💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 183
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 840
Сетих се за анкета: Ако бяхте един играч от ИВ4, кой бихте били?  Ама реално, не кой бихте искали. Щот аз искам да съм спокойното Рали, ама все ме бие на Виктория Grinning Та мен лично такава анкета, че и мнения биха ми били интересни. Да видим колко Гоговци, Касимовци, Мирелки, Виктории i t.n. ще изскочат Grinning
Аз искам да съм женския Гого в синия отбор -Дзен и да си бича играта лежерно.
Но май ще съм като тъй непоносимата ми Виктория. Много овиквам близките и чат-пат някой колега 🙈,само дето малко повече си зная възможностите и не се изхвърлям излишно като нея.

# 841
  • софия
Аз ще съм Ралица. Наивна до безобразие и виждаща само пърхащи еднорози. Физически и насреща да тичам, няма настигне.😁

# 842
Аз определено съм Мани от предишния сезон.Нищо не можеща,но винаги оцеляваща!

# 843
Алекса и Виктория на старини в парка на слънце:

Скрит текст:

# 844
Гого скоро ще удари 50К последователи😍. Някаква фен среща няма ли да има? Или персонални подаръци за фенките 🤣

# 845
  • София
Защо тук Мани е със син екип?

Ето още жени с дискове, пъхнати в екипите.

Само че жените са на кокилите, а Жени е долу.

# 846
Фризбитата бяха пренесени както трябва, а монтажистите пак са си оставили ръцете.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 17:49 от Bengun

# 847
  • Другата България
В смисъл? Аз си признавам, че не схванах правилата много ясно.

# 848
Алекса и Виктория на старини в парка на слънце:

Скрит текст:
Ахаха! Много сполучливо! Joy

# 849
Моля оценете  Епизод 43  (31-ви Октомври)

https://www.surveymonkey.com/r/SC8DQWX

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 850
Защо тук Мани е със син екип?
Ето още жени с дискове, пъхнати в екипите.

Само че жените са на кокилите, а Жени е долу.
Жени?! 🤪 Само да не ви прочетат Алия и Еми.

# 851
  • Другата България
То аз съм за бой, изобщо не видях, че това са Гого и Сашка, нали гледам в дисковете.....

# 852
Не е толкова изненадващо, че Женя е с диск, просто този на кокилите е дал на нея да го носи. То се вижда колко е неудобно да го загащиш и да клечиш на коловете. И за това е редно да помислят, някаква торба да им дават и да си ги пренасят.

Имаше и един кадър Димо си гледа май в телефона, после го прибира в джоба и реве в негов стил: Оууу, какъв скок, едикой си е невероятен.

# 853
Голям цирк е монтажа сега като се загледах само за този детайл.
Виктория и Мирела не носят фризбитата с тях. Жени е без фризби на екипа, следва синхрон на Вики, как никой не се раздава и фризбито се появява в екипа на Жени. Фризбито на Червените продължава да не се вижда. След което и при поста на Фифо не се вижда фризбито...

Изобщо монтажа е такава каша, не е истина просто.

Изобщо провал с тази игра и като правила, и като безопасност.
И като монтаж.

НО не е манипулирана, просто е некадърно монтирана .. което не се вижда от първи поглед в интерес на истината.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 17:55 от Bengun

# 854
Относно довечера и аз искам двете "дървета", както ги нарича Мери на битка. Ще е красиво, епично и се надявам да няма отпаднали.
Ама Гого верно трябва да си оправи стайлинга. Какво прави тази тениска вкарана в дънките!? Да не ви казвам на какво ми прилича. 😁 Иначе пък в спортни екипи е много секси, пък гол 😍
Не, че Фифо и той не прилича на същото, на каквото ми прилича Гого, ама поне тениската е отвън. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт