата.

# 2 108
Лефтеров пък винаги в подобни разговори е .. "Амии, да" , "Да, да.." :/

# 2 109
Гената е велик обаче Joy
Заради злобата на Зори ще отърве втори съвет
А Гого никак не е безпомощен в социалната игра
Фифо е много по-зле от него

# 2 110
  • Другата България
Леле, леле, все едно съм писала сценария за епизода.
Дотук става точно каквото писах днес.
Тупарееееев, за момента имам работа, но ако кажеш.....Joy
Ето ми го поста
Цитат
Има логика, и ако стане, ще обясни номинацията на Сашка от още един ъгъл.
От друга страна, не съм сигурна дали това не е поредния стратегически ход от стана на Генчо, който от една страна се изкарва мъжкар пред Гошо и Фейгин, като се предлага, но пък от друга тайничко се надява да го заподозрат точно в това, и да си остане в стопанството. Генчо е хитрец, така и паричките му ще си останат на сигурно място в него. Но не мисля, че Зори има потенциал да се усети за такъв ход, или “ход“. Нещо друго би могло да се обърка. Но хипотезата е добра, да.
Именно, усети се Мира.

# 2 111
Според  Зори Генчо искал да отиде на елиминации, за да вземе лесни 100 гроша. Като са лесни, заповядай, отиди ти, бе Зори.

# 2 112
Зори ме дразни 🤣

# 2 113
Ако някой до сега е имал съмнение,че Зори е тъпа,ама много тъпа.Вече няма никакво съмнение.

# 2 114
Пожелавам на жълтите Генчо да им върне Мани с все грошове Joy

Общи условия

Активация на акаунт