💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Буркина Фасо
по телевизията.

# 3 466
  • Другата България
Дами, има нов критерий за мъжество - топки по масата 🤣. Ако мъжът ви не тропа така сменяйте го 🤣.

Зори:
Тя надали схвана за какви точно топки иде на реч. Дори сигурно се е огледала да ги търси около масата....

# 3 467
На мен ми е много забавно, че феновете на различните коалиции водят пунически войни в защита на своите любимци и тук, и в социалните мрежи, а в същото време въпросните коалиции купонясват заедно по партита. Simple Smile Генчо и Аспарух на рожден ден на Мира, Гого и Мани прегърнати за снимка, само Генчо и Зори още се джафкат. Simple Smile

# 3 468
Скрит текст:
Дами, има нов критерий за мъжество - топки по масата 🤣. Ако мъжът ви не тропа така сменяйте го 🤣.

Зори:
Тя надали схвана за какви точно топки иде на реч. Дори сигурно се е огледала да ги търси около масата....

Плача 🤣🤣🤣

# 3 469
Скрит текст:

На мен ми е много забавно, че феновете на различните коалиции водят пунически войни в защита на своите любимци и тук, и в социалните мрежи, а в същото време въпросните коалиции купонясват заедно по партита. Simple Smile Генчо и Аспарух на рожден ден на Мира, Гого и Мани прегърнати за снимка, само Генчо и Зори още се джафкат. Simple Smile

Трябва да се опънат и пожарът, пардон джафкането ще утихне. 🤣🤣🤣
Все пак Зорито доста прилича на приятелката на Генчо - висока, кльощава, с бяла кожа и тъмна коса. 😁😆

# 3 470
  • SF
Е, ако имахме възможност и ние можеше да спорим в някой бар или да изгледаме някой епизод заедно. Simple Smile

# 3 471
Ааа, няма да ги призная, докато не видя Алекса и Пух прегърнати да пеят Кукавицаааа

# 3 472
Ааа, няма да ги призная, докато не видя Алекса и Пух прегърнати да пеят Кукавицаааа

Олеее, тях ги бях забравила. 🤣🤣🤣Особено Пухчето 🤣🤣🤣 Ама те снощи заедно са били на партито на Мира... И не са се избили 🤣🤣🤣

Ама те може и да са били, обясняващи се в любов един на друг, ама да не са качили снимки.

# 3 473
Bilyana14., в коментарите ли някой е казал колко пие Фейгин? Да прегледам предишните страници? Ми нямам много време. Вашият пост не е ли част от тези страници?
Нещо май бъркате нещата. Коментираше се не колко пие Фейгин, а че се напива от 2 чашки.
Просто... четене с разбиране... 🙄

# 3 474
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔
Не, абсолютно не ми е странно! Фабричните настройки са върнати!
А сега сериозно.
Както червените ,така и жълтите ги тресе параноята, че всяка битка е елиминация.Даже и на секундатите(може и да са им подсказали , та да раздрусат паяжините).
Идеално се получава-пажът се тръшка,отиват Гого и Фифо,който и да изгърми все е кяр.
Разбира се Гого отказа по други причини.
Ако се стигне до следващия номинации, според мен Мани ще е на завет, на каката от този отбор нещо не й харесва възможността за "Трима мъже край люлката", та отлита Гого.Филип няма да гласува срещу него, но и няма да го спаси.

# 3 475
Всъщност сега изгледах част от интервюто. Фейгин каза, че когато пие е като отвързана и пие много. Почва с две чаши. Единственото, което я оправдава след това интервю в моите очи е, че каза че го прави рядко. Но като цяло, това което чух, на мен специално, някак не ми беше ок, но предполагам че е и от годините.

# 3 476
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔
Не, абсолютно не ми е странно! Фабричните настройки са върнати!
А сега сериозно.
Както червените ,така и жълтите ги тресе параноята, че всяка битка е елиминация.Даже и на секундатите(може и да са им подсказали , та да раздрусат паяжините).
Идеално се получава-пажът се тръшка,отиват Гого и Фифо,който и да изгърми все е кяр.
Разбира се Гого отказа по други причини.
Точно такъв е и моят прочит

# 3 477
Изглеждаше все едно го е газил валяк и после Жени го е навиквала 🤣 и после сам се е пуснал под валяка. 🤣. Биха му и инжекции, тъй че едва ли е симулирал.
Джафера и Мирела може да са му набили канчето за сладките приказки с Мани и рязко му е прилошало 😱😎

# 3 478
Фейгинчето ми стана толкова мило, че се напънах да изгледам интервютата. Извинявам се, ама нивото на въпросите на водещата беше ... много зле. И Фейгинчето и там отговаря чинно и максимално открито! Картите на масата!

Ами няма ли кой да го посъветва това дете по-малко да се разкрива, да запази мълчание по чувствителни теми, да си знае цената!

Честно казано, сега виждам по друг начин показаното от игрите. Например обясних си защо Фейгин последва Илиан, но и много други неща.

# 3 479
Всъщност сега изгледах част от интервюто. Фейгин каза, че когато пие е като отвързана и пие много. Почва с две чаши. Единственото, което я оправдава след това интервю в моите очи е, че каза че го прави рядко. Но като цяло, това което чух, на мен специално, някак не ми беше ок, но предполагам че е и от годините.
За това говоря. Липсата на тренинг води до бързо напиване. Явно не е от маратонците по отношение на чашката. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт