💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 257
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 690
Мисля си,че е нормално да има такива снимки. Все пак отиват хора, които държат да се покажат Simple Smile

# 691
Отвратително морализаторствуване от страна на Ралица.
  Удължаването на някои думи си е лично нейн патент който придава надменност и допълнителна отврат.

Явно продукцията се уплаши отново от провал на шоуто ако няма мерак за победа.
Спомних си с умиление как Ники майонезата ги подреди.

За да не се получи скучно буксуване - отново се променяха правилата в движение.
Първо един щеше да носи сандъка, един да хвърля фризби, после стана - айде може смяна.
Първо никой не връщаше фризбито, после - айде може да връщате.

Хареса ми накрая "Айде момче, че ми се вика вече!"

За обезопасяването - нямам думи.

# 692
Само се надявам Алекса да си тръгне. Този човек няма капчица доблест. Сигурна ли е информацията, че Филип отпада? Твърде жалко ако е така, Филип се държеше поне сериозно. А този Алекса с песните си и целуването на ръцете на приятелките на жена му, галването на косите и прегръдките с тези кукундрели…. Изключително неприятна гледка. Много ме дразнят такива мазни хитреци. Предпочитам Филип, който поне се държи сериозно и не опипва всички момичета от отбора си…

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:11 от Regalia43

# 693
Папая, за мен Фифо няма секси изражения - не го бива в експресиите и това е. Позиционирането на тялото също не е най-адекватно, танците определено не изглеждаха професионално, на снимките също не избира най-добрите ъгли. Иначе тялото му е страхотно оформено, няма спор, въпреки че е малко нисичък.

За тялото му нямам забележки, личи си че тренира много и полага усилия,за да поддържа тази визия.
Макар и да не е висок за мъж, фигурата му е хармонична и правопропорционална,няма конкретна част,която да е претренирана и да седи нелепо.
Но да - лицето и израженията му са много странни.

# 694
Хм, аз Фифо го виждам на финал, за разлика от Гого. Около Фифо има сюжетна линия с Жени, около Алекса и Йори също има сюжетна линия, само при Гого няма такава към момента. От тази гледна точка ( завързани сюжетни линии ) загубата на Гого е най-малка за Продукцията от тези четирима играчи.

Силно продължавам да се надявам да няма отпаднали днес. Смяна на племето - ок, но не и отпадане. Много е рано да започват чистката на играчите все още.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:07 от Bengun

# 695
Хм, аз Фифо го виждам на финал, за разлика от Гого. Около Фифо има сюжетна линия с Жени, около Алекса и Йори също има сюжетна линия, само при Гого няма такава към момента.
Не обиждай Йори, тя поне беше забавна 😂

# 696
Ако днес Филип, Гого, Алекса и/или Вики или леля Гена са на арената, ще е пълна гавра от продукцията да им дадат някоя тъпа игра с въженце или топченца да ди търкалят с пръстчета.

# 697
Хм, аз Фифо го виждам на финал, за разлика от Гого. Около Фифо има сюжетна линия с Жени, около Алекса и Йори също има сюжетна линия, само при Гого няма такава към момента.
Не обиждай Йори, тя поне беше забавна 😂
И ти си права. Има и друга разлика - аз харесвах Йори, а не понасям Виктория особено много.
Но в крайна сметка тя ще е в тази роля - ще обира негативите на Алексио.

# 698

Мани с Елизабет на Хелоуин.

Все още тази Бети ми е неприятно,не мога да я харесвам,има нещо високомерно и надменно в нея.
Мани е много красива. Аз харесвам много и Елизабет. А и като характер двете са много борбени момичета.
Подозренията ми са, че ще отпадне някой от съюзниците, а на спечелилия капитан ще предложат нещо да размести коалициите. Макар че капитаните са винаги от печелившата коалиция.
Във всеки случай искам да ги поразмесят малко. Писна ми от едни и същи на елиминации, а други да ги видим в първа битка на финала.

# 699
  • Пловдив
Пращат силните,  че вече започва да ги надува шубето. Мисля си че Джаферович не извади много позитиви от игрите . Даже напротив. А е влезнала с тази цел, да си вдигне рейтинга и да говорят за нея като добър стратег , ама не става така както и се иска на нея.

# 700
Ако днес Филип, Гого, Алекса и/или Вики или леля Гена са на арената, ще е пълна гавра от продукцията да им дадат някоя тъпа игра с въженце или топченца да ди търкалят с пръстчета.

А по голяма гавра ще е някой да отпадне след такава едноминутна игра.

# 701
  • София
От гледна точка на Продукцията мисля, че на финал ще бъдат Алекса, Жени и Лефтеров.

Гого и Фифо няма да са на финал.

Мани и Фейгин също, за съжаление.

# 702
Ореола около Слипа не е спойлер!

# 703
  • Варна
Нямам търпение да отпаднат Мани и Виктория, не се траят вече.

# 704
  • София
И на мен ми е много интересна Жени, наистина ли вярва, че с нейната стратегия и поведение ще бъде харесвана и смятана за голям играч, за какъвто се мисли.

За Виктория имам притеснение, да не би да ни я натресат и в All Stars заради големия хейт срещу нея, респективно рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт