💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 550
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 915
Генчо в момента като слуша Зори как го храни сигурно откача. Очаквам да се разлюти на сторита после. Grinning

Виктория е красива когато мълчи и не прави гримаси.

# 916
  • София
Така.
Зорито към Алекса и Виктория: Вие с Фейгин, биете се, карате се, крещите си, скандали, но на арената...

Още някой да се съмнява в крещенето и скандалите?

# 917
Виктория да обяснява откъде идвала негативната енергия... 🤦
Е тя най-добре знае, защото тя се е вселила в нея.
Вярно, че това ми е актуалното предаване, но не помня в живота ми играч да ме е дразнил толкова, колкото Виктория. Ходещо зло.

# 918
Горката Зори, мисли си, че с речите си относно егоизма на Гената, отива на по- добро с тия двамата…. 😂😂😂😂😂😂😂Виктория да обяснява на някого да не се напряга…

# 919
Даже Алексио и Вики и казаха, че прекалено се е фокусирала върху Генчо. Тази обсебеност за война срещу него се корени още от Елица, но Зори и Мира не могат да превключат просто след като тя вече не е в играта.

# 920
  • София
Струва ми се, че никой не е изцяло прав или греши напълно в сегмента на "Непобедимите".

# 921
Много ме дразни , думи нямам 😡😡😡
Дори не трябва да му пиша името
Фифо мачкай !!!

# 922
И как няма да завършат драмата от Продукцията с думите на Алексио как иска да спечели Капитанската битка. Д***а едита.

# 923
  • Другата България
Офф, Алекса все повече ми тръгва надолу в личната класация.
Арогантен, самонадеян, самоуверен, с подигравка към опонентите и съперниците, със самочувствието на непобедим. Силен е, може, но поведението му просто отблъсква.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 21:46 от Merri_An

# 924
Зори и Генчо просто не мелят заедно и това си е.  Не мисля, че някой от тях е прав в техния си спор, защото вижда това, което искат.

Но наглостта на Виктория е един път. Няма такъв човек.

# 925
  • Където морето целува небето...
Ох Виктория и Алехандро като на годеж ми прозвучаха!
Вече ме дразни много с приказките си!

# 926
Алекса като се усмихне така долно, на когото се смее в случая, добро не го чака. Много ми е противен смехът му.

# 927
  • София
Виктория искрено иска да бъде избрана от Алекса, стратегическа мисъл не минава зад тези очи, ще рече човек, че е влюбена.

# 928
  • Другата България
Не познах за Гого. Обаче, явно ще позная за Фифо - че ще стане “червен“.

# 929
Фифо изненада с Лефтеров.
Алексио беше ясен с Йори.

Общи условия

Активация на акаунт