💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 660
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 655
Филип и Гого били родени на една и съща дата.

# 2 656
Е, как, нали Гого е риби, а Фифо телец? Thinking Да не се окаже, че са и близнаци (ама не зодията) от различни майки? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 657
Е, как, нали Гого е риби, а Фифо телец? Thinking Да не се окаже, че са и близнаци (ама не зодията) от различни майки? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Дата <> дата и месец.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 14:44 от Bengun

# 2 658
И аз съм забелязала ,че при търговията грошове-гласове или имунитет цените са различни; Не мисля ,че има твърда тарифа;

# 2 659

Ами Михаела го каза при Чакалов.

Ох, бе, и аз слушам с едното ухо! Валери бил, не Фифо!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 14:45 от Гарганела

# 2 660
Аз пък се чудя, защо никой не му се изрепчи на сръбското джудже. Ама ей така да му се врътне и с две думи да го накара да млъкне. Тоя се е взел буквално за месия в което и племе да иде. То са речи, то са слова, то е биене в гърдите. Ужасен просто.

# 2 661

Валери и Гого са родени на една и съща дата - 10 март, като мен. Smiley

# 2 662
И аз съм забелязала ,че при търговията грошове-гласове или имунитет цените са различни; Не мисля ,че има твърда тарифа;
Принципно 50гроша за глас през първа и втора фаза, 100гроша за глас във финалното племе. Поне така беше миналата година, и до сега през тази.
При имунитетите е страшно, но да похваля Продукцията - тази година не е предлагала имунитет за грошове, което е голяма стъпка в правилната посока.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 14:49 от Bengun

# 2 663
Валери и Гого били родени на една и съща дата.
Да,това за е ти път се пише в темата.
Да не пропусна и аз съм на тази дата-все убави хора!

# 2 664
  • София
Много добра анкета. Моите отговори:
1. Гласувах с Лефтеров за Мани и Георги за Фейгин.
Но въпреки всичко си имам едно наум, че Мани може и да избере Гого. А Фейгин пък да я навият ГиГ да вземе Алекса (нали някакви планове за елиминации имат там... титаните на мисълта);
На 2 и 3 отговорих с Мани - на нея ще и стискам палци. Фейгин ми е много мила, но няма характер в това момиче. Мани е тази, която е интересна за гледане, тепърва има там страхотна сюжетна линия да се развие. Много се надявам да се върне. Но се притеснявам, че ще подари на Фейгин победата... дано да се лъжа;
4. Трябваше ли Ромео да защити Жулиета с грошовете си? - ами на така зададения въпрос отговорих, че се затруднявам да отговоря, защото просто за мен не е проблема Жулиета.
Проблемът е, че ГиГ вече трябва да ги развъртят тея грошове по принцип!!! Независимо от това кой е на пангара. Да похарчат некви 150-200 гроша, да гласуват за Виктория. Да го изиграе секирчето Алекса и да се разкара от играта. Пък после вече остават само с грошове.
Но, те първо не знаят за секирката и второ си мислят, че Алекса има 5869 гроша и оттам са решили, че всичките им планове са куци и нищо не правят.
Огромна грешка! Дори и така да е, трябва да се действа. Това тяхното е безумие и безгръбначие.
А за Жулиета му е другаде времето и мястото.
5. И най-накрая кой очаквам с най-голям интерес в Надкаста:
Тримата най-големи стратези в предаването, разбира се - Илиян, Жени и Мани. Сложих и Фифо за цвят. От време на време виждам, че има мисъл там, надявам се да не ме разочарова пак.

# 2 665
Аз пък се чудя, защо никой не му се изрепчи на сръбското джудже. Ама ей така да му се врътне и с две думи да го накара да млъкне. Тоя се е взел буквално за месия в което и племе да иде. То са речи, то са слова, то е биене в гърдите. Ужасен просто.
Ако се вглъбим по-сериозно всички са ужасни 🤣 (без Гого 🤣). Всичко е въпрос на гледна точка. Аз съм решила да не си тровя нервите, заради някакво си предаване и реших да харесвам всички 🤣 колкото и да е трудно🤣. Дори мога да дам шанс на Мани ако обещае повече да не саботира🤣 (че още ми нагарча 🤣). Не се дразнете на никой, гледайте от веселата страна, че иначе ще получим инфаркт и инсулт едновременно 🤣. Толкова са дразнещи всички играчи 🤣.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 17:10 от Aaliyah13

# 2 666

Ами може би тогава не са го възприемали като репчене. Та може и да се дразнили взаимно, но едва ли там и тогава са го приели толкова навътре. Там са мислили за играта вероятно и как да се прецакат взаимно. Още си спомням Касим как в синхрона едвам се сдържа да не прихне от смях при въпроса на Алекса колко пъти се е преоблякъл. Другото, което си спомням е, как Мани и компания се забавляваха как "Шефката" е запалила. Така като гледам и на речите кажи речи никой не обръща внимание, а го играят сценария пред камерата само. Друг е въпроса, как може да се монтира или преекспонира всяко едно действие.

# 2 667
Успех на Фейгин довечера,за нея съм.Злобната "англичанка" да си бяга в Лондон,стига е интригантствала.Джаферович много добре си каза,че е слаб играч,много си беше права,аз го мисля от началото това - в битката с дърпането се изтъпанчи първа,с катапулта също,с бутането също,а какво направи - нищо.Освен ако не е нещо за тичане и набиране,нищо друго не умее.Фейгин е много издръжливо момиче и е силен играч,справя се с всичко много добре.Още е много млада и невинна,чист човек е и не е свикнала с интриги.Довечера и да загуби,няма да съжалявам,защото е прекалено добра,за да стои там и да я мачкат някакви неуравновесени позьори.А пък ако остане,пак ще се радвам,защото е много оправно момиче с добро сърце и много им се радвам с Георги,хубава двойка са.Успех,Фейгин!♥️

# 2 668

уникален шматок

# 2 669
Аз все още не мога да реша кой най-много ме дразни. За първото място спорят Зори и Вики, след това Алекса и Джаферович.Мира и Ралица ми приличат на мишки, които са се снишили и каквото дойде. Фифо и Гого се опитват да извъртят играта в своя полза, дано да успеят.А Георги и Генчо, след снощното гласуване съвсем ме отчаяха. Уж са тройна коалиция , а дадоха  три различни гласа. Лефтеров пак го забравих, но той почти винаги ми е незабелижим.

Общи условия

Активация на акаунт