💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 398
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 210

Каквото и да прави продукцията, Слипа ще си остане такъв. Халал да му е чека и приятелката му Виктория.

В две изречения и моето мнение. Все по-извратени стават създателите на тия реалита.

# 3 211
Гласувах в Анкетата. Сега още снимки от ЧРД на Мора:

# 3 212
  • до морето
Колко човека трябва да останат, за да ги обединят вече в едно племе?

# 3 213
  • София
Diavolo, от моя гледна точка лесна анкета си пуснал Grinning

Филип дето видя, бутонът не може да смогне. Дори и хич да не го харесваш, колкото и да ти е омразен, не може да се отрече - играе на най-тежките постове в битка на племената, налага му се да минава и по няколко пъти, капитански битки, елиминации, помощник, навсякъде се хвърля. Дърво е в социалните стратегии, но не псува наляво-надясно колко е велик, не мачка вербално своите съплеменници. Задължително е да влезе в топ 3 минимум в този формат!

Фифо се подготвя за пореден ден на арената:

# 3 214
Водещата изключително настоятелно молеше Фейгин да избере някой, на който може да се довери напълно. Т.е. специално й каза да не избира Виктория. Пъзелът беше този, на който миналата година изхвърлиха Вальо, защото неговия нямаше решение. Много съм подозрителна точно към този пъзел.
И тук се чудя дали не подготвяха капан на Георги и директна елиминация. Не видяхме дали този пъзел има решение. И после цял епизод в очерняне на Георги, иницииран от продукцията.
Явно прецака сценария.

Конкретно в случая пъзела на Виктория беше РЕШИМ. Проверих го.

# 3 215
  • софия
Анкетата: Фифо играч на седмицата. Алекса и Гого най-добро представяне до сега. Мани не е манипулирала. Цялото племе без Джаф.Жорката сглупи.

# 3 216
На Генчо все не му се получават стратегиите, иначе няма спор, опитва се.

Фаталната му грешка беше, че не прати Веска на елиминации още в самото начало и не пусна Алекса при Непобедимите. Щеше да сформира твърда коалиция срещу тях и със сигурност мнозинството щеше да е зад него. Както се писа - "Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо". За снощи мисля, че имаше резон и щеше да се случи, ако Георги беше секундант. При всички случаи щеше да изгори силен играч и пряк конкурент на Кукавицата. Според мен затова забиха толкова с линча срещу Георги, провали им сценария. Естествено в кудкудякането против него се включиха всички - Фейгин, Мани, Безстрашните, даже и Мира, която тръгна да обяснява какво щял да направи нейния мъж за нея... голям смях.
Аз от позицията на житейския си опит знам, че който се бие много в гърдите и сам си дава оценка, обикновено е пълна противоположност на това, за което се опитва да се представи. Та и Алексата така - мъжка чест, достойнство... али бали. Абсолютна карикатура е. Обвинява другите играчи в нещо, естествено с дълга патетична реч, а прави точно същото... Вече дълбоко се съмнявам какви са били истинските причини сръбската федерация да не го прати на Олимпиада, явно е имало защо.

# 3 217
Изгледах епизода и прочетох коментарите. Няма да го коментирам аз, така или иначе няма да напиша нещо, което вече да не е било написано. Отделно нямам и желание да пиша за цялата помия вчера, която Продукцията ни изля на главите.

Дано ни чака по-позитивна седмица.

В анкетата - Фифо е категорично играч на седмицата с много пред останалите. За първа фаза също смятам, че Фифо заслужава да е първи, а мойте трима подгласника са Георги, Мани и Жени.

# 3 218
С двучасов епизод и набиване на канчето на Георги решиха да ни замажат очите за номинацията на Алекса на жена. Точно на предпоследния съвет на червените Алекса се биеше в гърдите, че жена не е номинирал. Затова и Георги беше толкова бесен, че едно говори сръбския галеник, а друго се случва, но това остана заглушено от крясъците на "морализатора" и верния му питбул.
Мисли ги Гената нещата, хич не е глупав, но най-важното му убягва - не може да надиграе "играта".
А продукцията използва не само участниците си на макс, но и водещите си. При липсата на коментарно студио, което да ни насочва кого да харесваме, те са в тази роля.

# 3 219
  • София
Мира <-> Миротворецът на сезон 8!
Кой друг ще събере на едно място Аспарух и Алекса без да се ступат? Grinning

# 3 220
Водещата изключително настоятелно молеше Фейгин да избере някой, на който може да се довери напълно. Т.е. специално й каза да не избира Виктория. Пъзелът беше този, на който миналата година изхвърлиха Вальо, защото неговия нямаше решение. Много съм подозрителна точно към този пъзел.
И тук се чудя дали не подготвяха капан на Георги и директна елиминация. Не видяхме дали този пъзел има решение. И после цял епизод в очерняне на Георги, иницииран от продукцията.
Явно прецака сценария.

Конкретно в случая пъзела на Виктория беше РЕШИМ. Проверих го.
Те лесно могат да го направят решим или нерешим, плочките се вдигат от дъската, трябва само продукцията да ги намести.
Настоятелността на Ралица обаче да кара Фейгин да вземе Георги, последвана от цялата помия като прецакаха сценария, ме кара да се усъмня дали Георги не е трябвало да отпадне тази седмица. А и наистина, ако са само 3 седмици до финала, то тогава отпадат по двама на седмица и Генчо е бил абсолютно прав, че ще отпадне съюзник. На Виктория и Фифо е било рано, от друга страна са чакали Гого и Георги за битка.

# 3 221
Дано сред всичките мутреси, селски тарикати и палячовци там, се е намерила някоя добра душа, която просто да каже на Георги “Това е просто игра! Ти не си лош човек!”

Просто недоумявам тази Продукция дава ли си сметка какви последствия за неукрепналите психики на някои момчета и момичета може да имат подобни грозно режисирани сюжети.
Хайде сега, неукрепнала психика. Като не е научил като малък що е това чест и достойнство, време е някой като Виктория да му обясни, че не е красиво да се храниш на една маса с гладни хора, както и че от мъжа се очаква да защитава момичето, в което е влюбен. По-добре да научи тези уроци в играта, отколкото в реалния живот, където последиците за него ще са още по-жестоки.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:44 от Flo Ann

# 3 222
Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!

# 3 223
Не знам защо се приписват на Жорката такива сложни семейно - битови ситуации, представени като виждате ли намерил любима в игрите и сега не я защитава. Та, той е едно момче, още дете, не е влязъл там да се прави на Ромео, спортист в индивидуален спорт, излиза върши работата, побеждава и се прибира да похапне.

Видя се, че го няма в стратегии, защо трябва да се опита с жена. Ами, ако жената не е недораслата и наивна Фейгин, а някоя Мирела да му изпие акъла и забрави за какво е там.

Евала, че така е възпитан да следва целите си, нищо, че изглежда недодялан.

# 3 224
Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен и спечели. И като гледам желанието му за изява - с нея ще си и остане.

И още един любопитен въпрос. Има само един играч към момента, който няма загуба и в индивидуален дуел и в индивидуален дуел, част от междуплеменна игра. Губил е гейм в игра 2 от 3, но не и играта. Предполагате ли кой е играча ?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 10:34 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт