💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 727
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 765
Огледалце,  огледалце на стената, кажи коя е най-красива на земята! 👸
Ех, Мирелке,  сигурно доста пъти ще се спънеш в един и същи камък, дорде ти уври главата, че мъжете избират по външност само на първо четене. На второ четене са други неща и е крайно необходимо да поработиш над празните листове. На първо време - хората не са играчки, които да държиш на стенд бай на рафта.
Чудесно видео на Мишето, жалко че късно се усети.
Адмирации за представянето на Фейгин! Добра игра на Георги, Мира и Виктория. Последната доста добре съветваше и подкрепяше играчите на люлката, но после изплиска легена в типично неин стил.
Толкова ми се откъсна от снощния тегав епизод. На места превъртах, че не ми се гледаше.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 15:00 от _Hope_

# 766
Мен ми беше интересно, че още в първите два дни Фифо е отказал да играе с Михаела, след като тя му е предложила, независимо, че са се познавали покрай приятеля и. ( приятеля на Михаела и Фифо са тренирали в една зала ) Директно си каза, че Фифо не е искал според нея да играе с жените.
В момента съм в края на 2/3 от Надкаста, препоръчвам за слушане, интересен е много.

# 767
Мен ми беше интересно, че още в първите два дни Фифо е отказал да играе с Михаела, след като тя му е предложила, независимо, че са се познавали покрай приятеля и. ( приятеля на Михаела и Фифо са тренирали в една зала ) Директно си каза, че Фифо не е искал според нея да играе с жените.
Аз съм леко скептичен за това. Ще ми е интересно да чуем и гледната точка на Фифо, защото видяхме, че малко по-късно той беше отворен към това да са заедно, но тогава Михаела ги скастри (в случая Чакалов).

Но каквото и да е грешната преценка на Михаела е факт - съвсем няма на кого да се сърди освен на себе си. Жени си я надигра честно

# 768

То и от интревюто си пролича ,че Мишето е доста разочарована  от Филип точно по тая причина,защото са се знаели от преди предаването и е имала според мен други очаквания към него ,а той не я е подкрепил .И според мен затова не го избра да се бори с нея на елиминациите, и включително сега на интервюто ми се стори ,че не таи топли чувства към него.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 14:29 от *Аня*

# 769
Прозира някакво такова определено отношение към него от думите и. Даже и след като са се скарали с Жени и е гласувала за Фифо за капитан от думите и в надкаста се чете, че не е била разбрана от него. И това никак не и харесва.

Жени си я надигра честно
Факт.
Но от чутото до момента от нея мога да ти гарантирам, че ако беше в Сървайвър и тя беше член от журито нямаше да гласува за Жени на 110%. Не оценя факта, че е надиграна. Не го приема. И не го е забравила. Има още горчилка в нея.

# 770
  • София
И как ще играе Филип с Михаела, като тя нон-стоп го номинираше от ден първи?
Вече имаше готова коалиция с Жени и Филип беше излишен. Как точно си я представя тази работа Михаела? Говори някакви небивалици. Дори и да е истина, това не значи, че би променило нещо. Имаше ли вариант в който Михела да играе с Чакалов и Филип? Имаше. Но тя отказа. Сега каквото и да говори е късно.
Браво на Филип, че не желае да играе с хора само защото се знаят отвън. Отишъл е уверен в собствените си сили и толкоз. Когато напълнят каста с такива като него, а не с ВИП звезди, ще гледаме и истински Игри.

# 771
Прозира някакво такова определено отношение към него от думите и. Даже и след като са се скарали с Жени и е гласувала за Фифо за капитан от думите и в надкаста се чете, че не е била разбрана от него. И това никак не и харесва.

Именно!
И другото на което ме наведе на тази мисъл ,че дори не го сложи към силните играчи? Смисъл не казвам ,че Филип е всеобщ любимец ,и че трябва да го харесваш непременно ,но не може да  отречеш спортните му качества, и че един от най силните мъже тази година.А тя избра Генчо примерно и Валери.Смисъл всичко беше на лична основа при нея според мен.

# 772
  • София
Михаела страшно олеква с тези приказки.
Искрено и лично е друго предаване. Тук се играят Игри. А тя се провали и на двата фронта. И с яд го казвам, защото имаше най-силната визитка и огромен потенциал и на двата фронта, а тя се провали с гръм и трясък, за мое съжаление, защото ми беше сред фаворитите.

# 773
Филип го виждам в същата ситуация, както са Генчо, Георги и Фейгин сега. Отиваш някъде и вече има готова групичка и коалиция и ти се поднася, че ти ще си номинират нон стоп. Не стига само това, ами и след това после те навикват, защо не играеш за племето и нямаш мотивация да те ползват за тоалетна хартия да си обършат гъза с теб като се стигне до номинации. Пожелавам им искрено на по горе изброените имена да стигнат максимално напред и да спечелят, защото продукцията и некадърници играят срещу тях и накрая в решаващата последна седмица ще гледаме куцо, кьораво и сакато, как ще се бори за победа, защото истински силните и можещите ще са отпаднали поради контузия от много елиминационни игри.

# 774
И как ще играе Филип с Михаела, като тя нон-стоп го номинираше от ден първи?
Вече имаше готова коалиция с Жени и Филип беше излишен. Как точно си я представя тази работа Михаела?
Говореше за първата нощ на плажа и деня след нея. Още е нямало женска коалиция. И поне това каза - тя е потърсила Фифо. След отказа му започва да играе с жените срещу него.

Чуй го Надкаста, струва си. Поне на мен ми е много, ама много интересен.

Иначе съм съгласен, че преценката на Михаела не винаги е обективна, личи си в думите и субективността.

# 775
Аз останах с впечатлението, че Михаела, когато е говорила с Фифо и Чакалов им е предложила да играят заедно, но малко по-разумно. Беше казала нещо като "не сега" за изгонването на Мирела и също така тя ги подкрепи, защото даде празен глас тогава и отидоха и Фифо и Мирела, ама Фифо наистина не искаше да играе с жени, до момента, в който не видя че няма друг шанс.

# 776
Но от чутото до момента от нея мога да ти гарантирам, че ако беше в Сървайвър и тя беше член от журито нямаше да гласува за Жени на 110%. Не оценя факта, че е надиграна. Не го приема. И не го е забравила. Има още горчилка в нея.

О, да определено. Чисто социално играта на Жени е катастрофа - ако беше в Сървайвър тя щеше да е аут много рано. Лесно се ядосва на хора, конфронтира ги, в началото беше твърде настоятелна като лидер.
Факт, че и Михаела го приема доста лично, но Жени социално редува гениални ходове с грешки.
Спасява я факта, че другите са леко неориентирани и по-геройски настроени поне до тук

# 777
  • София
О, със сигурност ще гледам ама по-късно или утре. Още не съм изгледал надкаста с Елизабет.
Казвайте дали са ни задали въпросите, е то аз знам де, ама се правя, хаха

# 778
Аз пък искам да кажа на Мирела, че сто от сто пъти бих избрал Мани пред нея.Heart Eyes

# 779

О, да определено. Чисто социално играта на Жени е катастрофа - ако беше в Сървайвър тя щеше да е аут много рано. Лесно се ядосва на хора, конфронтира ги, в началото беше твърде настоятелна като лидер.
Факт, че и Михаела го приема доста лично, но Жени социално редува гениални ходове с грешки.
Спасява я факта, че другите са леко неориентирани и по-геройски настроени поне до тук
Стискаме ръцете.
Но с една лека корекция, не са леко неорентирани, ами не знаят на кой свят са другите.
При всички грешки, които допусна Жени през сезона все още е в силна позиция, защото просто няма кой да ги накаже.

Общи условия

Активация на акаунт