💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 530
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 245
А на Левтеров защо не му дадоха грошове?
Нали предната седмица на Генчо му дадоха 30 гроша!

Нещо не хващам правилата и логиката на раздаването на грошовете и специалните предимства.
Логика - НяМа😂 ни в раздаване, ни в разиграване😂
30 гроша е наградата в битката на съюзниците на двамата играчи в елиминацията.
Тази битка и съответно новите 30 гроша ще се разиграят в петък.

# 1 246
  • Другата България
Според мен брадвата и сабите се ползват след гласуване, а имунитета преди. Поне това е логичното.
Скрит текст:
А се пазят в тайна докато не решиш да ги използваш. В такъв случай имунитета е може би е втори по сила след секирчето. А сабите трети, защото може да ти надцакат гласовете с повече грошове. Мисля че по пътя на логиката брадвето не може да бие имунитета. В смисъл , ако някой е с огърлицата не може да е разменен с друг играч. Имунитета и брадвето може и да станат изключително полезни в последната фаза. А сабите само ,ако си с допълнителни грошове или ако разликата е само с два гласа. Горе доле аз така го разбрах , е може и да греша де.😜
Няма логика имунитета да е преди гласуване.
Никаква. В “Сървайвър“ винаги е било след.
Кой ще гласува за човек с имунитет? Та нали в това е “уловката“, да “изгори“ следващия, който не очаква.

# 1 247
  • София
Гого пед НДК днес / Илиян след фотосесия:

„За кого бие камбаната“ от Ърнест Хемингуей

🎃

# 1 248
Според мен брадвата и сабите се ползват след гласуване, а имунитета преди. Поне това е логичното.
Скрит текст:
А се пазят в тайна докато не решиш да ги използваш. В такъв случай имунитета е може би е втори по сила след секирчето. А сабите трети, защото може да ти надцакат гласовете с повече грошове. Мисля че по пътя на логиката брадвето не може да бие имунитета. В смисъл , ако някой е с огърлицата не може да е разменен с друг играч. Имунитета и брадвето може и да станат изключително полезни в последната фаза. А сабите само ,ако си с допълнителни грошове или ако разликата е само с два гласа. Горе доле аз така го разбрах , е може и да греша де.😜
Кой ще гласува за човек с имунитет? Та нали в това е “уловката“, да “изгори“ следващия, който не очаква.
Досега и в ИВ, и в Сървайвър имунитета винаги се е играл ПРЕДИ вота.
В Сървайвър имунитет и скрит идол също са различни неща. Само скрит идол се играе след вота в Сървайвър.

НО този скрит имунитет, който спечели Фифо има голяма вероятност да е практически аналог на скрит идол от Сървайвър и да се играе СЛЕД вота. Жалко, че Ралица и Димо ни напълниха ушите с глупости, но не обясниха какво е това - прост имунитет или аналог на скрит идол.

# 1 249
  • София
Филип се подразни дори на думите на Алекса "че го е гонил през цялото време на трасето".

Е и? 😀 Нормално да се подразни, когато за пореден път сърбина се заяжда и вкарва излишна спортна злоба.
Това не е игра за 'ти гониш' По-бавно и равномерно тичане, повече кислород в мозъка и помнене. Играта не е за бързина, а най-вече за памет. Издръжливост си имат и двамата. Само дето единия е профи спортист, другия електроинженер. А самата игра си е по принцип за бегачи и по-леки хора, така че никаква изненада в развитието и съм много доволен, че Фифо показа мислене в хода на битките.
Никога няма да забравя как се скара на Лефтеров веднъж, който се юрна като изоглавен да тича, а после му предстоеше да плува. Бързай бавно и умно. А не юруш с главата напред.
Перфектен Фифо. Перфектен Лефтеров. 😎

# 1 250
Може и да сте права Мери.Но аз не мисля ,че ще е като в Сървайвър .Във втори сезон ,като имаше огърлица мисля ,че беше преди номинациите. А тук в последната фаза няма следващ номиниран.Там всеки (всяка коалиция) си избира противник. И в случая ,ако Фифо реши може да прескоче дуел. А ако я ползва преди това трябва да е луд при положение ,че в момента е закрилян от Джаф и придворни. А ако нещата случайно се изменят винаги може да я извади. Не мисля ,че целта и е да набуташ някого друг , а да защитиш себе си, затова и я извадиха във втори етап , където номиниран е само един. Но пак казвам ,може и да греша с ИВ никога не се знае, правилата се мислят в движение.🙃

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 00:21 от Joy 05

# 1 251
  • SF
Bengun, как никога!!
Извадиха ги на съвета.

# 1 252
Шшш, алоооууу, Алекса,Ментекса !!! Това ти е ВТОРА загуба от Филип, а не първа. Паметта ти е много къса, забрави за първата битка на резервите, когато Филип те отвя и теб и всички останали.

# 1 253
"Тъпо е, че Продукцията не даде пояснения за това днес."
Бен,
Еее, пък и ти!
Сякаш не знаем!Поясненията още не са измислени.Евентуално на съвет в слушалките,според зависи накъде отиват нещата.

# 1 254
  • София
Е и? 😀 Нормално да се подразни, когато за пореден път сърбина се заяжда и вкарва излишна спортна злоба.
Това не е игра за 'ти гониш' По-бавно и равномерно тичане, повече кислород в мозъка и помнене. Играта не е за бързина, а най-вече за памет. Издръжливост си имат и двамата. Само дето единия е профи спортист, другия електроинженер. А самата игра си е по принцип за бегачи и по-леки хора, така че никаква изненада в развитието и съм много доволен, че Фифо показа мислене в хода на битките.
Ти не харесваш Алекса, колкото аз - Филип. Bowtie Бих казала, че Алекса се заяде с Георги в този епизод, но не и с Филип, може и да греша, но според мен беше искрен, когато говореше за победата на Филип, и като цяло за физическото представяне на Филип, Валери и Гого, забелязала съм, че не си позволява да ги подценява. Относно темпото - съгласна съм с това, че стратегията на Филип включва равномерно темпо, но тук, за разлика от битката с Аспарух, Алекса също съумя да поддържа своето темпо, смятам, че го провалиха грешките на Виктория. Има битки, в които Филип се е представял много по-добре от Алекса, но в тази вторият му беше повече от равностоен противник.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 00:32 от La Vikinga

# 1 255
Bengun, как никога!!
Извадиха ги на съвета.
Морунов загуби сабите в елиминацията с Андрей.
Никога не ги е ползвал.

Сабите и томахавката са ясни, че се ползват СЛЕД вота.
Скрития имунитет е с въпросителна в момента.

# 1 256
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Досега и в ИВ, и в Сървайвър имунитета винаги се е играл ПРЕДИ вота.
В Сървайвър имунитет и скрит идол също са различни неща. Само скрит идол се играе след вота в Сървайвър.

НО този скрит имунитет, който спечели Фифо има голяма вероятност да е практически аналог на скрит идол от Сървайвър и да се играе СЛЕД вота. Жалко, че Ралица и Димо ни напълниха ушите с глупости, но не обясниха какво е това - прост имунитет или аналог на скрит идол.
Да, именно за скрития идол говоря, имунитета нали се взима при битка и всички знаят, че Х е с имунитет и не гласуват за него. Не говоря за това, това .....нещо не е скрито. Докато тук нали се каза от Димо, че трябва да се пази в тайна? И аз направих аналог именно със скрития идол, който се играе СЛЕД гласуване.

# 1 257
Обаче панталоните на Гого като посрещаше Фифо и Лефтеров ме убиха Joy

# 1 258
Народът търчи в една посока, аз - както винаги тичам в противоположната. Домъчня ми за Зорница. Не е глупаво момичето, но една генчова обида повторена сто пъти вече придобива образа на истина. Да, на моменти поведението и е леко неадекватно, наивна е, вкарва се във филми, задълбава, но до там.
Уменият Генчо с емоционална интелигентност под кота нула се извисява,  стъпил на "тъпотията" на Зори? Откога разумните хора ритат паднал човек? Не разбирам.  Зори е в същата ситуация като Цецо. Каквито и да са, не е това начина, поведението на отсрещната страна оставя лош привкус.

Я да видим сега Гого. Кои са му приятели? С кои е по сторита и гледа епизодите?😏 Жалко, че нямам синове.  Бих била перфектна, намилаща "азналитиказах" свекърва. 😁 Ама като ви думах, че се събира с онези, с които е в едно племе, за да си дискутират случките...😉

Адмирации за четиримата, участвали в битката днес! Не знам Филип и Алекса как оцеляха,  нечовешка битка при тези условия!

# 1 259
  • SF

Точно така. Кой ще си хвърли гласа за имунизиран? Ако е предварително, реално вадиш имунитета при нула гласа и си оставаш с нула гласа. Тоест, срещу какво се имунизираш.
Така саби, мечове, брадвички, герданчета и т.н. са неизползваеми.

Общи условия

Активация на акаунт