💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 308
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Днес може би не, но утре задължително трябва Непобедимите да спечелят, че за Алеко ще става по-трудно инак.

Впрочем, вчерашната битка Гого щеше да бие всички с огромна разлика. Точно такива трасета с провиране, катерене и набиране са му топ. Филип и Лефтеров страхотен тандем.

От великия анонс на Димо очаквах да каже, че поне Ръката на краля отпада, а не, че внезапната смърт ще е още някой друг ден без салам на Стопанството. Баш си беше игра за елиминация. Прекалено очевидно е вече, че Алеко го бутат брутално.

# 1 306
Да, бутат го! Но посоката не е ясна.

# 1 307
Според мен Червените губят.
Генчо саботира игрите от известно време, но е недоказуемо. Той не го и отрича. Във всеки епизод има поне по една реплика-признание, че не се натиска много, много за победа.
В по-предните епизоди беше много възмутен, че на Мира и Елица са  им минавали мисли за саботаж. От няколко епизода назад, от преди разформироването на Сините, го чувам как не е чак толкова престъпно, ако леко не се дораздадеш на битка.
Племето, племето, племето... Елица не мислела за племето, гледала си собствената игра....
А той???

Да, той гледа неговата собствена. Simple Smile При идентична ситуация на лидерство на Виктория и Алекса, ситуацията с нежеланието за игра се повтаря. И този път от по- уравновесен, спокоен мъж, силен като Гената. Виновни ли са били толкова Мани и Фейгин значи, или всеки на тяхно място би гледал само себе си, а не играта на Виктория и Алекса? Както и трябва. Wink

# 1 308
За жалост е ясна …

И аз мисля , че червените ще спечелят , ако не днес , утре … твърде много победи ще им стават на жълтите в очите на продукцията .

# 1 309
Никакво нагласяне няма, да не се търси под вола теле - картинките са били по-малко и е имало множество празни места, може и случайно самият Филип да го е оставил на друго място. Едва ли продукцията ходи да наглася картите, нека да не подценяваме Лефтеров. Лефтеров постоянно се “изпитваше” и си ги повтаряше, най-вероятно ако е било последното от този цвят  Филип го е оставил някъде. И не е вярно, че Алекса не се е бил възгордял, позволяваше си да държи сметка на всички  и да им се прави на шеф. Можел да губи. Хайде стига, с това подкрепяне на Зорница направо много ми падна в очите. Много беше ербаб в синьото племе и се опитваше да изчисти слабите играчи, а тук на тази пустош от качества прати Георги болен на елиминация, тези хитринки ги знаем. Рева за Елица, говори за любов и го играе романтик, а пръв искаше да изкара Георги, за да няма романтична двойка, вместо да остави тези млади хора да са заедно, кой знае, може и в живота да се вземат. Не понасям хора, които разделят влюбени. И сега го играе ранен глиган, ами да беше взел Георги да му запомни картите. Аз не знам дали това е лоялност към нея или страх да не му се скара и на него Grinning

# 1 310
Аз пък мисля,че  го ползват за ракета носител да им направи предаването( имаме примери от миналите сезони) и накрая ще го сготвят набързо,че вече си имат подготвен победител.

# 1 311
И още нещо по повод таблото с картинките от вчера и нерешимия пъзел през втора седмица. Това е възможно, защото ТЪпарев няма конкуренция и си прави каквото си иска. Дано турците догодина променят нещата, за нас като зрители ще е огромен плюс, защото добрата конкуренция винаги е предпоставка за развитие и намаляване на "грешките".

# 1 312
От вчерашния епизод изненадващо за мен,но Алесио се справи много добре.Виктория също.Бяха равностойни на Филип и Лефтеров.Искаше ми се Филип малко повече да отдаде заслуженото на Митко.Може и да е казал нещо ,може и да не е .Няма как да знаем  ,но пък е възможно и продукцията да са решили да го резнат,нали все пак градят образ на Филип който е надут женомразец .

Ааа и вчера докато слушах Зорница ми умряха няколко мозъчни клетки,до толкова ми действа това момиче.Sweat Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:33 от *Аня*

# 1 313
Някой знае ли зодиите на играчите?

# 1 314
Има ги в първия пост.
Ето
ЗОДИИ

Скрит текст:
Генчо Милков - Лъв
Цветан Петров - Близнаци
Димитър Куков - Козирог
Димитър Лефтеров - Риби
Филип Атанасов - Фифо - Телец
Илиян Цветков - Скорпион
Георги Янев - Козирог
Валери Григоров - Риби
Аспарух Тотев - Пух - Скорпион
Касим Касимов - Овен
Георги Петков - Гого - Риби
-
Ралица Кашинова - Рак
Евгения Джаферович - Везни
Елица Янкова - Дева
Звезделина Георгиева - Близнаци
Александра Фейгин - Козирог
Илина Георгиева - Везни
Виктория Григорова - Пушката - Лъв
Зорница Стоилова - Скорпион
Мирела Илиева - Скорпион
Мануела Тонева - Телец
Михаела Тодорова - Козирог
Велислава Ангелова - Риби
Мирослава Профирова - Скорпион
-
Николай Чакалов – Чакала - Рак
Иван Гайтанов - Козирог
Алекса Ерски - Телец
Иван Мирчев - ???
-
Елина Пашаланова - Телец
Веселина Ефраимова - Везни

# 1 315
Какво значи да е оставил картата на друго място? Първо това е объркващо и за самите тях и второ не е правилно.Както когато се катереше по кулата с крака(ама щом не му направиха забележка значи може).Въобще когато искаме си намираме оправдания.Само си представям, ако всичко това се беше случило на Алекса.Какво щеше да е тук.

# 1 316
  • София
Има ги в първия пост.
Ето
ЗОДИИ

Скрит текст:
Генчо Милков - Лъв
Цветан Петров - Близнаци
Димитър Куков - Козирог
Димитър Лефтеров - Риби
Филип Атанасов - Фифо - Телец
Илиян Цветков - Скорпион
Георги Янев - Козирог
Валери Григоров - Риби
Аспарух Тотев - Пух - Скорпион
Касим Касимов - Овен
Георги Петков - Гого - Риби
-
Ралица Кашинова - Рак
Евгения Джаферович - Везни
Елица Янкова - Дева
Звезделина Георгиева - Близнаци
Александра Фейгин - Козирог
Илина Георгиева - Везни
Виктория Григорова - Пушката - Лъв
Зорница Стоилова - Скорпион
Мирела Илиева - Скорпион
Мануела Тонева - Телец
Михаела Тодорова - Козирог
Велислава Ангелова - Риби
Мирослава Профирова - Скорпион
-
Николай Чакалов – Чакала - Рак
Иван Гайтанов - Козирог
Алекса Ерски - Телец
Иван Мирчев - ???
-
Елина Пашаланова - Телец
Веселина Ефраимова - Везни
А датите на раждане имате ли?

# 1 317
......Дано турците догодина променят нещата, за нас като зрители ще е огромен плюс, защото добрата конкуренция винаги е предпоставка за развитие и намаляване на "грешките".

Моля за пояснения. Явно нещо съм пропуснала, но втори път чета за турците. Какво се очаква да се случи?

# 1 318
Аз съм се зарекла, че ако направят "сръбското чудо" победител, това ще е последният сезон на Игрите, който гледам. Да, Алекса има добра физическа подготовка. Има хъс, добре се представя в игрите. Но за мен си е просто една мутра. Това е. Той и Виктория са ми най-антипатичните участници.
А Зорница горката... възможно ли е да е толкова плиткоумна...едно изречение не може да сглоби, не може да се изразява... Мани Тъ беше повече в час от нея.

# 1 319
Не бил се възгордявал Алекса, признавал противниковата победа, признавал се за победен… 😀😀😀 Защо мислите, че прави всичко това? Вчерашната му игра беше много дорба, признавам. Останалото се помни:
Не се класира за влизане в началото, биха го доста хора, на Филип има зъб със сигурност от тогава, той е отмъстителен. Биха го индиректно и Виктория, и Зори. После го би и Чакалов. После взе пари и имунитет, 100 про защото е знаел, че влизането му е сигурно и прати Веси вътре- не защото я харесва, а защото е слаб играч и я праща за пушечно месо, да се гаврят с нея. Прецака Гайтанов и мечтата му да влезне, сега още повече виждам защо, той от такива по- младички явно има доста комплекси и се страхува, защото е очевидно, че не понася Георги. Георги се връща и връща след елиминация, чревоугодник и по младежки егоистичен на моменти, но забавен, сърцат, страхотен на арената. Алекса тия неща ги усеща. Под предтекста, че защитава слабите, се огражда с жени непрекъснато и така до финала, най-вероятно защото смята, че не са му никаква конкуренция и ако се наложи да се изправи срещу която и да е, ще я бие. Това му е мъжкарството. В момента Виктория ту започва да се държи пренебрежително със Зори, както прокрадваше вербална агресия и срещу сините момичета, ту се опитват да я прикоткат и да използват негодуванието й срещу Генчо.
После Генчо се скатавал- истината е, че Генчо и Георги си играят супер и са единствените потенциални фаворити от червеното поеме, че са в неизгодна позиция от доста дълго време, а Алекса тарторства, сякаш се готви за мъжка победа, но с женски методи.
 Допълвам и, че Виктория ми идва в повече отношението й към Алекса, с Цветан далеч не беше толкова искрена и отдадена, ако бях жената до Алекса, в един момент това щеше да ми писне- честно си казвам. Успокоение е, че е 20 см над него, и все пак. 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт