💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 377
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 225
Виктория липсва сякаш на снимките, които показвате. Покрила ли се е или е заета с нещо? А може да не се долюбва и от останалите играчи. Все пак сега и те виждат цялата картина.
Грозна работа.

# 3 226
  • София
Да, Еми, ако не се лъжа, Фифо има само 1 победа повече от Гого в Първата фаза, ама по памет ги прасках, каквото ми е в главата, че бързах. Двамата бяха най-впечатляващи в битките през 1-та фаза. Гого специално в дуелите, част от отборните игри. С такава лекота летеше по терена, че изуми всички. Simple Smile
Да, Гого има 4:0 срещу Фифо и Валерката ако не се лъжа в тези игри. И Чакалов 4:0 абе който не хвана, той не победи. Grinning
Исках много да видя дали можеше да измисли нещо с борческата схватка дето се избутваха срещу Алекса ама нямаше как, защото бяха от един отбор.

# 3 227
Скрит текст:

Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен. И като гледам желанието му за изява с нея ще си и остане.
[/spoiler]

Ами не съм съгласна. Не си обективен! Като не го изпращат, как да ходи!? Насила ли да отиде!? Мани го предаде, много ясно, че няма да отиде и аз да съм и аз няма да отида, но не се е оправдавал.
Аз на 1вият съм посочила Фифо - защото той е изявеният във втора фаза, но вторият въпрос е за 1ва фаза, а там Гого блести над Филип! 5:0 над Филип и много изпъква е на терена и навакса е на забавянето на племето, заради което наваксване, племето печели битки.
Знам, че не харесваш Гого, а твърдиш, че си обективен, но не си.

# 3 228
Гласувах за Фифо основно, това е воин, признавам, почна и да задобрява в соц. игра.

Ако Жоро е укоряван за глупавата стратегия с Генчо да буксуват на едно място и да си чакат съдбата, както и да не предприемат мерки за опазването на един съюзник, един глас, Го разбирам. Не разбирам и одобрявам тънката струна, на която свирят продукцията, водещите, които вменяват, очернят едни персонажи бъркайки се в чужди взаимоотношения и даващи наклон. Жоро и Фейгин дори не са гаджета, дори е нямало целувка, а се третират и приравняват като двойка, като Алеко и Елица, а кокошчицата Мира, чак и за мъжа си говори.
Играта е индивидуална, наградата е само една, да не се лъжем-->Можеше Жоро и Фейгин изобщо да не бяха задълбочили взаимоотношенията си след формата, а любовната им сага да му излезе през носа на Жоро,а един път се влиза във формата. Все пак смятам, че влизайки в игрите, трябва да запазиш, имаш някаква трезва преценка, а любовта, особено около 20, често те лишава от такава.

# 3 229
  • София
От мен в анкетата:

Фифо
-
Гого/Фифо и сигурно ще изумя много хора, но Алекса и Джаферович. Да, да, знам за Алекса и продукцията и сръбските корени, аз ли не знам... Но няма как да пренебрегна твърде много фактори в негова полаза. Разбира се можеше да си замине още при Резервите, но такива са правилата уви и имаше и нов и нос шанс. А Жени я слагам, защото мисля е ясно защо, тя бе лидерът на най-силното племе в историята, хайде лидерът в сянка, ама точно този, който колеше и бесеше, така че...
-
Не
-
Ралица
-
Да, трябваше

Съюзник не е гърмял досега, Генчо обаче играе антисистемно и се опитва да цака продукцията. 😮

# 3 230
Алекса е казал ,че няма да гласува за жени,но тези жени му провалиха плановете и племето,дърпаха лодка на обратно,криха части ,е сега ще си носят последствията ,щом играят срещу него какво очакват той да ги милва ли?!
Има потребителка ,няма да и споменавам името ,която твърдеше със сигурност тук в тази тема ,че Фейгин остава и че знаела много за Фейгин за участието и но ще го кажела ,ако се продължават да се публикуват тип "спойлери" тука.Аз Фейгин не видях да остане!И не видях нищо конкретно от участието и ,освен криенето на частта.И моля,потребителката да спре със спекулациите си.

Относно това ,защо Алекса не е отишъл да е секундант на Фейгин снощи ,ами тя просто не го е посочила-тя си посочи Вики.Но съм сигурна,че Алекса не го е страх от елиминации и щеше да тръгне за секундант  веднага.

От снимката на рожд.ден на Мира гледам Алекса и Пух заедно на купон Sweat Smile Чак не мога да повярвам Head Band

# 3 231
  • Sofia
Гласувах, това е най-лесната анкета, поне за мен. Филип и пак Филип. На битката с кофите жълтите бяха трагични, изключвам Джафката, която колкото и да не я харесвам, не мога да отрека, че тя ги спаси от втори съвет. Саботажа на Манчето - при нея стана, като в приказката за лъжливото овчарче. Дори да е играла на 100% никой вече не й вярва. Колкото до постъпката, или по-скоро бездействието на Жоренцето, Да, трябваше да спаси Фейгин. Не защото я харесва и ужким е влюбен, гласувайки (с Генчо и Фейгин,  само с 3 купени гласа) срещу  Виктория, спасяваше и собствения си *** Но мачът е свирен, който играл - играл, който спал - спал. А Жорката спинка от първия ден, събужда се само за да похапне. Simple Smile

# 3 232
А Жени я слагам, защото мисля е ясно защо, тя бе лидерът на най-силното племе в историята, хайде лидерът в сянка, ама точно този, който колеше и бесеше, така че...
Жени към момента е единствения играч без загуба в индивидуална битка - независимо индивидуален дуел или част от междуплеменна битка. Има само един загубен рунд в игра 2/3.

Това не я прави по-голям атлет от Гого и Фифо, не това казвам. Просто добавям шрих към ролята и за социалната игра в племето.

# 3 233
  • софия

Ауткастчето с ново видео.

# 3 234
Продукцията чрез Ралица показа, че няма граници при вербалната атака към поредната им жертва – влюбените гълъбчета. Беше си много съмнително показването на две душички, които са се намерили и на преден план се виждат едни чисти отношения, без сметкаджийство и пъклени планове. Оставиха ни да се порадваме на позитивните моменти и изведнъж решиха, че ни стига толкова. Когато Ралица, вживявайки се в ролята си на съдник (аз лично мисля, че ѝ казват в ухото какво да пита, но тя формулира въпросите и назидателният тон идва от нея), задава насоката на линча. Алекса и Виктория само това чакат и доразвиват темата, влизайки с бутонките в личното пространство на жертвите им.

Много ми хареса реакцията на Георги, като питаше Алекса кой е той, че да се меси в отношенията им. Уплахата им, че Виктория е застрашена доведе до още порои от злоба, но си заслужаваше да се види паниката им.

# 3 235
След съвета Алекса не пропусна да се изтъкне, че той за своите грошове няма да пести и ще ги спасява. Щеше да е интересно ако Генчо и Георги бяха решили да спасяват от елиминация Фейгин...

# 3 236
А Жени я слагам, защото мисля е ясно защо, тя бе лидерът на най-силното племе в историята, хайде лидерът в сянка, ама точно този, който колеше и бесеше, така че...
Жени към момента е единствения играч без загуба в индивидуална битка - независимо индивидуален дуел или част от междуплеменна битка. Има само един загубен рунд в игра 2/3.
И то от Касим! 😂
Мирослава била на 36??? Мислех, че няма навършени 30. И интересно как е събрала всички Супергерои без Виктория, а от другите има повече липсващи. В този сезон определено са се създали много приятелства, неповлияни от това кой с кого е играл.

# 3 237
Георги, каквото и да направеше нямаше полезен ход, понеже те си бяха решили да направят сензация от техните чувства с Фейгин и нейната номинация. То се видя как го преследваха с камерите, как ги провокираха с въпроси. Хората са чудят защо бил ял пред нея преди дуела - еми то се чу как той казва "Добре бе, дай храната тук". Как ще пропуснат от продукцията да му набутат чинийката? Вината на Жоро и на Фейгин е, че са се записали в този цирк да стават за посмешище и цялата България да коментира колко са им искрени чувствата.
Според мен Георги можеше да иде като съюзник, без да слуша Гената, за да успокои малко Фейгин и да попречи на противниците да добавят грошове. Иначе и там като нищо щяха да да му набутат нерешим пъзел, та да и загуби предимството и това да му натякват после. Абсурд да отпадне - то цялата драма трябва да се експлоатира на макс.
Както казах - нямаше полезен ход, освен може би като Александър да им тегли една и да напусне, ама неустойки...Затова не ходи човек в такива пошли предавания като ги знае какви са. Мерси за популярността!
Добре поне, че намират нови приятели, а понякога и повече. Че малко са тези като Алекса, облагодетелствани да са в ролята на героя и да се излъчват от монтажа като такива, никой да не им бърка в душичката и т.н. Не, че покрай него не изгоря Елица, покрай Виктория - Цецо и всички, които трябваше да ги търпят.

# 3 238
Доколкото помня Георги сам се прати на елиминация и то за да защити Веска, едва ли щеше да си спести 100 гроша, за да спаси Фейгин. Според мен прекалено се довери на думите на Алекса, че не праща жени на елиминации.
Големият "мъж" Алекса, който изгони Гайтанов и си избра да се бие срещу ЖЕНА за влизане в племената, сега тръгнал да поучава. По принцип не бих го обвинила и към оня момент напълно го подкрепях, но след всичко показано дотук, биенето в гърдите, дългите обвинителни речи срещу Чакалов, Аспарух и Георги няма как да не го спомена.
Вече не знам дали повече му се дразня, или по-скоро вече ме забавлява. Само като го дадат в близък кадър, изпъчил гърди в борческа стойка, обут в оня слип с копие в ръка и започвам да се смея.
Генаааа, направи нещо, само ти можеш поне за малко да му затвориш устата!!!
Направо медал за храброст заслужават Георги Гената, че са изтърпяли това кудкудякане 24/7. В комбинация с това на Виктория и Зори вече клони към патология.

# 3 239
Много долнопробно е това предаване. Яд ме на себе си, че започнах да го гледам тази година. Ясно ми беше и преди това, че щом е на Тупарев ще е Биг Брадър и то си е точно така.
Както и да е. Хванала съм се на хорото... Ще гледам оттук-оттам. Снощната серия не я гледах и нямам намерение. Прочетох ви, ясна е работата.
Ами това е.

Общи условия

Активация на акаунт