💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 810
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 685
  • софия
Зори колкото и да обясняват, че е тъпа е човекът, който има най-точни коментари, докато са още в играта. Единствена тя позна, че Фифо няма да е на пангара за елиминации, умниците и се присмяха. Хвана на Генчо спатиите още в самото начало. Просто не се е научила още да си слага цедка на устата. Не се е научила да мисли и после да говори. Доста е първична и това и играе лоша шега. Снощи буквално успя да изпили нервите на всички, докато Жорката редеше.
Merri_An, още нещо, бонус към останалото инфо.  Илиян във визитката си каза, че в Лондон е отишъл не толкова заради самото учене, колкото да избяга от провианциализма, защото го задушавал.  Лошото е, че същият този провинциализъм, който той има предвид не е избягал от него. Не случайно всички ги беше изправил на нокти с дажбите храна. Явно му е важно, защото и при Гала беше много горд, че в Индия той и другарчета са ходили непоканени на сватба и са яли на корем. Чак на шестата са ги хванали и изгонили.  Въобще, когато и да си отвори устата, все успява да  ме изненада неприятно. А и, както беше пръв приятел на Фейгин и Мани, така рязко изчезна от хоризонта малко след обирането на лаврите за страхотната идея за саботаж.

# 2 686
Илиян при Гала днес, на който му се гледа

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-14/kafe-2022-11-04/609908

Мани съботира играта, с надеждата да е някой от жълтите- Гого или Ралица.
Жени я "върна" с левицата и болна десница в правия път Simple Smile

# 2 687
  • софия
Сега гледах Михаела при Чакала, харесвам я, даде ми отговори на някои въпроси. А някой знае ли, какъв всъщност е бил проблемът между нея и Мирела, че не е говорила няколко дни с нея и с Жени? Много странно говорят за това и с някакви недомлъвки, някакви външни хора за нея, изобщо не ми стана ясно. Филип беше споменал нещо на Чакала, че Михаела харесала Лефтеров, а в крайна сметка май няма нищо такова 🤨
Доколкото разбрах от това, което Мишето каза в Надкаст Мирела е говорила неща за хора близки до Мишето в реалния живот. Забъркала е гаджето и и други близки в някакви сплетни, като оръжие в играта ги е използвала. Това е подпалило Михаела.

# 2 688
  • Другата България
Скрит текст:
Зори колкото и да обясняват, че е тъпа е човекът, който има най-точни коментари, докато са още в играта. Единствена тя позна, че Фифо няма да е на пангара за елиминации, умниците и се присмяха. Хвана на Генчо спатиите още в самото начало. Просто не се е научила още да си слага цедка на устата. Не се е научила да мисли и после да говори. Доста е първична и това и играе лоша шега. Снощи буквално успя да изпили нервите на всички, докато Жорката редеше.
Merri_An, още нещо, бонус към останалото инфо.  Илиян във визитката си каза, че в Лондон е отишъл не толкова заради самото учене, колкото да избяга от провианциализма, защото го задушавал.  Лошото е, че същият този провинциализъм, който той има предвид не е избягал от него. Не случайно всички ги беше изправил на нокти с дажбите храна. Явно му е важно, защото и при Гала беше много горд, че в Индия той и другарчета са ходили непоканени на сватба и са яли на корем. Чак на шестата са ги хванали и изгонили.  Въобще, когато и да си отвори устата, все успява да  ме изненада неприятно. А и, както беше пръв приятел на Фейгин и Мани, така рязко изчезна от хоризонта малко след обирането на лаврите за страхотната идея за саботаж.
Благодаря ти. Нищо от написаното не ме изненадва. Наистина нищо. То си му личи, само като го погледнеш. А пък като си отвори устата, съвсем.
Скрит текст:
Не съм изчела всичко, но ето това мнение, казано с много по-малко думи от мен, когато надълго и нашироко обяснявах защо не харесвам Илиян и защо осъждам това, което сътвори, напълно се припокрива с моето виждане.
Цитат
Илянката за пореден път ми потвърди това в което  вярвах. Пичът се е почувствал засегнат, че не е при жълтите. Той сам се определя, като лъскав и богопомазан и направо си е било обида да го сложат при сините. От там нататък видяхме едно его какви неща натвори.  Тази вечер ще е кулминацията на попарата, която забърка. Лошото е, че не той ще я сърба.
Разбирам, че освен всичко, което си призна - за умишлената провокация на Вики и Алекса с цел физическа агресия и отстраняването им, за “след Илиян няма Супергерои“ и т.н., по-скоро всичко това е било в резултат на другото - очаквал да е при жълтите, при “Готините и силните“, не само мъже, а и жени. Всъщност, надали жени, но за мъжете съм сигурна. И като се е видял при “несретниците“, и какво - давай с гегата, пък след мен и потоп. Големия “стратег“, рядко бъркам в преценка на човек, и сега не сбърках.

Това коментирахте ли го?

Предполагам, да, особено хората, които зорко следят символите на Фифо в онази “опорочена“ игра.Sunglasses
Какво се вижда на тази снимка?
Размятала се в нета заради оградените в червено кули, които са допрени една до друга.
Другите не са. Аз след взиране виждам, че наистина са допрени. Не знам дали това е било забранено или не. Но за пореден път в нета се размятат снимки на “опорочена“ игра, дал има или не основание -

# 2 689
  • София
Жълтите мравчици в синхрон 😊

Гого се е телепортирал от някой тибетски храм... 🙄😀

Когато съседите имат скандал 😀

Генчо честити рождения ден на мамче Мира 😊

п.п. ЧРД, Мира! Желая много здраве и семейно щастие

Туджаров за Жени!

Ралица отговаря на три много интересни въпроси свързани с Мани и излъченото снощи в епизода

# 2 690
  • Другата България
Аз лично се затруднявам да отговоря.

# 2 691
  • София
Понеже ми стана любопитно. Предположих, че е от ъгъла на заснемане. Но исках да се убедя с очите си. Остава се с такова впечатление, че се допират кулите, да.
Но, понеже не спрях видеото и ето какво се вижда от другата страна.

Може да се получи тази зрителна измама след като кулите са една до друга и едната е малко по-напред от другата. Димо даже по едно време се чудеше защо кулите на Жоро са му толкова раздалечени...

# 2 692
  • Другата България
Понеже ми стана любопитно. Предположих, че е от ъгъла на заснемане. Но исках да се убедя с очите си. Остава се с такова впечатление, че се допират кулите, да.

Може да се получи тази зрителна измама след като кулите са една до друга и едната е малко по-напред от другата. Димо даже по едно време се чудеше защо кулите на Жоро са му толкова раздалечени...
Аз затова казах, че не задълбавам, но ей на - има хора за всичко, както за онова с плочките на Фифо, което точно като това вероятно има съвсем логично обяснение, така и за кулите на Джаферович. Така и за играта с цветовете, когато само тя позна...винаги ще има хипотези за опорочаване. Смятай продукцията на какво ниво е и докъде са докарали хората.

# 2 693
Merri_An, още нещо, бонус към останалото инфо.  Илиян във визитката си каза, че в Лондон е отишъл не толкова заради самото учене, колкото да избяга от провианциализма, защото го задушавал.  Лошото е, че същият този провинциализъм, който той има предвид не е избягал от него. Не случайно всички ги беше изправил на нокти с дажбите храна. Явно му е важно, защото и при Гала беше много горд, че в Индия той и другарчета са ходили непоканени на сватба и са яли на корем. Чак на шестата са ги хванали и изгонили.  Въобще, когато и да си отвори устата, все успява да  ме изненада неприятно. А и, както беше пръв приятел на Фейгин и Мани, така рязко изчезна от хоризонта малко след обирането на лаврите за страхотната идея за саботаж.
А ясно, той го е играл обиденото, глезено момченце.Щом не е на неговото и на тяхното няма да е.И при червените да беше отишъл същото щеше да сътвори щом не във ВИП-а-(егати и удара му е отнесло егото и напомпаното самочувствие).Все щеше да намери две други патки, които да му се вържат и свършат мръсната работа.
А пък това с Индия, даже не е за коментиране.Егати и байганьовския манталитет, не може да избяга от себе си.
Още от самото начало ми беше в противягите и има защо.
ПП Мери, едно е зрителна измама ,друго е картинки сменящи местоположението си.🤣Онова на Фифо откъде и да го погледнеш няма логика.

# 2 694
  • София
Скрит текст:

Аз затова казах, че не задълбавам, но ей на - има хора за всичко, както за онова с плочките на Фифо, което точно като това вероятно има съвсем логично обяснение, така и за кулите на Джаферович. Така и за играта с цветовете, когато само тя позна...винаги ще има хипотези за опорочаване. Смятай продукцията на какво ниво е и докъде са докарали хората.

Честно да ти кажа, не е точно така. Онова с плочките на Фифо се засегна само в тази тема, само от няколко хора и единия беше леко сдъвкан. Понеже беше Фифо.
Аршинът винаги е двоен.
Когато се касае до Джаферович, ето вече втори ден де що има социална мрежа, която обсъжда игрите, всичко живо роптае. Та масата й била едва ли не закована, кулите и били залепени.... при плочките с цветовете - слушалка имала под банданата и не знам си какво под превръзката ... Страшен цирк... Само защото е Джаферович!
А за плочките на Фифо, съжалявам, но наистина беше огромна издънка! Но понеже беше Фифо и повече не се чу за това. Дори не разбрах излезе ли това от форума. Не следя ФБ много често, та може и да бъркам, но познавайки настроенията - се съмнявам
Да, продукцията има огромна вина, основна вина. Но ние сме не по-малко виновни, защото много обичаме да мразим и е много трудно да бъдем просто обективни!

# 2 695
От известно време в мен отново се борят две личности (хапчетата ми още не са нагласени 🤣) - хем ми е жал като сипваме здраво на Зорито, хем ако я щадим тя ще си помисли, че е бяла блатна птица ама не патка, а лебед 🤣. Страшно е ако позволим тъпотата й да се разпространи, но пък трябва и да сме по-деликатни и обрани🤣. Някакви идеи?🤣
Хахаха тъкмо това си мислех вчера, ама не посмях изобщо да я спомена, защотооо тя е вторият човек, който ме дразни. Жени е първият, в началото я харесвах, силна е в игрите, подготвена, водеше отбора, после изведнъж много неща започнаха да излизат наяве, злоба към Фифо, изпадане в някви кризи като не стане, както е казала тя. Разбирам, че много хора й се радват на стратегиите, амааа да бяха правени с някакво достойнство. Тя определено прекалява. И между другото като даваха откъси от предаването в чакалкаста, точно, когато даваха нея и как се кара с Михаела, си казах: каква актриса само! Така изкара нещата накрая, че е най-обидената, най-недооценена, само тя е права и никой друг, дори почти не наде дума на Михаела, с такова високомерие води повечето разговори със съотборниците си, че... Успяла е в живота-чудесно, хубаво семейство-най-прекрасното нещо на света, кариера, няколко бизнеса... Трябва да е един щастлив, жизнерадостен, съпричастен, горд и достоен човек, с нещата, които притежава (затова имах големи надеждни за нея, че ще ми е фаворит, ще бие в игрите) а показа абсолютна противоположност: високомерие, злоба, подлост, но пък добра актьорска игра. 😃
А Зори, горкичката, не знае кога да млъкне, хем понякога ми е смешно, хем ако бях на мястото на Генчо, щях да съм по-отчаяна и от него 😂😂😂

# 2 696
Факт, дотам ни докара тази Продукция.
Иначе аз моето мнение го написах по-рано през деня, но явно не си го видяла. Ето го.
До момента за мен лично през сезона има три игри, които доказано не са наред.
Имаме игра с нерешим пъзел, имаме игра с един признат за верен грешно нареден пъзел и имаме игра, със сбъркани символи за отваряне.
В тези три случая има доказана грешка на Продукцията. Нямат значение играчи/племена.

# 2 697
Сега гледах Михаела при Чакала, харесвам я, даде ми отговори на някои въпроси. А някой знае ли, какъв всъщност е бил проблемът между нея и Мирела, че не е говорила няколко дни с нея и с Жени? Много странно говорят за това и с някакви недомлъвки, някакви външни хора за нея, изобщо не ми стана ясно. Филип беше споменал нещо на Чакала, че Михаела харесала Лефтеров, а в крайна сметка май няма нищо такова 🤨
Доколкото разбрах от това, което Мишето каза в Надкаст Мирела е говорила неща за хора близки до Мишето в реалния живот. Забъркала е гаджето и и други близки в някакви сплетни, като оръжие в играта ги е използвала. Това е подпалило Михаела.
Много благодаря! Не съм гледала надкасти, подкасти, даже това е първото интервю на участник, което гледах. Отдавна се каня да си пусна и Неделчо с Туджаров, но все не остава време, а и те са доста доколкото разбирам: Надкаст с Неделчо и Туджаров, подкаст с Иван..., Чакалкаст

# 2 698
  • Другата България
Кали, така е. Съгласна съм. Аз се пазя от ФБ доколкото мога, заради спойлери. И друг път съм писала, снимките ми ги пращат. В ИГ чета, и гледам там, няма спойлери. Лайфовете също не гледам. Един отпочнах, и се натресох на спойлер.
Но тук в темата...избягвам да обсъждам, но е очеизвадно - когато имаш любимец, си склонен да видиш, и да пишеш само за това, което е направил в положителен аспект. Другото се игнорира. Или се “затварят очите“. То не е само сега, това е било така всеки път. Аз се опитвам да съм обективна, доколко се справям не знам. Но понякога и аз се дразня в определени моменти, например -  когато понеже не харесваш Х, омаловажаваш направеното от него, понеже....просто не го харесваш. Или защото той е “против“ У, който пък е “твоя“ човек. И те така.
За Евгения и друг път съм писала - масово е нехаресвана, включително и от мен. Писала съм защо, няма да се повтарям. Но нито изразих съмнение за предната, нито за снощната игра, че е нечестно спечелена. Илюстрирах със снимката просто колко е лесно когато търсиш - да намериш.

Една Михаела с Чакала. Вероятно по време на интервюто ѝ с него.

# 2 699
  • София
Илиян винаги е казвал, че е искал да е част от "Безстрашните" и че е фен на "Сървайвър" и семейство Джаферович. Нещо, което никога не е казвал обаче, е "без Илиян няма "Супергерои"". В пост в Instagram беше написал "щом не ни искат, ще ги разпаднем", придружено от този емотикон "🤣", не съм професор по Интернет lingo, но да речем, че минавам за докторант, бих предположила, че думите му са провокация и не би следвало да бъдат възприемани буквално. Той не планираше да отпада от формата, така, че разпадането на племето не е ответен удар на неговото отстраняване, то е било планирано, докато тройната коалиция, е била цяла. И тримата повече от веднъж са казвали, че не са се чувствали добре в племето, което явно е труден за приемане факт.

Общи условия

Активация на акаунт