💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 741
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 780
От сега го казвам. Следващите сезони, ако има супер силни мъжки коалиции и не остане жена до крайния етап на играта, да не се изненадвате.  Михаела искала и Мани в женската коалиция, а мъжете да ходели там да се трепят, бият и да отпадат, да си ги гонят и номинират. То дори малоумната мъжка коалиция от първи сезон имаше повече такт към противоположния пол от това. Батко тея 4 кикимори цял сезон го изкараха да се пекат и накрая не смятат ФИЛИП за силен играч. Нямам думи.

# 781
Михаелчето съвсем друга изглежда извън играта! Един от най-истинските, докосващи моменти за мен бяха думите ѝ, че тя си тръгва с награда, по-голяма от тази на победителя в игрите - приятелстовто на Ралица.

Моментът за тях беше да обърнат класната в съюз с Филип и Чакалов. Шансът им почука на вратата, даже блъскаше по тази врата, ама... пуста чест или може би страх от класната или от публиката... не знам.

И сега, тъкмо ни загатнаха, че в класа има нова ученичка, много отворена, която може да обърне мача срещу Джаферович. Да видим... Мани е на позиция. Смятам, че многократно превъзхожда Джаферович в т. нар. социални умения и в джоба си би я сложила, само маалко да се отвори възможност...

# 782
Казвайте дали са ни задали въпросите, е то аз знам де, ама се правя, хаха
49:10 започват Simple Smile

# 783
Прозира някакво такова определено отношение към него от думите и. Даже и след като са се скарали с Жени и е гласувала за Фифо за капитан от думите и в надкаста се чете, че не е била разбрана от него. И това никак не и харесва.

Жени си я надигра честно
Факт.
Но от чутото до момента от нея мога да ти гарантирам, че ако беше в Сървайвър и тя беше член от журито нямаше да гласува за Жени на 110%. Не оценя факта, че е надиграна. Не го приема. И не го е забравила. Има още горчилка в нея.

Няма как да го приеме. Едно е да те победят с финес, друго е подло да те изпързалят.
Михаела не прие нетактичната"покана" от , Чакалов, защото беше придружена със заплахи. Това не беше, покана за равностойно партньорство, а обидно предложение. За мен има едно нещо наречено " човешко достойнство", което всеки трябва да си пази , за да не оскотее в един момент., нищо, че в сегашния свят се е превърнало в клише. И да, Михаела не се поддаде, това щеше да е в неин плюс, но въпреки това, беше обвинена именно в предателство -т.е беше наклеветена от Джеферович.

# 784
Играта на Михаела беше доста колеблива...
В лайф Чакалов каза, че Михаела е ходила лично да моли Фифо да не я номинира... но той отказал...

# 785
Очаквам тази седмица хитрото Мани да бъде изстреляно на битка за спасение от ревнивите сестри Мирела и Жени. Joy Как реши, че може да се закача с Лефтеров безнаказано? Joy

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 18:39 от Serene__

# 786
  • София
Михаела отговори на моя въпрос, от което следва, че с Ралица изтърваха цели две възможности да претопят свитата на Евгения. Първо с предложението на Чакалов, а след това с капитанската седмица на Рали. Да се сърдят на себе си. Наистина не приема, че беше изиграна по-доста лесен начин от Жени. Case closed.

Ще е интересно на следващия съвет при Безстрашните. Само да мине днеска.

# 787
  • София
Аз си мисля, че ако тази седмица има червен съвет, може да си го отнесе Генчо. Вождът не остана доволен от него и ще е посочен за главен виновник за загубата. На Георги нищо не може да се каже, той беше болен, за Зори и вятъра ще се мълчи, Мира няма да я прати на елиминации Алекса, Вики е ясна, Фейгин ми е на кантар. Най-вероятен засега - Генчо.

# 788
Ахахаха .. Генчо е хвърлял над пет минути към скрития зад кола на мелницата кош. На всички им е станало много смешно, Михаела се е разсмяла и го е изпуснала да се завърти от смях, а Генчо е бил снайперист в този момент.

# 789
Според мен пък, точно социалната игра на Джафа, си е перфектна. Когато трябва ги хока и им вменява вина, друг път им промива мозъците или ги хвали. Доста обиграна ми е и виждам, че ги върти всички на малкия си пръст и те я слушат. Тя сама си избира постовете в игрите, разпределя им ролите и за когото иска, за него гласуват всички. Не мога да й отрека има най- добрата социална игра до момента. Затова предвиждам, че ще стигне до финалната 3-ка. Алексио също е добър в социалната игра, но е доста подпомогнат от Продукцията, което много дразни, но все пак Джафа е по-добра от него. Евала, че го могат, все пак Играта изисква да имат и социални умения. Тези които не могат, ще си пробиват пътя към финала с битки. Това е положението и в живота е така.

# 790
Играта на Михаела беше доста колеблива...
В лайф Чакалов каза, че Михаела е ходила лично да моли Фифо да не я номинира... но той отказал...
Ако е вярно това, което казваш - много жалка история. Екстремните спортове-парашутизъм, мотори и т.н. не са ли я направили смела - тепърва едва ли. Водещата й каза същото като си тръгваше. Факт е, че страхът й я изигра, не Жени.  

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 13:50 от Aaliyah13

# 791
Според мен Филип няма да избере Гого за секундант. Ако предприеме нещо такова, прекалено много ще покаже на Джаферович, че иска да играе срещу нея и сам ще си подпише документа за изхвърчане 😄 аз залагам на това, че ще избере Лефтеров, след като и двамата са изразени “привърженици” на коалицията на Джаферович. Също така споделям мнението на повечето хора тук, не мисля че някой ще отпадне довечера. По-скоро наистина да става въпрос за пленяване на капитан и раздаване на облаги.

# 792
Михаела отговори на моя въпрос, от което следва, че с Ралица изтърваха цели две възможности да претопят свитата на Евгения. Първо с предложението на Чакалов, а след това с капитанската седмица на Рали. Да се сърдят на себе си. Наистина не приема, че беше изиграна по-доста лесен начин от Жени. Case closed.

Ще е интересно на следващия съвет при Безстрашните. Само да мине днеска.

От отговора и на въпроса за тактиката със саботажа на играта и номинация след това на Жени случая официално и за мен е закрит. Не може да си го помислила, и да не направиш нещо. Заслужено в момента дава интервю, а не е в играта все още.

# 793
Аз пък искам да кажа на Мирела, че сто от сто пъти бих избрал Мани пред нея.Heart Eyes

И аз така!

# 794
В анкетата залагам за секунданта на победения капитан да бъде пленен или елиминиран. 80%-20% за пленяване.
Четиримата играчи за мен : Виктория, Мирела, Мирослава, Лефтеров.

Общи условия

Активация на акаунт