💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 554
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 900
Аз не мога да си обясня , защо тези жени там стоят и се трепят по битки . Щом масовото мнение е , че шанс нямат , всичко в което са силни - е женска льохманска игра и ако вземе някоя от тях все пак да победи- защото има и социален елемент в игрите- публиката ще разкъса продукцията.
Да Жени е много сериозен опонент и на арената, лично аз не бих се разсърдила ако бие и фифо и гого накрая на пъзел.Никак не я харесвам, но ако така ще се разсъждава, защо по дяволо ги вкарват тези женици да се претрепват там . Да вкарат по някоя плеймейтка да обявява игрите , да им направят конкурс за красота и спечелилата да вземе награда за племето, да им платят хонорар и да си ги изпратят по някое време .
Полезен ход за сабите ще е ако някой с "надежди" за победа ги наследи. Рали не виждам смисъл да ги играе, но може да направи интрига ако ги предостави на някой с повече шансове . Искам Мани и Рали на дуел и Мани със сабички . Много харевам Рали , но този змиярник и вълчите нрави там, интриги , схеми не са нейната игра

# 901
  • София
Дяволо, значи за победител търсим оригинален син, който е станал жълт, за да отговаря и на двете статистики. 😉

... Нинджа!

# 902
  • Варна
Един от 22, които тази вечер са за Алекса, съм аз. Не можах да го харесам този Филип!
Мисля, че ще е поредна битка, в която наградата ще се реши в зависимост от победителя. Алекса- ножове, огърлици, боздугани и няколко кесии с грошове. Филип- 50 гроша и да разказва за подвига на Алекса во веки веков.

# 903
Повтарям, което сте казали, но сладурите на семейство Джаферович, са техни малки копия. И което е по- интересно: момичето- на мама, момчето- на татко, обикновено приликата е кръстосана. Дали е лесно с мини Жени и мини Ваня? 😂😂😂❤шегувам се, обзалагам се, че им е много забавно,  малките да страхотни.

# 904
Време е да видим сценария за днес, дано ни хареса.
Приятно гледане на всички.

# 905
Относно пъзели, особено тези с картинка, би трябвало всеки да може да ги реди, сигурно са с макс 30-50 части, това ако не бъркам е за 6г дете.
Според мен би имало и други добри на пъзели - Илиян, Фифо, беше 1ви, Лефтеров, Мани, Чакалов, Цецо, нали бил фин брокер, Илина, Вели...

Някои са по-специфични, и трябва поне 1 път да си ги редил, за да си бърз, ама нали са гледали предаването и са се подготвяли.
  То ,че всеки може ,може. Ама някои редят за 10 минути , други за 2 часа. 😁 То и Джаф ,ако е сама без Лефтеров ще се овапца , нали я видяхме на цветните кубове. 😛

# 906
Алексио прави разбор, ЖДНБ Simple Smile

# 907
Ухх, епизода почна с държане не сметка...
Поне има МАНДЖА!!!

# 908
  • Другата България
Зори пак с тази физиономия......полуотворената уста и ококорените очи....

# 909
Алекса, заповеднически:
Айде, АКО СТЕ СЪГЛАСНИ ( сякаш наистина ги пита лол 😂😂), да отидем на масата! ( да, завършва не с въпросителен, а удивителен знак.)
Виктория just Victoria:
Да, съгласни СМЕ!
Цецо добре, че отпадна, сега си благодари сигурно.

# 910
Ех, леля Гена как натопи Зори. Ужас.

# 911
  • София
Алекса говори "вие това, вие онова". Няма "ние".
Той е без грешен. Той е съдник. Алфата и омегата.

# 912
  • Стара Загора
Виктория да обяснява откъде идвала негативната енергия... 🤦

# 913
Зори не разбра Генчо, ама наистина не разбра какво каза.
И сега го нарежда пред Алексио JoyJoyJoy

# 914
  • Другата България
Зори не разбра Генчо, ама наистина не разбра какво каза.
Ти да видиш! Това никога не се е случвало!

Общи условия

Активация на акаунт