💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 254
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 735
Ще стане интересно, ако има пленяване на капитан. от една страна - жени и слипа в едно племе, а в другия вариант - генчо, фифо, георги и фейгин срещу кокошките. за съжаление все повече е видно как се бута наглия дребен слип.
генчо ме кефи и му разбирам реакцията.
лефтеров явно хич не е обзаведен на горния етаж. освен, че две думи не може да върже /повтаряше като слабоумен уау, уау/, ами и като гледам по какви жени си пада....зле. чудя се коя е по-неприятна, но все пак мани държи палмата.
джафката е нелепа просто. как може толкова насериозно да взима нещата. много спечена жена, държи се като някоя дърта маман. то пък толкова да не можеш да се отпуснеш. много е напрягаща. а е на почивка все пак.

# 736
Ако откраднат Филип червените ще стане много интересно!
Но горкият Филип, Вики ще му разкаже играта.

# 737
Ще ме извинявате, ама искам да си го изкарам та малко назад връщам.

Изслушах подкаста на Чакалов с Лефтеров и Стратимир най-сетне и дълбоко съжалявам, че си го причиних, но в някакъв момент то беше някакъв мазохизъм.

По принцип на Чакала подкастите са много симпатични, не много организирани, но като цяло позитивни, но този, особено към края си беше абсолютно скандален.

Първо, абсолютна липса на организация, подготовка и въобще някакво естествено желание на гостите на присъстват.

Второ, прословутият коментар на Стратмир за лелките, който даже няма да коментирам, не ме изненадва по никакъв начин. В сезона си беше доста поносим, дори го подкрепях донякъде, но след това не мога да разбера как реши, че е най-комплексният  и върховен участник някога, чак се чудя дали думата комплексност разбира какво значи, все пак в Канада е живял, може да е позабравил думите.

Трето, краят когато почнаха да обсъждат жените. Еми, съжалявам, ама просто ми остави ужасен вкус в устата. И тримата мъже се чувстваха много комфортно и благоразположено, когато флизаха в ролята на мъжкари и защитаваха Фейгин от атаките срещу нея, колко е тъжна, но в момента, в който стана дума за гласуването й за Алекса за капитан...Фейгин може да е малка, объркана, да прави грешки и все пак те да са си нейни, ама не...Възмутени, че жените не ходели на битки, ама твърдели, че били силни и това от Стратимир да дойде беше просто смешно. Противоречието в собствените му думи дори няма да обсъждам, той толкова дълбоко си е наврял главата в собственият му ***, че не мисля как ще види светлина скоро.

Само на Мани дадоха някакъв кредит и пак, с половин уста и уговорки, ама не могат да оценят жените като играчи, те винаги са първо жени за тях. Реват за чест, за битки, за достойнство - това не е спортно състезание, а риалити със спортни елементи, всеки се бори със средствата, които има и това, че бяха надиграни, че и нищо не направиха по въпроса. И на Лефтеров наглостта за чест да говори, предвид, че най-облагодетелстван от на Жени машинациите е той. Стратимир поне си признава, че си беше с Паулина в коалцияи, че тя обираше хейта вътре, а той намаза, но Лефтеров го играе хем много смел и силен, хем тъп на гъба, че не може да противодейства на коалициите на жени. Пълна бутафория бяха.

И накрая любимото им изказване, което не остана подкаст, в който да не е казано : било същото като жена се зарадва, че е била мъж, както като мъж се размрънка, че го е била жена....

Извинявам се за тоя изблик, но толкова се изнервих на път към работа, че трябваше да викам в интернет пространството, да не навикам някой колега.

# 738
Ако Зорница се издъни и на следващата отборна битка, я искам номинирана на съвет и да отива на дуел/макар Виктория да ми е първа в листата, но много се издразних/Такова мрънкане вчера, а Жоро, Фейгин се спукаха, дори Генчо, който беше полегнала Тодора при извикване се втурваше да помага.
Още един довод за лицемерното отношение на калеко Алеко и овчарското му куче-->Нямаше да пращат Фейгин с порязан крак на дуел, нее, те били човечни, но пратиха Жоро на дуел. После Виктория мрънка защо племето нямало хъс. Двойката се раздаде, тя се раздавала, "браво момче" също се раздаде във викането, включително Мирослава. После гледам на пясъка седнала на Жоро да му пили.
Значи зад камера  кликата мутрагенти са препсували участници. Браво, големи мотиватори.

# 739
Тя Фейгин се напъна за да измие " срама" от саботажа, и за какво....великия мъж Слипа номинира очевидно болен и отслабен съотборник и не прецени позицията на Фейгин. Като много знае, и Викито е гръмогласна, да беше искала да спрат играта, докато двама! Съотборника се възстановят, а не да съска как нямало мотияацияни хъс. Болни мозъци. Виктория толкова си може, тя няма и претенции за друго, но Алекса ..."Мъж". Голям мъж, голямо чудо.

# 740
  • София
Не би трябвало Алекса да се колебае кого да избере за секундант - Вики му е верен паж.
Не би трябвало, но е възможно. Той знае, че Викито не я бива много много в игрите.

Лошото е, че и другите му пажове не ги бива. По-силните играчи са от другата коалиция, и няма да може да им се довери.

# 741
[

За момента шансовете и да е част от финалното племе са колкото аз да срещна динозавър след малко - 50%. Или ще срещна, или няма JoyJoyJoy

Внимавай вярно да не срещнеш. Trollface

Сега гледам първата част от снощния епизод във vbox7 и Мишето леко вече ме дразни с това отричане на физическите качества и представяне на Мирела. Вместо Джаф да атакува, все Мирелка й е в устата офф Unamused

# 742
То наистина такова мрънкане от страна на Зорница, че чак направи впечатление на водещите

# 743
Мишето леко вече ме дразни с това отричане на физическите качества и представяне на Мирела. Вместо Джаф да атакува, все Мирелка й е в устата офф Unamused
Истината е, че в статистиката за сезона показателите на Михаела са ужасни, в класирането по точки за съжаление е даже след такава пълна трагедия на арената като Елина.

# 744
Някой няма ли да направи гифчета или снимки на прегръщащите се Гого и Мирела 😅🤭

# 745
Генчо е идеален за политик. нагласи се срещу касим и онова с патешката уста а сега иска да се нагласи евентуално срещу Ралица или Мирела. естествено го замаскира като героизъм. и то даже истински политик че сегашните ни са слаба ракия.

разочарован съм от жълтите. аз лично ако бях в техния отбор щях да спра като гледам че противника е почти припаднал. да спра играта имам предвид ако ще и моите да ме номинират крещят и каквото и да било. дори не мога да го нарека спортсменство или джентълменство - просто елементарна човещина. фърлям летвата и да се оправят съотборници продукции и т.н.

# 746
  • SF
А Елина кога въобще успя да натрупа "стистика"?
В една статистика ли попада с участнички, които са останали 8 седмици в Игрите?

# 747
Сега догледах битката, че снощи не успях. Фейгин много ме впечатли.
Беше колабирала, но казва на лекарския екип:

"Не, моля ви се, трябва да помогна."    
 "Моля ви се, не мога да оставя отбора."
"Трябва да се върна, моля ви се."

# 748
Това не е спойлер, а мои разсъждения. Джаферович и Филип поддържат добри отношения след края на формата и честичко има снимки с тях и Лефтеров и Гого. Това за мен значи, че Фифо няма да я предаде, а Гого също ще се присъедини и първи изгърмели ще са Мани и Ралица. Иначе като цяло Гого дори да го номинират и да отпадне надали ще има лоши чувства към някого, та за него не съм сигурна.
Иначе да напиша и нещо хумористично за жълтите като клас ученици: Джаферович е пчелата майка, тарторка на голяма женска група и всички момичета мечтаят да кръжат около нея, иначе животът им става сложен. Мирела е повърхностната красавица, супер запленена от тарторката, бивше гадже на Лефтеров - отговорник на класа, любимец на учителите, понеже никога не създава проблеми. Фифо и Гого са момчета от спортен клуб, супер запалени и големи фенове един на друг, иначе са ръбове и никога не разбират кога някое момиче ги харесва или как да го свалят. Ралица е доброто, леко наивно момиче, прилежна ученичка, много я е страх да не стане обект на булинг от тарторката. Влязла е в групата на готините покрай Михаела, която освен това е и много смела и авантюристична. Мани се мести от друго училище и понеже е хитра и хубавка веднага привлича вниманието на Лефтеров и ревността на Мирела. Пчелата майка не я харесва като разбира какво е направила в предното си училище.

# 749
Малко ретроспекция-->Другото голямо мрънкало беше Звезделина. В подкаста на Чакалов беше абсолютно същата, все другите ѝ били виновни, ракава злоср избълва. Тя най-разбрана, най-човечна, най-точна, а кълняла на тема деца. Нелицепритна и външно, и отвътре. Здравето ѝ било най-ценно, не искала да си навреди, явно  и тя не е разбрала къде отива.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:40 от Bimbiflo

Общи условия

Активация на акаунт