💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 221
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 085
Забелязахте ли позиране за пред камерите Laughing

Някой виждал ли е тези прословути "жълтици"? Май семки и бонбонки има в тези кесии.

# 2 086
  • Другата България
Ехаааа, дано това е жокер в подкрепа на хипотезите ни за Мани и Лефтера.

# 2 087
Туй ще да е специалната ризка на Лефтерката. Simple Smile

# 2 088
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Надявам се,че са заедно. Много са готини Heart Eyes
 (Мирелке,теб като ти шляпаха задника,не се сещаше за Лефтеров,нали?)

Мани ми харесва като играч,но ако и довечера саборира..вече ще ми дойде too much.
Разбирам,че иска да предпази Фейгин като помогне на червените да победят и да не се стигне до номинации,но това ли е решението - очевиден саботаж?! Глиганович с право ще вика довечера.

# 2 089
Не мога да преценя Мани и Лефтеров дали си отиват като двойка, или повече си приличат като брат и сестра 🤣🤷♀

# 2 090
Опитвам се да разгадая репликите на Ралица при басейна: харесва ѝ Мани да се върне с пари; най-добър вариант за нея - да ходи при класната и класната да я приеме с широки обятия; друг вариант - класната да дойде и да ги наговаря срещу двама мъже... т.е. Гого и Филип...

И нито един вариант да отстрелят класната...

Въобще, тези саби с 2 гласа вече не виждам за какво ще ѝ послужат на Ралица. Не беше коректно да научават за имунитета на новите съплеменици непосредствено преди гласуването. Трябваше още като обявиха сливането да кажат правилата на всеослушание. Също поредността на гласуване беше решаваща. Ако първо бяха дали думата на класната, сега тя щеше да е на мястото на Михаела. Буквално си я спасиха без бой.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 20:17 от novak2022

# 2 091
Значи е време класът да се събуди и да действа.

# 2 092
Не вярвам Мани да саботира, особено след наказанията пред строя. Промотата са тенденциозно сглобени за да заблуждават. Дъската там може и да е доста хлъзгава и затова да пада, а е нормално отбора да я заподозре след като е номинирана и очевидно е правила вече така преди. Много ми е интересно какво са замислили с Рали, дано успеят да го изпълнят и отстрелят Джафа. Не вярвам сценаристите да я пуснат да си ходи, но нека поне я видим да се пораздвижи на терен.

# 2 093
Скрит текст:
Ако някой може да разклати Жени при Жълтите това е Мани. Има стратегическото мислене, и за разлика от мъжете в племето има и топките да си следва плановете.

Ако Мани се върне в племето от елиминацията според мен ще потърси като съюзник Лефтеров. Фифо и Гого - не би играла с тях ми се струва, защото в момента им няма доверие.

Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки ( Жени или който и да е от останалите в племето ) без чужда помощ, ако Продукцията отвори пазара ( двете ще имат 7 гласа, цялото останало племе 6., тук е броен и капитанския ). И ако това е Жени - ще е безпомощна да се защити, защото само грошовете или имунитета на Фифо биха я спасили. Хода е добър, но става слаб, ако Жени се върне. Затова според мен ще потърси подкрепа, и то точно от Лефтеров. И може и да не стреля по Жени.
Само не разбрах как ще станат 7 гласа без чужда помощ, може ли малко помощ?
Мани и Ралица да имат двете 7 гласа?
Мани - купува два гласа за 100 гроша + нейния = 3
Ралица - купува един глас за 50 гроша + сабите + нейния = 4
3+4=7

# 2 094
  • Варна

При червените се двоумя от снощи за номинирания, много писах за Фейгин, все повече си мисля, че ще е тя.
Ако не е тя - Генчо.
Може пак да е Георги.
Алекса според мен в него вижда заплаха. Може би ще се опита в по ранен етап да го отстрани.

# 2 095
Скрит текст:
Ако някой може да разклати Жени при Жълтите това е Мани. Има стратегическото мислене, и за разлика от мъжете в племето има и топките да си следва плановете.

Ако Мани се върне в племето от елиминацията според мен ще потърси като съюзник Лефтеров. Фифо и Гого - не би играла с тях ми се струва, защото в момента им няма доверие.

Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки ( Жени или който и да е от останалите в племето ) без чужда помощ, ако Продукцията отвори пазара ( двете ще имат 7 гласа, цялото останало племе 6., тук е броен и капитанския ). И ако това е Жени - ще е безпомощна да се защити, защото само грошовете или имунитета на Фифо биха я спасили. Хода е добър, но става слаб, ако Жени се върне. Затова според мен ще потърси подкрепа, и то точно от Лефтеров. И може и да не стреля по Жени.
Ралица - купува един глас + сабите + нейния = 4
3+4=7

Мани няма 100 гроша.

# 2 096
Ще има, ако спечели в петък.

# 2 097
Скрит текст:

Ралица - купува един глас + сабите + нейния = 4
3+4=7
Мани няма 100 гроша.
Ако побeди в елиминацията в петък ще има.
Затова съм писал
Цитат
Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки

# 2 098
  • София
Тея дни четох някаква статия, че Лефтеров и Мани били приятели, а всъщност бил с Илина... Rolling Eyes

Всъщност даже много бързо открих въпросната статия:
https://www.vbox7.com/article:57db5b7cba

Не и казват името, но пък ясно за коя става въпрос.

# 2 099
Лефтеров в лайфа с Филип каза, че са само приятели с Мани и е важно да гледаме хаштагове те под снимките, демек че е писал, че е майтап и са просто приятели.

Общи условия

Активация на акаунт