💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 917
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 670
Евгения само мога да я поздравя че се е подготвила за мястото, където отива. Не разчита само на стратегия и социална игра. Това, че е разучила пъзелите е в неин и на отбора ѝ плюс. Умее да плува, силна е, видя се, че и на халки се справя, може да не е от най-бързите, но компенсира с другите неща. Браво на Евгения. Ей така, ако и другите се бяха подготвили, щяхме да гледаме една наистина хубава игра.

# 2 671
От известно време в мен отново се борят две личности (хапчетата ми още не са нагласени 🤣) - хем ми е жал като сипваме здраво на Зорито, хем ако я щадим тя ще си помисли, че е бяла блатна птица ама не патка, а лебед 🤣. Страшно е ако позволим тъпотата й да се разпространи, но пък трябва и да сме по-деликатни и обрани🤣. Някакви идеи?🤣

# 2 672
Ох, пак гледах номинациите. Е много се пали Алекса, че не паднаха грошове. Ама много!
От негова гледна точка, като притежател на Сабите на Съдбата, се опитва да обърка Георги и Генчо за да си помислят, че грошовете играят. Да ги поизхарчат на гласуване, и Алекса да ги нулира със Сабите.

# 2 673
Скрит текст:

Като се размисля ми се струва , че за мен,  като зрител , е по-любопитно да наблюдавам как Жени би се справила с агресивната Вики, отколкото "възпитаването" на стресната Фейгин.

Изобщо не ми е интересно, защото знам - Виктория там щеше да е по-тиха и ниска от тревата, агресорите агресират срещу по-слабите и добрите , със силните и високомерните избягват освен ако не е извънредна ситуация и не ги притиснат в ъгъла. А пък както видяхме Джаферович ги обгазява, замайва и въобще не разбират или късно се усещат от къде им идва.
Изобщо не съм съгласна. Да не забравяме ,че там също е Гого. Вики пак си влизаше с част от коалицията . И след първия съвет на който пак щеше да е номинирана Мишето веднага се очертаваше втора коалиция : Вики , Гого  и Рали . И на Джаф щеше да и запари на крачетата. И тогава Фифо щеше да има избор с кого да играе. А аз ,защо ли си мисля ,че щеше да предпочете тези които не са го номинирали безброй пъти преди това. 😁 Определено щеше да е много по- интересно за гледане , отколкото "наказването на предателките" и " разчистването на пътя на Джаф и Алекса".  😁 Защото тогава и при червените Алекса щеше да е притиснат с по малобройната коалиция. А бе мечти , мечти...

# 2 674
Аз...такова, пак за Зори. Към предния пост и нагледно:

Уди Кълвача.

# 2 675
след като знаете продукцията и нагледно ви демонстрират какво правят дали играчите вътре не виждат също всичко ?_? как да имаш доверие че щом алекса е отказала да купува това ще е последно. напълно елементарно е /и би се простило от публиката защото и по-зле неща сме прощавали/ ралица да каже след като Генчо и Георги развържат кесиите 'я сега да се върнем на алекса. да видим има ли какво да каже' 'ще му дадем право да защити своите патенца' и т.н.

# 2 676
  • София
след като знаете продукцията и нагледно ви демонстрират какво правят дали играчите вътре не виждат също всичко ?_? как да имаш доверие че щом алекса е отказала да купува това ще е последно. напълно елементарно е /и би се простило от публиката защото и по-зле неща сме прощавали/ ралица да каже след като Генчо и Георги развържат кесиите 'я сега да се върнем на алекса. да видим има ли какво да каже' 'ще му дадем право да защити своите патенца' и т.н.
Ей това е коментарът! Аз затова не исках нито Георги, нито Генчо да ги ползват. По всяко време е възможно да ги нулират с две думи на Ралица.

А и накрая така могат да се извъртят нещата, че да отидат на дуел срещу Гого и той да ги вземе. Завалията толкова е зависим от едната дума на Филип, че няма да е зле да заработи някоя парица.

# 2 677
  • София
Виктория има малко искри в очите, и го прегръща малко по-страстно от "partners in crime"... Той се възползва разбира се, подобен сценария от мин година Андрей и Бастунчето. Може и Виктория да играе ама то започна от това да са в обща стая....
Направо си е същият сценарий, с разликата, че тук "богатият" е Алекса, а не Виктория.

# 2 678
Жени винаги съм я харесвала, но понякога ми е много груба, вчера даже по време на играта доста ме подразни с отношението си. Между нея и Мани, предпочитам Мани. Илиян пък в интервюто си при Гала каза, че е искал да е при жълтите заради Джаферович, защото много харесва и нея и мъжа й, даже Ваня го е запалил по този тип игра (стратегическа). Изобщо не споменава да е засегнат, че не е при жълтите и съвсем нормално си разказва момчето как се е чувствал, никакво его не показва. 😉 А показа и доста яки хип хоп движения, доста е добър.

# 2 679
Сега върнах да изгледам Илиян при Гала. Интересен младеж, за 20-те си години е доста активен учи, пътува, танцува, рабити като модел. Има какво да разкаже, излъчва  самочувствие и има защо. В сравнение с блъскащите железа във фитнеса е на светлинни години напред. Явно са му обещали да е в жълтото племе и после продукцията го е поизлъгала. Явно на всички е било ясно, че в жълтото племе на Джаферович са богоизбраните, после как ги омагьосала Женито? Ами никак , предварително се е знаело, кой е човека на продукцията и кое е “нейното” племе.Говорило се е преди игрите, не случайно и играчите са се запознали или познавали, даже някои са ходили на ресторант😀, Гошо и Фейгин.
Присъствието на Джаферович си е “троянския кон “ на продукцията.

# 2 680
  • Другата България
Не съм изчела всичко, но ето това мнение, казано с много по-малко думи от мен, когато надълго и нашироко обяснявах защо не харесвам Илиян и защо осъждам това, което сътвори, напълно се припокрива с моето виждане.
Цитат
Илянката за пореден път ми потвърди това в което  вярвах. Пичът се е почувствал засегнат, че не е при жълтите. Той сам се определя, като лъскав и богопомазан и направо си е било обида да го сложат при сините. От там нататък видяхме едно его какви неща натвори.  Тази вечер ще е кулминацията на попарата, която забърка. Лошото е, че не той ще я сърба.
Разбирам, че освен всичко, което си призна - за умишлената провокация на Вики и Алекса с цел физическа агресия и отстраняването им, за “след Илиян няма Супергерои“ и т.н., по-скоро всичко това е било в резултат на другото - очаквал да е при жълтите, при “Готините и силните“, не само мъже, а и жени. Всъщност, надали жени, но за мъжете съм сигурна. И като се е видял при “несретниците“, и какво - давай с гегата, пък след мен и потоп. Големия “стратег“, рядко бъркам в преценка на човек, и сега не сбърках.

Това коментирахте ли го?

Предполагам, да, особено хората, които зорко следят символите на Фифо в онази “опорочена“ игра.Sunglasses

# 2 681
Аз пък ще защитя Зорито. Момичето може и да говори много и да е леко глуповат, но е с добро сърце. Тренира деца, които я обожават и е много активна в защитата на животните. Тази седмица ще ходят в Долни Богров в неделя в 11:00 заедно с още участници от Игрите, Гогчо също ще е там и ще има участници от "Един за друг". Ще ги разхождат, ще носят храна и лекарства.
Мишето е осиновила от там куче. Тя също ще присъства. Изобщо прекрасни хора с големи сърца.
 Игрите свършват след 3 седмици, но това, което носиш в себе си си остава. Докато едната групичка се чуди къде да се начекне, другата се чуди как да използва популярността си за добри дела и са пример за всички. Факти бол.

# 2 682
Сега гледах Михаела при Чакала, харесвам я, даде ми отговори на някои въпроси. А някой знае ли, какъв всъщност е бил проблемът между нея и Мирела, че не е говорила няколко дни с нея и с Жени? Много странно говорят за това и с някакви недомлъвки, някакви външни хора за нея, изобщо не ми стана ясно. Филип беше споменал нещо на Чакала, че Михаела харесала Лефтеров, а в крайна сметка май няма нищо такова 🤨

# 2 683
  • София
Не съм изчела всичко, но ето това мнение, казано с много по-малко думи от мен, когато надълго и нашироко обяснявах защо не харесвам Илиян и защо осъждам това, което сътвори, напълно се припокрива с моето виждане.
Цитат
Илянката за пореден път ми потвърди това в което  вярвах. Пичът се е почувствал засегнат, че не е при жълтите. Той сам се определя, като лъскав и богопомазан и направо си е било обида да го сложат при сините. От там нататък видяхме едно его какви неща натвори.  Тази вечер ще е кулминацията на попарата, която забърка. Лошото е, че не той ще я сърба.
Разбирам, че освен всичко, което си призна - за умишлената провокация на Вики и Алекса с цел физическа агресия и отстраняването им, за “след Илиян няма Супергерои“ и т.н., по-скоро всичко това е било в резултат на другото - очаквал да е при жълтите, при “Готините и силните“, не само мъже, а и жени. Всъщност, надали жени, но за мъжете съм сигурна. И като се е видял при “несретниците“, и какво - давай с гегата, пък след мен и потоп. Големия “стратег“, рядко бъркам в преценка на човек, и сега не сбърках.

Това коментирахте ли го?

Предполагам, да, особено хората, които зорко следят символите на Фифо в онази “опорочена“ игра.Sunglasses

Какво се вижда на тази снимка?

# 2 684
Да си спомним как в началото Алекса ни заблуди че не знае къде се намира, сърдеше се на Чакала че бил се наговарял за гърба му, вече щял да почне да играе...   а после се оказа че знае миналогодишните епизоди наизуст.
"Егати лисицата"  
Wink

Общи условия

Активация на акаунт