💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 466
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 930
9 годишната ми дъщеря , цитирам “ имам чувството , че Виктория иска да открадне Алекса от Елица “ 😂😂😂

# 931
Мисля си, че Фифо избира Лефтеров, защото предвижда, че при някакво възможно отпадане на съюзник, ще разбие коалицията на Джаферович. Ако избира някого, който да е достатъчно силен да му пази гърба,  би се доверил на Гого.

# 932
  • Другата България
Все пак мисля, че Фифо сгреши с Лефтеров.

# 933
Мисля си, че Фифо избира Лефтеров, защото предвижда, че при някакво възможно отпадане на съюзник, ще разбие коалицията на Джаферович. Ако избира някого, който да е достатъчно силен да му пази гърба,  би се доверил на Гого.

Много мисъл приписваш на "Господин мъжка чест" Grinning

# 934
Плюе по Фейгин, после що не го подкрепя.
Скапаняк.
Генчо за пореден път има акъл, наясно е, че тези секунданти не са случайни.

# 935
Лефтеров на арената до момента не е особено убедителен, факт е.
Според мен изявлението на Михаела, че Гого е по-комплексен играч от него има мъъъъничкоооо влияние върху избора му на Лефтеров, а не на Гого.

# 936
mushama, може и така да е. Simple Smile
Ама погледа на Джаферович ( притеснен ) като Фифо избра Лефтеров, ме кара да мисля, че може и да има логика.

# 937
Филип щеше да направи много по-добър избор с Гого. Той е къде къде по-добър на арената от Лефтеров. Той като цяло не е блеснал с нещо особено.

# 938
  • София
Мисля си, че Фифо избира Лефтеров, защото предвижда, че при някакво възможно отпадане на съюзник, ще разбие коалицията на Джаферович. Ако избира някого, който да е достатъчно силен да му пази гърба,  би се доверил на Гого.
Филип в момента е част от коалицията на Жени и изобщо не виждам вариант, в който Филип да загуби и да го "откраднат", това всъщност би отслабило коалицията на Жени. По-скоро предвиждам обратното, а и тази сцена, в която казва, че "иска да си го върне на Алекса" е доста показателна, мисля, че я виждаме, защото именно това се е случило.

# 939
Толкова "отборен" играч е Виктория, че тя, ако не се закачи за някого, самостоятелно не вирее. Цецо патерица номер 1, а сега чест и слава за Алекса!

Гошето какъв е мечтател. Smile

# 940
Напълно очакван избор и от двамата капитани. Ама Гената и Жорето , малко като приказката " Нероден Петко". Взеха да смятат как ще разпределят гласовете, рано ,рано. Те горките незнаят ,че Алекса е с гръб от Продукцията, а покрай него и Вики.😁

# 941
Elena Atanasova 707909,

Жени сто на сто се притесни, просто не мисля, че Фифо имаше ход в главата си, то затова са на този хал, сите мъж заедно много чест, малко мозък.

Зори гърмииии....

# 942
Зорито , титан на мисълта 🙃

# 943
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Опа, пазителката на "съкровището", а.к.а Слипа, изгоря. Дано отпадне или поне да я вземат в другото племе, да видим как ще вирее там без съюзници. Joy Нямам търпение просто! Най-хубаво ще бъде да си тръгне, разбира се, но ще съм доволна и на малките радости. Ще се разместят сериозно пластовете и в двете племена и Генчо и Георги ще имат шанс за игра. При жълтите също ще стане по-интересно. А и Жени срещу Виктория не е гледка за изпускане.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:48 от Reinа

# 944
  • Другата България
Лефтеров на арената до момента не е особено убедителен, факт е.
Именно. Затова съм изненадана, и мисля, че ще си понесе последствията.

Виктория: “Мисля, че Фифо ще подходи стратегически...“

Общи условия

Активация на акаунт