💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 979
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 450
Скрит текст:

Дами, има нов критерий за мъжество - топки по масата 🤣. Ако мъжът ви не тропа така сменяйте го 🤣.

Той ако тропне с топки по масата, ще остане без топки 🤣🤣🤣🤣После какво правим? 🤣🤣
За да тропне с топки по масата трябва първо Мира да му ги върне 🤣. А тя си ги къта 🤣.

# 3 451
  • SF
Bilyana14., в коментарите ли някой е казал колко пие Фейгин? Да прегледам предишните страници? Ми нямам много време. Вашият пост не е ли част от тези страници?

# 3 452
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔

# 3 453
Не ме изненадва много Фейгин - момиче на 20 години, много ясно, че обича да купонясва, иска да е известна. А и след години на тренировки, понякога сигурно е като отвързана. Едва ли в събота вечер ще стои вкъщи с книга на Достоевски. В един момент ще мине и това. Според мен след 2-3 години ще мисли другояче.
Книгите на Достоевски не са за всеки, "Престъпление и наказание" я мъчих няколко седмици.Stuck Out Tongue
Фейгин е рускиня, Достоевски е задължителен в училище. Че е труден е факт, но и че е прекрасен - също. “Престъпление и наказание” е най-леката му за четене книга за мен. Другите са по-трудни. 

# 3 454
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔
Не.

# 3 455
Изглеждаше все едно го е газил валяк и после Жени го е навиквала 🤣 и после сам се е пуснал под валяка. 🤣. Биха му и инжекции, тъй че едва ли е симулирал.

# 3 456
Лефтеров наистина изглеждаше супер зле. По едно време като се сетих как го гледаше Жени като го набедиха за подръжник на Мани реших, че това го е разболяло момчето и ме напуши на смях.
Добре, че е Фифо в това племе железен, че другите окапаха. Жените все с болки и контузии, Лефтеров много смъкна темпото, че се и разболя, само Фифо е винаги готов за арената.

# 3 457
  • Буркина Фасо
Фейгин е рускиня, Достоевски е задължителен в училище. Че е труден е факт, но и че е прекрасен - също. “Престъпление и наказание” е най-леката му за четене книга за мен. Другите са по-трудни.  [/b]
украйнка е.

# 3 458
  • SF
Фейгин не се е скъсала да ходи на училище.

Майката е украинка, бащата е руснак с израелски паспорт.

# 3 459
Фейгин е рускиня, Достоевски е задължителен в училище. Че е труден е факт, но и че е прекрасен - също. “Престъпление и наказание” е най-леката му за четене книга за мен. Другите са по-трудни.  [/b]
украйнка е.
Пише, че родителите й са руски евреи.

# 3 460
Офф, на мен мачовското и хамалско поведение на Алекса много ми харесва 🤣. Знам, с диагноза съм 🤣. Не ми се нахвърляйте, и аз съм човек 🤣. Просто обичам гръмогласни мъжкари дето тропат по масата 🤣. Не че не харесвам Фифо и Гого, но при тях го няма този огън, дето подпалва всичко наред 🤣.
Просто Алекса е като бомба със закъснител, а аз съм добър сапьор 🤣. 

А, запри се де. То Гого, то Фифо, сега пък и Алекса. Цяло племе на въртя. Добре, че Цецо излезе че не знам...

# 3 461
  • Буркина Фасо
украйнка е.
Пише, че родителите й са руски евреи.
днес тя (Фейгин) каза, че баща и е руснак, а майка и украинка.

# 3 462
Офф, на мен мачовското и хамалско поведение на Алекса много ми харесва 🤣. Знам, с диагноза съм 🤣. Не ми се нахвърляйте, и аз съм човек 🤣. Просто обичам гръмогласни мъжкари дето тропат по масата 🤣. Не че не харесвам Фифо и Гого, но при тях го няма този огън, дето подпалва всичко наред 🤣.
Просто Алекса е като бомба със закъснител, а аз съм добър сапьор 🤣. 

А, запри се де. То Гого, то Фифо, сега пък и Алекса. Цяло племе на въртя. Добре, че Цецо излезе че не знам...
Само тези са, други няма 🤣🤣🤣

# 3 463
Мисля, че още във визитката й се спомена, че е от смесен брак.

# 3 464
  • SF
Е, така е, да.
Къде го е казала днес?

Общи условия

Активация на акаунт