💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 385
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 255
  • София
Скрит текст:
Аз също не знам какво се е случило от първо лице, просто им вярвам, защото имаше и период, в който се твърдеше и тук и в част от социалните мрежи, че никой нищо не е казал по въпроса и нищо не е видял, за обратното вече има доказателства.
Съгласна съм със Вас. Всеки може да вярва на каквото поиска ,когато е въз основа на нечии думи. Аз лично не вярвам , но това се отнася само за мен все пак.
Но доказателства ? То това става малко ,като моята дума срещу твоята. За мен лично " тормоз " не съществува ,като точна дефиниция на тази дума. Аз лично видях крясъци, закани и изпуснати нерви от страна на Вики и Цецо заради играта , а не физически заплахи.
Имах предвид, че има доказателства за това, че "някой нещо е казал" по темата, имаше период, в който се пишеше, че никой не говори за това. Иначе доказателства за това какво се е случило няма, само думи на част от замесените.

# 3 256
  • София
Аз лично отчитам като голяма грешка нежеланието на Георги да се опитат да обърнат вота с грошове. Дори да не е сигурно решение, поне е опит да се направи нещо, не да стоиш безучастен и да си чакаш съдбата като осъден на смърт. Като голяма грешка отчитам и това, че е повярвал на думите на Алекса, че няма да номинира момичета, след като Фейгин сигурно му е разказала какъв точно е сърбинът и как играе. Тя си каза, че е била сигурна, че ще е номинирана, как така Георги е вярвал друго, не си ли говорят двамата? Хубаво щеше да е да я беше защитил, дори само като съюзник, ако не като човек, към когото има нещо повече от симпатии.
Разбирам и на Фейгин защо й стана неприятно, на мен също нямаше да ми е ок на нейно място. Но оттам нататък никой няма право да държи сметка на Георги защо е постъпил еди-как си, защо не е похарчил грошове, защо не я е защитил. Това са си неща между тях двамата. Да, Алекса, Виктория и придворните дами могат да го изкоментират помежду си, да го заклеймят като немъжка постъпка, да се тупнат в гърдите, че те не биха постъпили никога така и да спрат там. В качеството си на какви го подлагат на другарски съд и го разпъват на кръст това момче? Помислиха си, че им се е удала прекрасна възможност да блеснат, ритайки паднал, но няма да е никак зле да помислят пак.

# 3 257
  • София
Отварям въпроси към Фейгин за Надкаста. Надкаста с нея ще се снима утре преди обед някъде, така че имате време да задавате въпроси целия днешен ден, да кажем до полунощ, че и след това. Ще изпратя въпросите късно през нощта или сутринта.

Simple Smile

# 3 258
Скрит текст:
Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
[//spoiler]

А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен и спечели. И като гледам желанието му за изява - с нея ще си и остане.

И още един любопитен въпрос. Има само един играч към момента, който няма загуба и в индивидуален дуел и в индивидуален дуел, част от междуплеменна игра. Губил е гейм в игра 2 от 3, но не и играта. Предполагате ли кой е играча ?
Гого има 7 победи в индивидуални дуели( битка само между двама) и една загуба , не е имал победи в индивидуални битки( битки в които участва сам),защото не е ходил на такива. Това не е по негова вина. Дори смятам ,че предаването изгуби много от това ,защото всички сме виждали Гого на терен. Жорето няма загубен индивидуален дуел или битка, но има загуба на битка за спасяване . Но той също е участвал само в 4 дуела . Фифо има 2 загуби в дуели ( една от Алекса на платформата и една от Гого на ринговете) . Лично за мен първите трима са най- добре физически подготвени играчи. След тях идват Гената и Алекса. Но ми е интересно кой е този без загуба? Жорето ли ?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:05 от Joy 05

# 3 259
  • София
Фейгин след "Игри на волята": "Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят психически атаки!"

# 3 260
Аз имам един въпрос към Фейгин:
Почувствала ли си се някога във формата, истински изплашена от това какво някой друг участник може да направи, в изблик на гняв към теб?

# 3 261
Аз снощи се скарах с домакините, на които бяхме на гости, че не ми пуснаха Игрите. Ужас, ужас! Но както и да е.
Фифчо пак го натириха на арената.Angry Абе оставете го това момче да си почине малко бе, и то душа носи. Тези красиви мускули трябва да разпускат от време на време.Rolling Eyes
По го харесвам ей така, отколкото да се мъчи под жаркото слънце Stuck Out Tongue Winking Eye:

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:00 от Мила Атова

# 3 262
Добър ден! Успях да изгледам и попрочетох последните страници, че нямате стигане. Няма да пиша фермани за епизода, всичко сте казали, симпатизирам и на двете страни и по отношение на мненията им един за друг, ще кажа само, че всеки имаше своите правилни доводи, но всичко беше много преекспонирано от продукцията, особено режисираните скандали и "вината" на Жорката. Абсолютно покрепям обаче мнението, че никой няма право да се бърка в личните отношения. Отвратително използване на Георги и Фейгин от Тупарев и ко.

По отношение на играта: Много моля Гената да спре вече да прави "стратегии". Joy Не му се получава на този човек. Те сбъркаха генерално още вчера на съвета, но смятам, че сбъркаха и с избора на Вики,защото ако наистина са мислели за елиминации, стратегически правилно беше да изпратят Алекса. Пък и за нас щеше да е по интересно. Жорката обаче чисто физически едва ли щеше да се опре на Фифо на гумата.

Хубава игра на момичетата, малко скучна ми дойде обаче. Бях за Фейгин, но Мани си спечели честно. Едни халки разлика дет се вика, защото Фейгин беше една идея по-добра на останалите компоненти, но те не бяха пък нещо кой знае какво, а Мани се справи по-добре на стрелбата. Въобще не се учудвам, че не знаеха израза. Много от днешните младежи дори не знаят кой е Гай Юлий Цезар.

Много харесвам Фейгин, но надявам се прави разлика между психоатака и истински тормоз. Да не говорим, че при индивидуалните спортове постоянно има психо атаки между състезателите и би трябвало да е по калена. Аз лично не мисля, че е буквално тормозена, но и вярвам, че се е чувствала вербално тъпката. Но пък беше и от двете страни. Това е лично мнение разбира се. Интересно ми е обаче, ако наистина се е чувствала така, защо след играта има чудесни снимки с Вики. Надявам се да са загърбили всичко и да е за това.

Пожелавам и много любов и щастие с Жорката.

# 3 263
Скрит текст:
Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
[//spoiler]

А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен и спечели. И като гледам желанието му за изява - с нея ще си и остане.

И още един любопитен въпрос. Има само един играч към момента, който няма загуба и в индивидуален дуел и в индивидуален дуел, част от междуплеменна игра. Губил е гейм в игра 2 от 3, но не и играта. Предполагате ли кой е играча ?
Гого има 7 победи в индивидуални дуели( битка само между двама) и една загуба , не е имал победи в индивидуални битки( битки в които участва сам),защото не е ходил на такива. Това не е по негова вина. Дори смятам ,че предаването изгуби много от това ,защото всички сме виждали Гого на терен. Жорето няма загубен индивидуален дуел или битка, но има загуба на битка за спасяване . Но той също е участвал само в 4 . Фифо има 2 загуби в дуели ( една от Алекса на платформата и една от Гого на ринговете) . Лично за мен първите трима са най- добре физически подготвени играчи. След тях идват Гената и Алекса. Но ми е интересно кой е този без загуба? Жорето ли ?
Жени има 7 победи в индивидуални сблъсъци, част от междуплеменни битки, победа в капитанска битка и индивидуална победа в игра. Единствената, която до момента няма загуба.

# 3 264
  • София
Илиян със скрито послание към форума Smile

Скрит текст:

Куков е бил на рождения ден на Мирослава:

Скрит текст:

Мирела за отпадането на Фейгин / Домашният любимец на Ралица Animal Heart Eyes Cat

# 3 265
  • Другата България
А Жени я слагам, защото мисля е ясно защо, тя бе лидерът на най-силното племе в историята, хайде лидерът в сянка, ама точно този, който колеше и бесеше, така че...
Жени към момента е единствения играч без загуба в индивидуална битка - независимо индивидуален дуел или част от междуплеменна битка. Има само един загубен рунд в игра 2/3.

Скрит текст:
Това не я прави по-голям атлет от Гого и Фифо, не това казвам. Просто добавям шрих към ролята и за социалната игра в племето.
Сериозно ли? Ама съвсем сериозно? Сравняваш Женя, тоест, суха статистика, на рундове и геймове, и основно на пъзели в колективни игри, без НИТО ЕДНА индивидуална - независимо каква битка, с хора, които освен това, което си написал за нея-в смисъл, участвали и в колективни битки, са всяка седмица на терен в битки като номинирани, капитани, съюзници, поддръжници - каквито се сетиш? Няма как да е сериозно това, и да, знам, че е наистина САМО една суха статистика. От която, казано честно /казвам го без грам ирония и подигравка/ никой или почти никой, или хайде - малко хора, се интересуват. Не защото не трябва или тя не е меродавна, а защото никога не е била фактор за нагласата на зрителя към участник, или пък за това да даде реална преценка за това колко и доколко един участник е подготвен за един такъв формат. Защото нещата са толкова относителни, нагласени, напаснати, подсказани дори ако щеш на моменти, още повече пък при Евгения, при която постоянно има някакви съмнения за манипулация на игра, която тя е спечелила. Хората не харесват статистиката, а участника. Ей ти го примера и с Гого - и той няма индивидуална битка, спечелена такава, ама ако го сравним с Евгения по харесване и наистина представяне....разлика да искаш. Гого се раздава във всяка игра, Евгения се подпира и чака да реди пъзел, и после - участникът без загуба! Несериозно е, в смисъл - приемам написаното, защото определено си пристрастен, но не го приемам сериозно.

# 3 266
Гласувах за Фифо и за 2те, защото просто е най-добър.

# 3 267
  • софия

Такова нещо в Сървайвър Америка например не може да се види - там се акцентира върху позитивното и как играчите се възстановяват след като сгрешат.
Дамммм. Това е изцяло в творческия потенциал на продукцията. Без съмнение позитивния прочит изисква повече усилия от сценаристите, но не е чак толкова трудно да се постигне.)))))
Но преценили са явно"психолозите", че у нас такъв подход няма да е вървежен)))))) и за  по- сигурно превъръщат така наречената "социална игра" в елементарен социален цирк. ((((

ИВ е много силен формат и винаги ще има много публика и висок рейтинг, не е нужно да се принизява.
Айде бре, Продукцията, стегнете се малко, големи сте шубета значи! Дайте повод да ви аплодираме))))

# 3 268
  • София
Колкото и да не харесвам Алекса, не съм вярвала, че може да в толкова долен! Да рита паднал и очите ти да блестят от удоволствие, това е отвратително. Как си позволява и защо продукцията и участниците изобщо му позволиха да се държи по този начин, ума ми не го побира. Чак и ще заповядва на Георги да говори по-бавно, алоооу. Как не се намери един там да му затвори устата на дребосъка с гегата? Злобно, противно, отвратително същество, задно с дръжката му Виктория, която до момента се опитвах да оправдавам, но вече не мога. Как подло се опитваше да настрои Фейгин да се върнала и сама да разкара Георги от играта... Отвратителен, противен епизод, Тъпаревци, дано сте доволни от гнусното си представяне. От къде на къде някакъв льольо ще се изживява кат цар и ще нарежда другите, а те седят и слушат? Това ли е пример за подражание, това ли е модел? Да ви $&(>$#/ тъпата продукция и предаване и всичко! Участниците са за бой, че с тъпите си договори се съгласяват да ги унижават публично, позор!
Айде спирам, че съм бясна на Алекса, на продуцентите и на себе си, че си губя времето с тая повърня!

# 3 269
  • София
Жени има 7 победи в индивидуални сблъсъци, част от междуплеменни битки, победа в капитанска битка и индивидуална победа в игра. Единствената, която до момента няма загуба.

Общи условия

Активация на акаунт