💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 899
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 310
Зори тъпотооооооо

# 2 311
  • София
Алекса не одобрява гласуването на Мира Trollface

# 2 312
Алексио му го каза право в очите на Геогри - тогава вадиш парите и действаш.

# 2 313
  • София
Не мога да повярвам, че ще го кажа (за всеки случай ще си измеря температурата🤣), но Мани не саботира. Езикът на тялото не лъже. После като взе да се оправдава пред племето погледа й беше невинен като вакла овчица 🤣. Притесни се, защото никой не й вярва, но наистина не саботира.
Мирела и Ралица са пълна трагедия.
И никой повече да не слагала Жени и Вики в класацията за злоба 🤣. Зори е на върха 🤣.

Не знам за Мани, ама аз през цялата игра се чудех дали Мирела нарочно и мята така кошовете, че да я полива. И някак доволно се усмихваше.
А ако Женя и беше казала вчера, че Лефтеров я е избрал, щях да съм сигурна:joy:

Знам, че няма логика Мирела да съботира, просто изглеждаше странно.

# 2 314
  • София
Според мен Георги знаеше, че Фейгин ще е номинирана, но май не се трогна много.

# 2 315
Хахаахахахах, аз малките момичета ще ги пазя, няма да ги номинирам…. 😆😆😆😆😆
Алекса споко, никой не ти повярва. Ясен си ни. И между другото изключителмо хитра постъпка - хем потенциално маха съюзник на Георги и Генчо; хем ако не го махне, принуждава Георги да ползва грошове….

# 2 316
Хаха Алекса : Ромео , тогава теглиш грошовите и спасяваш. 😁

# 2 317
ХайХайа и за калеко Алеко познах!
Фейгин не беше помилвана и реабилитирана.
Виктория гледа мега злобно.

# 2 318
  • Където морето целува небето...
Отвратителна Ралица (водещата). Тя не е ли там да е безпристрастна, а не да играе с Виктория и Алексио? И сега ще набиват канчето на Георги, че не си е пръснал грошовете. Защо, за да има грошове само Алехандро ли?

# 2 319
Зори обаче е права за походката на Генчо! xD Отдавна мислех да коментирам, ама реших да не се заяждам за глупости. Значи, като идват племената на арената - три племена хора всички крачат спокойно, само Гената крачи като Робокоп с развинтени болтове... Ама знам ли, може и да е някаква особеност на тазобедрените стави, та да е жив и здрав, пък това са подробности. Просто изглежда като някакво пресилено перчене и бабаитлък.

# 2 320
Обаче аз се дразня на Георги, че не мести средното кубче, ама на Женя масата не помръдва дори като има кубче в повече в края. Тя се навежда и масата не мърда.
А червената маса е на засилка.

През цялото време имах усещането, че жълтата маса е по-стабилна, или по-малко склонна да губи баланс. Не е трудно да се направи дори само с няколко сантиметра вдигане на центъра на тежестта. Какво да се прави, нямам вяра на продуцентите. Иначе тактиката на Жоро да действа със скорост според мен беше по-слаба от тактиката на Джаферович с местене на средното кубче.
Също средната опора ако е леко изместена от   оста на симетрия на масата.
И аз мисля че на Жени масата беше по-балансирана.

# 2 321
  • София
Ралица е безобразно тенденциозна в коментарите си. Радвам се, че Георги не й мълчи.

# 2 322
Еми добре си му го каза Алекса на Георги-Даваш 150 гроша и спасяваш. Егати Ромео -то.
Всичко си заслужават двете Г.
Очаквам обаче яко хейт сега по Алекса и Вики, въпреки че са най малко виновни.
Ама Жорката наистина ли мисли, че някой трябва да му казва какво ще прави

Ралица беше права. Можеха да обърнат вота

# 2 323
Айде Жорката виновен излезна. Алекса и Виктор мишоците

# 2 324
Браво на Александра, защити Георги пред Ралица.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 00:09 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт