💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 548
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 45
Отново стана 18+ разговора...какво ли мисли Стратимир сега Joy

Алая, дай нещо от Фифо деее
Пожелавам ти утре вечер на Хелоуин да ти влезе в къщата и да ти изкара акъла 🤣🤣🤣

# 46
  • София
Мани и Жорката ; но ако имах само 1 глас, то Мани, защото хода (без значение дали морален или не) остава в историята на ИВ, нещо което ще се помни и след 10 г.
-
Алекса и Лефтеров
-
Жълтите разбира се
-
Да, задължително. Много ми е интересно, тези, които смятат, че още не им е дошло времето как я мислят тази работа? Нон-стоп да ходят на дуели ли? Ако не използват грошовете си при евентуален съвет им пиша слаб 2 на теста по елементарна стратегия и тактика в играта.
-
Виктория - дясната ръка на Алекса. А на този етап не могат да си позволят да останат само 2-ма мъже. Освен това Генчо все още се надява, че Алекса ще играе с него и че думите му за морал и чест не са хвърлени ей така във вятъра.
-
Да, аз и друг съм казвал, че само мъже срещу мъже и жени срещу жени ще е ТОП.
Супер инфарктни битки и никой няма да е прецакан, поне откъм физиология.
Иначе да са си общо в племената, т.е. социалната игра да си я има и да са смесени отборите.
Това че проблемите са другаде го дадох за алтернатива, защото за тези проблеми ще има една голяма анкета само към продукцията и какво харесваме и какво не. В случая ми е интересно кой въпрос ще надделее. Да, да са отделно или да е както досега само една награда. Алтернативния въпрос не ме интересува чак толкова много. То е ясно. Той само потвърждава, че трябва промяна.

Промяна обаче ще има чак тогава когато зрителите им кажат НЕ на дивотиите с дистанционното устройство.
Така че не се надявайте на промени, поне не и в скоро време.
Или трябва да се появи някой нов играч с нов ТВ продукт да им диша във врата или просто на зрителите да им писне от елементарния сценарий и да не ги гледат повече, което обаче към днешна дата не виждам как ще се получи...

# 47
Ох, тук Фифо ми е като Франко от "Трима братя, три сестри" Joy

# 48
Скрит текст:

Фифо  фермер👨🏻‍🌾

На Фифо само камшика му липсва. 😁

# 49
  • Sunshine state
Благодаря за темата! В анкетата гласувах избирателно, защото някои от зададените възможни отговори ми се видяха субективни. Герой на седмицата е Ралица за мен. Мани и Фейгин не само не са герои, ами са анти такива според мен. Нищо геройско нямаше в постъпката им. Туджаров специално пък никакъв стратег не беше, а слабо звено, какъвто беше и в Сървайвър. Да не се прави и той на големия играч, че и той като Илиян само мишкуваше.

# 50
Записвам се за новата тема Simple Smile почти съм сигурна, че Алекса отново ще е капитан. Така сладко са прехласнали по него Мира и Зори....

# 51
Аз пък съм медицинска сестра.
Сериозно.
Та за вените де.

# 52
Благодарско за новата тема.
Ще те репликирам, Pupitka, но гласуването не е за "герой", а за играч, все пак това е една игра на терен, не е филм от Марвел продукция, макар да смятам, че много деца възприемат Гого за такъв, Супер Гого,  Джимен/последното може да се тълкува двузначно, предвид колко много снимки и плакнене на очите има в темата Simple Smile /.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:26 от Bimbiflo

# 53
Благодарности за новата тема , Дяволо !

Момичета , готини снимки .
И аз бих искала Гого да ми носи чантата и забоде … чадъра 😄 ако си нямах мм де 😁
Ех този Гогич , как ли го гонят каките …
Малко ми е странно , че е близък с Добрин . Не го виждам като талкова краен и вманиачен в някои теми като него , и дано не е .

Фифо също е сладък 🙂

# 54
  • София
Благодаря за темата! И благодаря и за корицата - човек победил в индивидуална игра, заедно с човека, който му спечели предимство, определено заслужават.
В анкетата:
1 - Мани и Георги.
2 - уф, Алекса - освен ако продукцията не изпрати писмо, че трябва да е жена (правено е) и Лефтеров (Мирела, ако има такова писмо с условие)
3 - Безстрашни
4 - Да, трябва да похарчат и мисля, че ще се случи.
5 - Естествено, че Виктория.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:31 от gg__

# 55
Отивам да живея на село. Cowbooooooy

# 56
  • Euskal Herria
Защо утре Игрите ще са по-кратки?

# 57
Защо утре Игрите ще са по-кратки?

Защото са само 2 племена и нямат нужда от повече екранно време.

# 58

Пожелавам ти утре вечер на Хелоуин да ти влезе в къщата и да ти изкара акъла 🤣🤣🤣

ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА, само остава да решим лакомство или пакост? Stuck Out Tongue Winking Eye

Леле, от коя битка е това нещо, не го помня?

# 59
  • Другата България
Скрит текст:

ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА,
само остава да решим лакомство или пакост?
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye

Леле, от коя битка е това нещо, не го помня?
Залагам на пакост.
Ако бях малко по-млада, аз поне това бих избрала. Оставям широк диапазон за личните интерпретации на думата “пакост“. Sunglasses

Относно анкетата, след всичко изписано страници наред и коментари по повод на “големия план за саботажа“, за мен опцията за Мани като “организирала го“ е некоректна. Повтори се многократно и от Мани, и от Фейгин, а и от самия Илиян, че въпросния план е именно негов. Обсъждан с Мани, и въведен в изпълнение от Мани и Фейгин, това кой взел-дал едно дърво поне за мен не е от съществена важност, идеята беше водеща. При цялата ми неприязън към Илиян, и целия ми респект за това, че е измислил и организирал нещо подобно от рода на “без Илиян няма супергерои“ /макар и не в точното време и на точното място, за точните хора и по точния начин/, това да се приписва на Мани цялата заслуга поне за мен не е релевантно.
Лично аз ако трябва да пиша 6+ на Мани бих го направила за отговора на Джаферович, че отново би саботирала. Щото тя това направи - саботира, не е организирала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт