💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 052
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Другата България
Приемам написаното от теб и предлагам да прекратим темата. Hands V
Няма смисъл.

За Гого само ще кажа,че първите шест седмици ми беше плътно на двата плюса. Сега вече го харесвам само като атлет, но начина, по-който играе социалната игра определено не ми допада. Предпочитам хиляди пъти Фифо пред него, защото Фифо поне защитава позиция, а не мънка в миманса. Съгласен съм също, че съм пристрастен и към Жени, и към Гого. Ще опитам да огранича максимално коментарите си за тях, за да не изпадаме в излишни дискусии. Hands V
А, не, напротив. Аз дори искам да ги пишеш, защото поне за мен е удоволствие да ти опонирам и да се аргументирам. А и за пореден път ще кажа, че спор с интелигентен човек за мен е тренировка на ....малкото останали ми мозъчни клетки предвид ЕГН-то и два ковида.
Освен това и вчера писах, че приемам пристрастността, която е неизбежна, стига да се говори с реални неща, събития, случки, факти, и винаги, ама винаги да се отчита фактор продукция. Знам, че е трудно, и неведнъж съм казвала - дори още в самото начало, ама съвсем в началото, преди Алекса да иде при сините, че и за мен Гого е неопределен като участник именно заради липсата му на позиция, ясна, точна, конкретна, и един вид “скатавката“ му в социален план. Затова и аз съм „за“ Фифо повече от двамата, но пък Гого “гори“ на терена, а и после, като започнаха лайфове и повече инфо, наистина ми стана ясно, че той просто е дошъл да “си играе“. Като Ралица. Това не пречи и двамата да са ми фаворити, поне на мен. След Фифо, естествено.
Та така, пиши си, и не ограничавай нищо. И не приемай постовете ми за заяждане, или нещо друго в негативен аспект, напротив.

# 3 286
Браво на Вики,жената се раздаде за Фейгин.Истински дисциплиниран спортист,винаги помага.За мен тя не е  агресивна,а е жена с характер,която не всички разбират.Виктория има и чувство за хумор и когато е в настроение го показва.Алекса и Виктория казаха много верни думи на Георги - никак не беше мъжко от негова страна.Самата Алекс каза,че не се е почувствала добре.Тук не става въпрос за стратегии и мислене за по-късен етап,а за това,че в момента ти се дава шанс да защитиш приятелката си,а ти от егоизъм не го правиш.Фейгин е много достойно момиче,винаги се бореше за отбора,дори и с травми не се оплакваше и не се предаде и за миг,истински спортист.За една бройка не спечели,нямаше предимство,а за малко да победи(без преднина и подсказки),за мен Саша беше по-добрата.Но както казах и вчера - не съжалявам,че не продължава,защото мястото й не е при оси,твърде чиста е за схемите им.Саша не би си и помислила да играе нечестно(тя самата във видеото го каза),но грозноватата й "приятелка" я манипулира успешно и всички се обърнаха срещу крехката красавица,а мишката продължи да плете паяжини.Не харесвам Евгения,но много верни неща казва за отвратителната дребна мишка,аз бих била и по-груба на нейно място.И като видиш злобния ехиден поглед на Тонева,направо ти се иска да я пребиеш!Не ми е приятно,че Фейгин не вижда с наивния си поглед нещата такива,каквито са.Но всичко се разбира рано или късно - сега гледа и не вижда,но след 10 години ще го гледа и ще си каже:"Чакай,аз наистина ли съм била толкова заблудена да вярвам на крокодилски сълзи и лукави приказки!"Жалко само,че хора като Елица,Саша,Валери(които са добри в игрите)отпадат,а хора като Евгения,Мирела,Мануела и т.н. са все още там.Браво за страхотното представяне,чиста Алекс,прекрасна си!♥️

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:43 от Дани1

# 3 287
  • София
Впрочем, вчерашната елиминация нямаше никакви ядове за Георги да я спечели. Още 100 сигурни гроша в торбата. А то се получи огромна драма, истерия и караници.

Към Алекс нямам въпроси. Нищо не мога да измисля. От ден 1 постоянно се влияеше от чуждото мнение и не отстояваше своето. Постоянно мени настроенията си. Добър боец, не се отказва, но правеха с нея каквото си пожелаят.

Най-искрени бъдещи успехи ѝ желая.

# 3 288
Хмм, малко ми е трудно с въпросите към Фейгин, защото тя не е стратег, а последовател и играч на арената.

1. Смята ли, че би стигнала още по-напред, ако беше в някое от другите първоначални племена, примерно в женската коалиция на Джаферович? Дали би се вписала повече сред други от участниците?
2. Както бях писала няколко пъти, аз харесах и подкрепях саботажа им с Мани като чисто стратегически ход и след това не ми допадна факта, че Фейгин започна да се извинява (да мен няма за какво да се извинява). В момента как оценява реакцията си тогава - искрено ли е съжалявала за действията им с Мани или е била повлияна от Виктория и Алекса да се извинява? От сегашната си позиция по същия начин ли би постъпила след разкриването на саботажа им?
3. Не е въпрос, но поздрави, много си готина!

# 3 289
Аз предлагам следващата битка, на която Филип бъде пратен, да е междугалактическа 😂😂😂
Но стига за него. Стана ми малко кофти за Виктория вчера. Толкова ли не можаха да осигурят и една по-лека гума в случай на съюзник жена или поне да не я карат да я премята 10 пъти, а с 3-4 пъти по-малко?
Иначе Виктория и Алеко са като малките деца - шумни и устати, докато не им скръцнеш със зъби. След това свиват перките. Не сте ли забелязали понякога, когато Алекса фучи, как се и подсмихва под мустак? Това означава, че театралничи и че не е чак толкова лош, на колкото се прави. Проблемът е, че и в двете племена така и не се намери човек, който да го скастри с подходящите думи и тон. Всички са мън-мън - като ученички пред директора Persevere
А Жорката и Фейгин да си използват преживяването в това предаване с всичките хубави и лоши моменти като натрупан житейски опит и да се научат да бъдат по-смели, оправни и малко по-рискови играчи - един живот ще изживеят, една ИВ ще изиграят. Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 15:54 от Мила Атова

# 3 290
Дяволо, моят въпрос към Фейгин го слагам в болд да се открои и се извинявам ако е отговаряла някъде, а не съм прочела: В кое племе се чувстваше по-щастлива и на място - при супергерои или непобедими и ако можеше да избираш в кое от трите да попаднеш в началото кое би избрала?
Много ми хареса въпросът на една потребителка преди мен дали Фейгин като гледа сега епизодите съжалява, че не се е опълчила на Вики и Алекса. Харесах го, но и тук да си кажа.
И един коментар за Фифо и Гого, който си го мисля отдавна и да прощава мъжката част, ако им се струва лаишко сравнението. За мен двамата са паралел на вечният въпрос Роналдо или Меси? Трудно е да кажеш кой е по-добър и впечатляващ на арената, всеки си има силни страни и двамата са наслада за гледане, особено в първите битки, когато със свежи сили дърпаха цялото племе напред. Но разликата е в характера - единият има хъс и извън арената, може да скръцне със зъби и да поведе отбор, ако и да е с голямо его и затова винаги съм харесвала повече Роналдо. Фифо ми е като него. Другият е талантлив, по-харесван може би от съотборниците си, но предпочита да разчита на отбора да го подкрепя и да му гласува доверие, няма характерът на лидер, който да вземе водещата позиция и да поеме отговорност, когато ситуацията го изисква. Тук ми е паралелът с Меси и Гого. Така ги виждам нещата, не претендирам, че е най-правилното мнение.

# 3 291
Някога отпадал ли е съюзник? Откъде дойде този страх за съюзниците?

# 3 292
  • Другата България
Нещо друго се сетих, че пропуснах снощи да коментирам, ама много ме беше яд на Тупарев&Ко.
За битката на съюзниците снощи.
Значи, идеята и целта не е ли битката да е равнопоставена, в смисъл такъв - не се знае играчите мъж или жена ще изберат за съюзник. Тази гума 70 кг.....ами ако Мани беше взела Мирела? Или Евгения? Как така се случи, че дори Димо предупреди Виктория, че ако ѝ е тежка гумата, да не опитва? Риторични са ми въпросчетата, разбира се, но на фона на миналата битка с Гого и Генчо, двама от най-силните физически мъже, мятащи топчета в кошове, сега тази битка с тази гума.....пореден “пирон в ковчега“ на Георги, за да може после да има ОЩЕ едно нещо, за което да му се , както и стана, разбира се.
Друг е въпроса, че Гошо нямаше шанс и той на тази игра. Не само заради гумата, ами и заради пъзела - той е нервак, и нямаше да успее според мен по-бързо от Филип.
Друг е въпроса и че това предимство е по-скоро “пердимство“.

# 3 293
Толкова да са ми приятни нежни и фини жени като Фейгин и така да ме отблъскват нахакани и нагли като водещата Ралица. Аман.
Само Димо да води предаването, поне е забавен и не е злобен.

# 3 294
Въпроси към Фейгин:
1.Защо ти, Георги и Гената не номинирахте един и същ човек на последния съвет?
2.Защо не успя да преминеш през халките на битката срещу Мани?

# 3 295
Някога отпадал ли е съюзник? Откъде дойде този страх за съюзниците?
Предполагам, че са правили сметка че двама човека трябва да отпаднат през седмицата и като на капитанската  нямаше отпаднал са го подозирали.

# 3 296
Въпросът ми към Фейгин: Тогава, в онзи момент, наистина ли съжаляваше за саботажа и беше ли искрена в синхроните, че се чувстваш предадена? Ами май два въпроса станаха Grinning

# 3 297
  • София
Не ми се пишеше за снощния епизод, защото доста ме натовари. Усещам се напоследък, че вече го няма този ентусиазъм и трепет с който сядах преди пред екрана. Много разочароваща втора фаза, сякаш цялата енергия бе изсмукана и сме в някакъв вакуум. Даже сядам да гледам по задължение и без това желание както преди. Виждам накъде отиват нещата и все по-малки са ми надеждите за някакво чудо. Явно в онзи стар спор с Викингата тя ще излезе победител, но хайде да не се заричаме, все още има шанс...

Вие всичко сте коментирали, аз няма какво да добавя. Ще кажа само едно нещо което не се коментира мисля.
Значи, имайте предвид, че тази кампания срещу Георги е с някаква цел от продукцията, която ние все още не знаем и не виждам наистина причина. За пореден път в стремежа си да изпишат вежди, извадоха очите на Алекса и Вики. И те има за какво да се сърдят на Нико и Фродо.
Имайте предвид, че ние гледаме малък монтаж от тези синхрони. Те са доста. Какво искам да кажа, значи дават как на синхрон Фейгин се вайка, защо нейния Ромео я е изоставил и не я е защитил. И наливат масло в огъня. Обаче според мен Фейгин е казала много повече неща, но е играла ножицата. Какво искам да кажа, ами Фейгин сяда на един синхрон и говоря 10 минути. И казва:
''По всичко изглежда, че Георги ме изостави, но не е точно така. Ние сме си говорили, аз знам.... и бла бла , бз.
И какво прави продукцията? Резва отпред и отзад и става: ''Георги ме изостави''
Много добре знам как се борави в риалити предаванията, когато си наумят да очернят или избелят някого.
Магията на телевизията е велико нещо.
Според мен е играл якия монтаж, защото просто 1/3 от епизода беше едно набиване на канчето на Георги. Изключително лош монтаж и изключително грозно от продукцията и нейните две основни оръжия. Но тук си е главно вината във Фродо и редакторите. Целия епизод бе много лошо монтиран и аз гледайки бях сигурен, че Фейгин си заминава след битката, то беше направо крещящо.

Генчо и неговите сложни тактики, какво да кажа. Не искам да се повтарям. Глупости са това. Няма причина да отпада съюзник. Или ще има капитански дуел като елиминация или просто ще кажат да се номинират по двама на съвет ако им трябва бройка. Пропуснаха златен шанс да елиминират играч от противниковата коалиция.
В тази игра конкретно според мен Фифо щеше да бие и Георги и Генчо, защото е по-силен чисто физически от Георги и ще има повече време с пъзела, а и Георги не е особено силен на пъзели. Генчо пък ще обръща гумата като солета, но не ми вдъхва особено доверие като пъзелист... Филип между другото се справя с 2-ри пъзел в индивидуална игра, след първата при Резервите. Това с Чакалов не го броя. То е за памет. Мисля, че реди и веднъж или макс два пъти като част от тандем в Безстрашните в първите няколко седмици, но след това спря.
Като видяха от продукцията, че Виктория ще е съперник на Фифо, защо поне не и намалиха обръщанията на гумата на 5, а трябваше да я мъчат с цели 10??? Тези хора садисти ли са или да? Иначе браво на Вики, за пореден път се раздава в битка, което си е факт си е факт.

Елиминационния дуел не ми донесе заряд, защото след монтажа на епизода бях сигурен, че Фейгин ще е аут.
Не мисля, че на Алекс и се тръгваше, просто ринговете са и ахилесова пета и цял сезон странеше от тях, когато може. Мани започна неуверено, тежи и чисто психологически всичко което и се случи, но после се взе в ръце и впечатли за пореден път. Шифрованата фраза с мънистата не е нещо сложно, като задача, но и двете гледаха предметите като полезни изкопаеми. Поизложиха се малко, ама айде, карай. Накрая ми стана много мило като се прегърнаха. Те двечките ще си излязат много, много добри приятелки. 😊

# 3 298
И аз имам един въпрос към Фейгин - Обмисляш ли вариант да се състезаваш в двойка след време?

# 3 299
Изтормозената от Алекса... Ние тука се съдираме да се дракаме заради Продукцията.

Еее... Сърчица, прегръдки, усмивки... Продукция, монтаж...

Общи условия

Активация на акаунт