💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 363
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Така е през цялата втора фаза.
Най-малоумното нещо на света са тези съюзници и предимства.

# 2 011
Зачетох се в анкетата.
Защо се предполага, че пак ще има съюзници?
Това ще е вече при всяка битка до края ли?
Не беше ли само за миналата?

Генчо не вярва, че само 1 ще отпадне. Нали на капитанската нямаше елиминация и сега по един пращат само. Та и ние така го виждаме май, не виждам защо само 1 тази седмица изведнъж, не че не може.

# 2 012
Blue_cloud
Е, не е точно така. То имаме само 4-ма плувци. Жени/Фифо при жътите и Зори/Георги при червените, така че са равни. Ами да ги пуснат тогава едни срещу други. Обаче от останалите играчи именно по-подготвените във вода ще имат предимство. Нали се гледа комплексност? Защо ако играч 'А' е тренирал яко плуване или просто има по-добра ориентация във водата, трябва да бъде ощетен, защото играч 'Б' е като риба на сухо и не се е постарал да потренира малко повече? И без това по-големия процент от игрите са сухоземни и финала на една многокомпонентна битка е в 99% от случаите на сушата. Като дадат изцяло морска битка, нека да е морска по дяволите!
В битката снощи се видя, че Виктория и Алекса направиха обратите когато стъпваха на дъното, иначе по-добрите плъзгачи с по-добрата техника печелиха терен с всяко загребване на ръка и крак.

А добрите плувци вчера защо тръгваха толкова бързо към коловете? Напротив, трябваше като Поли през миналата година да се връщат със съперника на дълбокото и просто да му изцедят силите. След което вече компенсирали разликата в тегло/сила с умора да извадят пояса.

Истината е, че вчера добрите плувци практически не се възползваха от предимството си.

# 2 013
На мен ми се струва, че мача вече се доиграва. Не виждам някой смел да предприеме какъвто и да е ход, какво остава да е по Женя. Абсурд. Женя ги сваля един по един, след Мани е Рали, след нея Гого и ето, че идва обединението. В другия отбор е същото, никакви пари няма да харчат Генчо и Жоро, от разговорите им ми се струва, че ще опитат да защитят Фейгин, но ако може така без да развързат кесиите. След нея ред на Мира, може би и Зори ще си отиде.
Много силни и добре подготвени жени този сезон, но вече съм убедена, че всички са влезли да поиграят, да покажат качества и докъдето оцелеят, както при предишните сезони. Единствено Женя е с мисъл за истински напредък, поднесоха ѝ момичетата, а тя ги омая с женската коалиция, докато си играе играта. В началото писах, че би било добре да заиграе с Филип, вместо да се противопоставят и се оказва, че още с влизането му в отбора той е имал "оферта", която е отхвърлил. Накрая почти с подвита опашка пак под полата на Женя.
Мани може би е другата жена, вероятно покрай Илиян, с малко по-разчупено виждане и ходове в играта, но няма шанс. Рали за мен е преклонила главица, най-много да си я самоотсече с нейните саби. Пробив при мъжете никакъв, всички са удобно позиционирани до индивидуалните битки.

Играта както вече сте писали за да е морска, да стартира от 2м дълбочина и да се разчита само на сила и плувни умения. Показно направиха Алекса и Виктория като краката им докоснат дъното.

# 2 014
  • Другата България

Голяма малоумщина.
В такъв случай, 99% залагам на съюзник на Мани естествено, Лефтеров. Ако ще е стратег, да го доказва вече.
За довечера написах още снощи - твърдо победа за “Безстрашните“, промото го издаде.
При червените се двоумя от снощи за номинирания, много писах за Фейгин, все повече си мисля, че ще е тя.
Ако не е тя - Генчо.

# 2 015
На мен ми се струва, че мача вече се доиграва.
Скрит текст:
Не виждам някой смел да предприеме какъвто и да е ход, какво остава да е по Женя. Абсурд. Женя ги сваля един по един, след Мани е Рали, след нея Гого и ето, че идва обединението. В другия отбор е същото, никакви пари няма да харчат Генчо и Жоро, от разговорите им ми се струва, че ще опитат да защитят Фейгин, но ако може така без да развързат кесиите. След нея ред на Мира, може би и Зори ще си отиде.
Много силни и добре подготвени жени този сезон, но вече съм убедена, че всички са влезли да поиграят, да покажат качества и докъдето оцелеят, както при предишните сезони. Единствено Женя е с мисъл за истински напредък, поднесоха ѝ момичетата, а тя ги омая с женската коалиция, докато си играе играта. В началото писах, че би било добре да заиграе с Филип, вместо да се противопоставят и се оказва, че още с влизането му в отбора той е имал "оферта", която е отхвърлил. Накрая почти с подвита опашка пак под полата на Женя.
Мани може би е другата жена, вероятно покрай Илиян, с малко по-разчупено виждане и ходове в играта, но няма шанс. Рали за мен е преклонила главица, най-много да си я самоотсече с нейните саби. Пробив при мъжете никакъв, всички са удобно позиционирани до индивидуалните битки.

Играта както вече сте писали за да е морска, да стартира от 2м дълбочина и да се разчита само на сила и плувни умения. Показно направиха Алекса и Виктория като краката им докоснат дъното.
И аз съм на това мнение. Не очаквам силни ходове и изненади. Ще отпаднат Мани, Ралица, Зори, Мира, Гого, Фейгин, Генчо или Георги. За финалното разцъкване ще останат Алекса, Виктория, Джафера, Мирела, Лефтеров, Филип, Генчо или Георги. На Генчо, Георги и Филип им давам шанс, защото са богати и силни. Но някой от тях може и да се спъне по трасето.

# 2 016
Аз си мисля, че Лефтеров отпада скоро. Ако не е заедно с Мани като помощник, то другата седмица май го гласят за капитан, та тогава срещу Алекса. Просто имам такова предчувствие, не е спойлер.

# 2 017
А колко играчи ще са останали до финалното сливане? За пръв път гледам.
През първи сезон бяха осем, втори и трети по девет. За този не се знае още, но според мен ще са отново девет.
В трети ,бяха също осем : 3ма Бойци( Неделчо, Андрей и Елизабет) и 5 Приключенци(Светата троица + Борис и Симеон)

# 2 018
Е, то е много ясно или Фейгин, или Генчо ще са номинираните от червените...

# 2 019
А колко играчи ще са останали до финалното сливане? За пръв път гледам.
През първи сезон бяха осем, втори и трети по девет. За този не се знае още, но според мен ще са отново девет.
В трети ,бяха също осем : 3ма Бойци( Неделчо, Андрей и Елизабет) и 5 Приключенци(Светата троица + Борис и Симеон)
Да, така е. Моя грешка. Редактирах си поста, благодаря.

# 2 020
  • Другата България
Аз си мисля, че Лефтеров отпада скоро. Ако не е заедно с Мани като помощник, то другата седмица май го гласят за капитан, та тогава срещу Алекса. Просто имам такова предчувствие, не е спойлер.
Аааа, моето предчувствие е Гого да отпадне преди Лефтера. Ако ще се връща Мани, той трябва да поостане.
Сценарият би следвало да е този. И на мен ми се иска да е този. Довечера ще си проличи, ако Сашка е номинирана, според мен Мани се връща. Това прибиране в България само малко ме обърква, да видим.
А и Алекса не може да отстрани всички мъже, стига де! Аз съм си заложила на Фифо, и си държа на залога, и си чакам тази, надявам се индивидуална битка. Та дори и да е финалната.

# 2 021

Ако е вярно промото, че Мани довечера ще саботира играта, предполагам, че иска да сложи прът в колелата на Продукцията, която ще направи всичко възможно да я изправи срещу Фейгин. Публичният линч не им стигна и ще искат и кървава екзекуция между две приятелки/съмишленички.

И аз смятам, че жълтите ще загубят, заради саботаж от страна на Мани и то именно, за да спаси Фейгин. Много се надявам някак си да се обърнат нещата и да пратят Джамалович срещу Мани на елиминации. Но трудно Simple Smile

# 2 022
Аз да се включа в защита на Гого.😁 Най- добрия.😁 Гого е класи над другите. 😁
     Първо : Има специфични нечовешки умения, които досега друг състезател не е имал или показвал в играта.
     Второ : До вчера нямаше загубена битка "един срещу един"- 7 победи( 7 от 7 ). За сравнение Фифо имаше 4 победи ( 4 от 6 )
     Трето : Сам самичък победи цяло племе на изометрия.( играта с висенето на кръста). И накрая дори имаше сили за салта.😁
     Четвърто : За целия си престой в предаването не се е скарал с никого и е останал приятел с всички. Включително участници от минали сезони го уважават.
      Пето : Има невероятно чувство за хумор. И невероятно спокойствие. На никого не е повишил тон, никого не е нагрубил. Дори напротив , както виждаме хората го харесват ,дори го предпочитат за съюзник например.😁
      Шесто : Винаги мисли на терен и намира най- нестандартните решения за справяне със ситуацията.
      Седмо : Може да е дребен ,физически по- слаб и не чак толкова добър плувец , но на терен това почти не се вижда. Може да е конкуренция на всеки , независимо от тегло и височина.
       Осмо: Но не и на последно място Гого е изключително добър човек и това се вижда ,след излизането му от предаването. То не бяха приюти за кучета ,  засаждане на дръвчета , работа с деца....
      Да,  Гого не е непобедим . Той е човешко същество , а не робот и следователно може да бъде победен, дори и много пъти. Но дори и когато губи , Гого не проявава злоба или каквито и да е други негативни качества. Дори напротив търси вината в себе си.( невероятна самокритичност ). И винаги , ама винаги ( от показаното досега, разбира се ) поздравява опонента си и при загуба и при победа. Не е избирателен за разлика от други играчи.
     Може и още да попиша , но мисля че гледната ми точка се разбра.😁😁😁

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 16:33 от Joy 05

# 2 023
Мисля, че ако има саботаж, то от продукцията ще позволят смяна в един момент и ще обърнат нещата. А и Мани си затваря окончателно вратите за коалиции със сериозни играчи така, става "токсична", тоест ако не ти трябва много, няма да се коалираш с нея.

Но преди да видя няма да съдя. Може и пързалка от продукцията да е.

# 2 024
Според мен Генчо довечера ще ходи да моли Мира и Зори да номинират него, а не Фейгин. Явно иска без да харчи грошове да я спаси. Много тъпо. Те не знаят за томахавката, може би предполагат, че има нещо, ама за какво го трупат това имане - да го наследи друг като ги бие ли?
Гласувах, че ще паднат непобедими, Генчо ще е номиниран и ще бие Мани. Тя ще вземе Лефтеров за съюзник, а Генчо може би Виктория. И ако е така би било добре да отпадне и тя.
Най-силно племе - безстрашни. Но доста се колебах с ловците. Реално там ми натежа една Симона ли беше, която много ме дразнеше и Ева, която беше супер слаба. Тук безстрашните нямаха изявено слабо звено.

Общи условия

Активация на акаунт