💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 305
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 720
  • SF
Според мен няма нищо лошо в това да се опитваме да гадаем развитието на играта на страниците на темата.

Това е друго. Знаеш за какво говоря. Писах под конкретно мнение, да не го цитирам пак.
Скрит текст:
Наистина ли Фифо отпада... и така нататък.
Ама ако искате, пишете. То пък, наистина, в крайна сметка, защо трябва да се съобразяваме. Мога и аз да ви напиша.
Според мене Фейгин ще отпадне преди сливането на племената.

# 721
  • София
Моля да посетите темата за спойлерите и там да гадаете. Тук дори недейте да пишете догадки. Много моля.
Обсъждането под формата на факти, предположения, какво са ви казали от продукцията - там!

Темата за спойлерите е за факти.
Тази тема е за предположения, догадки и анализ на развитието на играта, това се прави тук, това се коментира.

# 722
Още мисля над думите на Виктория за мотивацията, която изискваше от червените. Защо това момиче е извън реалността. Или мозъкът и трудно се оросява на тази височина. Да ругаеш цяла седмица всичко що шава наоколо. Да възвеличаваш един Алекса и да очакваш мотивация у другите. Честно, чудя им се, че въобще се пънаха. След неуспеха на Зори и тоталното забавяне нямаше смисъл да се опитват да се пребият. Как можеш да искаш победа на всяка цена от хора, които разбират, че ги използваш за да стигнеш по-напред. Браво на Мира, Генчо, Георги и Фейгин, че им изтърпяха простотиите на Виктория и Алекс. Зори, Зори- добър плувец, но тотал щета във всичко друго. Но все пак си полежа на сянка. Та, обяснете моля, наистина ли Виктория очаква мотивация от типа "дайте да дадем"? Вече трябва да им е все едно дали в резиденцията или на стопанството- само да останат живи и цели, а не да се пънат като обезумели...

# 723
Според мене Фейгин ще отпадне преди сливането на племената.
Хм, много зависи от битките.
Но според мен може да бие и е фаворит срещу Мирела, Ралица в не силова игра, Виктория също в не силова игра и Мирослава.
Не е в ролята на фаворит срещу Зори, Мани и може би Жени, както и срещу всеки един от мъжете.

За момента шансовете и да е част от финалното племе са колкото аз да срещна динозавър след малко - 50%. Или ще срещна, или няма JoyJoyJoy

# 724
Малко отговори от Мишето.
Валери според мен се опитва да се дистанцира малко от шумотевицата около формата и участниците в момента.
Епизода снощи ми беше тегав за гледане. Водещите са ми ужасно досадни и дразнещи,  ако някога ги сменят с Карамазов или някой с неговия вайб, може и да се замисля за участие точно тук.😂

# 725
Разбирам я Михаела, вярвам, че и липсва този адреналин. Успех и желая! Прекрасно момиче!

# 726
  • София
batigol, не е рано за прогнози, има още 20 дена, може да се каже, че сме на финалната права.

# 727
Хора ,аз чета темата за спойлери . Там няма никакъв сигурен спойлер нито за Фифо , нито за Гого , нито за по- голямата част от участниците, а само предположения.Тази година е все едно боб хвърляш. Единствено два дни преди отпадане евентуално се знае кой е.Ама за сега е тихо. Е има за фермата де .😁

# 728
  • София
Мисля, че ако Джафата стигне до финал, има опасност от масови безредици!  
Simple Smile

п.п.  Както и ако Гого или Фифо не стигне!
Стабилно съм се приготвил Simple Smile

# 729
  • Където морето целува небето...
За мен играта на секундантите е направена за да дадат нещо на Виктория, за да я подсигурят и нея, че да му е сигурно гръбчето на Алехандро. Нито на Гого, нито на Фифо ще дадат нещо. Е, може да пленят един от двамата, защото иначе са загубени Червените.
Виктория е истински енергиен вампир!!! Няма племе, в което да е отишла и да не е отровила средата. Силно се надявам да не е такава навън, защото искрено бих съжалила хората, с които се налага да общува.

# 730
  • София
Хубаво изказване на Михаела, но вчера със видеото ме разочарова. Много обвинения, много яд, обаче не можа директно да каже името на Джаф. Имаше не един шанс да обърне играта, но до последно не се пусна от Женя. Дори на последния съвет стреля по Филип, което е ужасен стратегически ход, защото дори да се беше върнала, той нямаше да иска да играе с тях заради това гласуване. Накрая отпадна на първата битка, в която излезе. Една от най-силните визичтки и едно от най-безличните представяния.

# 731
Аз снощи бях убедена, че някой ще отпадне, но сега смятам, че ще има кражба на капитан/секундант. Червеното племе е по-слабо и вероятно ще го подсилят с Фифо или Гого.

# 732
  • SF
Не би трябвало Алекса да се колебае кого да избере за секундант - Вики му е верен паж.

# 733
Не би трябвало Алекса да се колебае кого да избере за секундант - Вики му е верен паж.
Не би трябвало, но е възможно. Той знае, че Викито не я бива много много в игрите.

# 734
Вчера епизода беше много напрягащ и неприятен за гледане;
Припадане, крещане, подхилквания....
Фифо го харесвам, като играч, но много високомерен и много наперен винаги;
Фейгин ми дожаля за нея и почти и простих изцепката с Мани;
Мани ми е все по-неприятна и все по-анти;За мен в Игри на волята във всички сезони , тя е най-неприятния играч;
Гого остава мой фаворит;
Генчо ми се струва отчаян вече и малко разфокусиран; Алекса ми е смешен ;
Забавно върви шоуто като цяло за мен;
Мисля ,че довечера няма да има елиминации;

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:03 от Наоми

Общи условия

Активация на акаунт