💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 242
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 270
А Жени я слагам, защото мисля е ясно защо, тя бе лидерът на най-силното племе в историята, хайде лидерът в сянка, ама точно този, който колеше и бесеше, така че...
Жени към момента е единствения играч без загуба в индивидуална битка - независимо индивидуален дуел или част от междуплеменна битка. Има само един загубен рунд в игра 2/3.

Скрит текст:
Това не я прави по-голям атлет от Гого и Фифо, не това казвам. Просто добавям шрих към ролята и за социалната игра в племето.
Сериозно ли? Ама съвсем сериозно? Сравняваш Женя, тоест, суха статистика, на рундове и геймове, и основно на пъзели в колективни игри, без НИТО ЕДНА индивидуална - независимо каква битка, с хора, които освен това, което си написал за нея-в смисъл, участвали и в колективни битки, са всяка седмица на терен в битки като номинирани, капитани, съюзници, поддръжници - каквито се сетиш? Няма как да е сериозно това, и да, знам, че е наистина САМО една суха статистика. От която, казано честно /казвам го без грам ирония и подигравка/ никой или почти никой, или хайде - малко хора, се интересуват. Не защото не трябва или тя не е меродавна, а защото никога не е била фактор за нагласата на зрителя към участник, или пък за това да даде реална преценка за това колко и доколко един участник е подготвен за един такъв формат. Защото нещата са толкова относителни, нагласени, напаснати, подсказани дори ако щеш на моменти, още повече пък при Евгения, при която постоянно има някакви съмнения за манипулация на игра, която тя е спечелила. Хората не харесват статистиката, а участника. Ей ти го примера и с Гого - и той няма индивидуална битка, спечелена такава, ама ако го сравним с Евгения по харесване и наистина представяне....разлика да искаш. Гого се раздава във всяка игра, Евгения се подпира и чака да реди пъзел, и после - участникът без загуба! Несериозно е, в смисъл - приемам написаното, защото определено си пристрастен, но не го приемам сериозно.

Суха статистика. Без последни постове в игри. Без пъзели. И в същите игри, които се броят на Фифо и Гого.
Факт - все още няма загуба. И съм написал следното : "Това не я прави по-голям атлет от Гого и Фифо, не това казвам." Просто е удобно подценявана като представяне на арената, поне тук в темата тя.

Междуплеменни игри

Седмица 2 Спасяване : Безстрашни - Супергерои
Рунд 5 Жени - Виктория 4:1
Рунд 10 Жени - Велислава 6:4

Седмица 3 Спасяване : Безстрашни - Супергерои
Рунд 7 Джеферович/Михаела - Мани/Виктория 2:0

Седмица 5 Спасяване : Супергерои - Безстрашни
Рунд 8 Фейгин - Жени 0:2
Рунд 12 Касим - Жени -  1:2

Седмица 9 Първа битка за спасяване  : Непобедими - Безстрашни
Рунд 3 Жени - Мирослава 2:1
Рунд 9 Жени - Зорница 4:5

Индивидуални победи

БИТКА НА КАПИТАНИТЕ
Първа седмица : Жени - Куков - Цветан ( Жени избира предимство за племето )
Седмица 7 Спасяване : Безстрашни - Супергерои
Скрит текст:
Игра за памет, редене на цветни плочки в предварително зададена поредност

По ред на отпадане :
4 цвята - няма отпаднали
5 цвята - няма отпаднали
6 цвята - Цветан(5), Виктория(6)
7 цвята - Алекса(2), Гого(2), Илиян(2), Мирела(3), Лефтеров(5), Мани(6), Фейгин(6), Фифо(6), Михаела(6), Ралица(6)
Жени печели играта за Безстрашни като последна оцеляла

Точки за индивидуалното класиране :
3 точки - Жени
2 точки - не се присъждат
1 точка - не се присъжда

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 12:55 от Bengun

# 3 271
Aз пък риск, да съм нападната ще кажа някой неща. Първо нямам въпроси към Фейгин, много я харесвах преди, не я намирам за лош герой тип Алекса, но има неша в нея който не ми харесват. Не ми Харесва това бутане и подкрепяне на силните на деня и то срещу хора които твърди, че са я тормозили. Ми не става с рев, жалване вижда, че Алекса и Виктория, нападат Георги щото той не си е дал парите зс да я спаси и после на синхрон намила и намеква че едва ли не са прави, тукс се говори зс отношението на Мани, на Георги и на Гого към невинната Сашка, и колко билс млада ама младостта не е извинение, да ревеш, и да се държиш като фурнаджийска лопата. Георги не е страхливец, толкова пъти е бил на арената, прати се и на мястото на Веси, ама като гледам държанието на Сашето към него, вече со мисля че е постъпил правилно като не е развързал кейсиката си зс нея.
Друго за Гого и Мани донякъде го разбрам аз също сън ужадно горделива, и трудно бих си мръднала пръста за нвккй който ме е засегнал, друг е въпроса, че продължавам да мисля, че май му е по удобно да си кротува и дс стигне до финал на база, това че уж бил силен. Хареса ми и Филип как отиде, той би отишъл и за Джафа, истински спортист, те двамата с Жоро много си приличат по това, ходят, играят и се връщат. И другото Георги щеше фа бъфе секундат на Сашка, просто Гената ги подлъга, че ноже да е елиминация, защо. Да не опитат да острелят някой от дтигив лагер. Сега като се замисля ако и секундатите бяха на елиминации ставаше интересНо.
Отпада кречеталото един шут по малко в двора на слипа. Възможност за ГГ да се развихрят.
Отпада Филип един конкуребт по малко за всички
Не че нс тав игра Вики имаше шанс срешу Филип, но винаги може да се измисли игра каго за нея и Фифо да отпадне, не че се сещам някоя такава.
И трето нселимкнсциите просто Мсни беше по добрата, харесва ви не си харесва, беше по добрата, Фейгин нарочно си падаше на халките.

# 3 272
Отварям въпроси към Фейгин за Надкаста. Надкаста с нея ще се снима утре преди обед някъде, така че имате време да задавате въпроси целия днешен ден, да кажем до полунощ, че и след това. Ще изпратя въпросите късно през нощта или сутринта.

Simple Smile
Въпрос към Фейгин: Сега от дистанцията на времето и гледайки се по телевизията, смяташ ли, че можеше да се опълчиш на Алекса и Виктория и да защитиш позицията си, а не винаги да поддаваш и да се извиняваш за нещата, в които те те обвиняваха?
И с кого от предаването ти беше най-трудно да комуникираш/съжителстваш вътре в играта?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:16 от Clouded Mind

# 3 273
Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен и спечели. И като гледам желанието му за изява - с нея ще си и остане.

И още един любопитен въпрос. Има само един играч към момента, който няма загуба и в индивидуален дуел и в индивидуален дуел, част от междуплеменна игра. Губил е гейм в игра 2 от 3, но не и играта. Предполагате ли кой е играча ?
Алекса?

# 3 274
# 3 275
Тук гледам големи спорове за Жорето. Аз лично не ми пречи ,че той не е защитил Фейгин . Също не ми пречи ,че Алекса и Вики му държат сметка. Всеки си шета на акъла. И всеки си е прав за себе си.
  Разбирам Жорето неговите сметки и стратегия са различни. Той не е отишъл там да вдига рейтинг , а да печели. И досега се справя доста добре. Най- богатия е , доказа се на арената, почти без загуба е, нахрани се добре 😁 и любов срещна. Живот , като приказка. 😁
   Разбирам и Алекса и Вики защо палят от четвърт. Първо :И двамата загубиха близки хора и нямаха шанс да ги спасят. Яд ги е затова и когато виждаха ,че Жорето можеше да спаси Фейгин се ядосаха още повече. Второ : И двамата са с много силна  представа за лоялност и приятелство. Това взима превес над емоциите им. Трето : За тях Фейгин е невинно и наивно дете, което вече един път бе използвано от коалицията си. Сега предположиха същото ,че е станало. И на фона на всичко това  особено ,като е замесена любов , според тях Жорето прецака Фейгин.
  Най - лошия в случая бе Продукцията ,която ходеше с камери след тях . Точно и затова нещата ескалираха. Ако камерите си бяха тръгнали не мисля ,че намилането щеше да се задълбочи. Но Продукцията има рейтинги да гони...Къде ти достойнство и ненамеса в лични взаимоотношения.

# 3 276
Алекса: Гено, не ти дуднях достатъчно и затова сега ще ти попея ... Кукавица....

# 3 277
  • Другата България
Бен, няма нужда да ми я цитираш, статистиката, тя е в темата, ако искам, ще си я погледна. Но не искам, защото както казах,  съм сигурна, че не само мен тя не ме интересува. Предвид естеството на формата, предвид показаното до момента, предвид абсолютната неравнопоставеност в някои битки, предвид абсолютно неравнопоставения старт, при който влизат хора като Евгения и...хайде Гого например, че гледам не пропускаш да намекнеш, че той няма спечелено това или онова, или пък нямал желание за изява. Но, докато за Гого доста хора споменаха, че е искал да ходи на битки, подсети ме кога Женя изяви желание да отиде на индивидуална битка, освен на капитанска и то защото ще има изгода и не може да позволи друг да има такава? Кога някой от отпадналите спомена, че тя е искала да играе физически, а не само на тихия фронт? Опитвам се да ти кажа, че почти никой от масовия зрител, каквито сме и ние, не се интересува от цифри, рундове, геймове и статистика. Точно с тези продуценти, при които всякаква статистика губи смисъл предвид постоянните съмнения за нагласени игри. Та ако се водим от статистика, финала на сезон едно го спечели Добрин. Факт. Статистика. Кой приема Добрин за истинския победител? Хората, които не харесват Юлиян, само заради това, и то тези, които не го харесват заради поведение, а не заради физическо представяне. Самият ти смяташ, че Юли е истинския победител, но ето на - статистиката казва друго.
Сигурна съм, че разбираш какво казвам. И аз те разбирам, но няма как не само аз да подмина това набутване на Евгения като едва ли не УаУ играча без загуба на фона на реалното ѝ представяне до момента, и отново подчертавам - комплексно. Защото зрителят това го интересува, това, което вижда, а не това, което чете. Приемам, че и при нея може да има “игра“ на продукцията с поведение и алабализми, но ей на, аз не прочетох, а и не чух, а и не видях тя да иска да играе на терен. Тя седи с чашата и мисли кой, кога, с кого, защо и как. И на колективна битка реди пъзел. Което не се умори да повтаря, че е тренирала вкъщи, дори “подготвяна“ от бивш участник. Как ще има загуба? То остана и да има....
А пък и ако се зачета в статистиката, победи на Женя срещу Фейгин, Касим, Велислава....Joy
Естествено, и как да е иначе, след като тя най-силните и подготвени физически жени си ги е “взела“ от ден първи в личното племе, за да не може да се изправя физически срещу тях! Как да смятам тази статистика за меродавна? Ами - не мога, това е.

# 3 278
  • София
Суха статистика. Без последни постове в игри. Без пъзели. И в същите игри, които се броят на Фифо и Гого.
Факт - все още няма загуба. И съм написал следното : "Това не я прави по-голям атлет от Гого и Фифо, не това казвам." Просто е удобно подценявана като представяне на арената, поне тук в темата тя.
Bengun, просто статистиката, която си извел контрастира с представата на масовия зрител, че Жени не е участвала в битки и всяка една ѝ е първа. Smile И аз изпадам в когнитивен дисонанс, като прочета или чуя (защото Жени го каза на глас), че Виктория е силен играч, но се боря с възмущението си като броя до десет. Bowtie

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:31 от La Vikinga

# 3 279
Относно въпросите към Фейгин, мен ме изненада с избора си за капитан ...

Защо при избор на капитан в племето тя предпочете Алекса, вместо да подкрепи Георги, още повече, че той изяви желание да е капитан?

Георги не се е тръшкал тогава, но Фейгин се засегна, че Георги не развърза кесията си и дори прие обидите спрямо него за справедливи.
Относно избора на Фейгин и реакцията и на терена с Виктория, оставам с впечатление, че тя въобще не е разбрала, защо и предложиха да избира нещо различно от Георги и Генчо. Там не стои въпроса дали Георги би я подкрепил или не. Това беше чисто стратегически избор и застраховка при положение, че можеше да има двойна елиминация. Естествено, от продукцията и други лица под напрежението да не са довиждане писнаха и извъртяха нещата, че Георги бил ...

# 3 280
Приемам написаното от теб и предлагам да прекратим темата. Hands V
Няма смисъл.

За Гого само ще кажа,че първите шест седмици ми беше плътно на двата плюса. Сега вече го харесвам само като атлет, но начина, по-който играе социалната игра определено не ми допада. Предпочитам хиляди пъти Фифо пред него, защото Фифо поне защитава позиция, а не мънка в миманса. Съгласен съм също, че съм пристрастен и към Жени, и към Гого. Ще опитам да огранича максимално коментарите си за тях, за да не изпадаме в излишни дискусии. Hands V

# 3 281
  • София
Andi30,
Джаферович.
Алекса има 3 загуби. Една от Филип, Виктория и Зорница ; една от Чакалов ; една от Филип и Лефтеров, когато той бе с Виктория.

# 3 282
Съгласна съм с Merri_An на 100 %. Джаф за мен е най - бутания участник от Продукцията. И не мога да се примиря с неравния старт с който влезна. Признавам ,че има стратегическа мисъл, но ако беше попаднала при сини или червени и там я беше развила  щеше да е друго нещо. Сега виждам само как грозно и лицемерно командари цяло племе от бастуни и никой не смее да и се противопостави. Дори Алекса и Вики са ми душички сравнение с нея. То при жълтите е като тоталитаризъм. Нямаш право на гък. Ако пчелата-майка не е съгласна с теб си вън от формата. Стратегията и подчинявай , без право на мнение е отвратително грозна. Един Фифо се опита да и се опълчи и беше постоянно номиниран , докато не клекна. Пълен кошмар. Ако ще и до края да няма нито една загуба и да стигне финал за мен тя е един от най- противните участници в играта ,може би от всички сезони. Дори Добата ще ми е по заслужен победител.

# 3 283
Аз не мисля че Фейгин, Жоро и Генчо са били коалиция.  Фейгин гласува за Алекса за капитан. Мисля че не ни показват ходовете на Алекса, предполагам че може да са и говорили нещо на Фейгин и да се е чувствала част от тяхната коалиция или в най-лошия случай да са я подвели че ще гласуват за Генчо. Тя самата гласува за Генчо на елиминации.
Алекса затова избесня, защото не му влизаше в плановете да праща двете Г на елиминации срещу Мани и да се върнат с още повече пари, а искаше да ги финтира да си изхарчат грошовете.
По отношение на евентуалните елиминации на помощниците, и в двете племена сякаш им се въртеше в главите тази вероятност, точно затова и Гого изклинчи.

# 3 284
Статистиката на Бен за Жени е точно така. Но и Гого има победи в същите тези битки и с дънерите, и с ринговете и с избутването? Те не се ли броят по същия начин, като един срещу един?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:55 от Lafusko

Общи условия

Активация на акаунт