💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 143
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Генчо спомена, че ще действат според плана. Много ми е интересно какво са измислили.

# 1 411
Мен ми беше интересно, че още в първите два дни Фифо е отказал да играе с Михаела, след като тя му е предложила, независимо, че са се познавали покрай приятеля и. ( приятеля на Михаела и Фифо са тренирали в една зала ) Директно си каза, че Фифо не е искал според нея да играе с жените.
Аз съм леко скептичен за това. Ще ми е интересно да чуем и гледната точка на Фифо, защото видяхме, че малко по-късно той беше отворен към това да са заедно, но тогава Михаела ги скастри (в случая Чакалов).

Но каквото и да е грешната преценка на Михаела е факт - съвсем няма на кого да се сърди освен на себе си. Жени си я надигра честно

Аз пък бих го разбрал.Ако влезе в женската коалиция, той ще е в нейното дъно.И какво ще прави там? Трябва да гони мъжете и като свършат, да е той на пангара.Нещо не го виждам в тази роля.
Предполагам си мислил че ще се организират мъжете и ще се противопоставят на жените.

# 1 412
Конкретно за снощния епизод езикът на тялото не лъже - на масата Фейгин се беше лепнала за “насилника си” Алекса и главата й все към него сочеше🤣. Харесва ли го не знам 🤣 (Жорката няма как да види това, защото неговия поглед е в чинията🤣), но факт е, че Игнасио е завъртял главите на всички жени в предаването 🤣. Не е ли така ми кажете🤣.
Топли чувства към него имат:
-Вики, Мира, Зори и Жени със сигурност 🤣
-на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му 🤣

# 1 413
Основно земни и водни зодиакални знаци. Огнени почти няма.
Учудващо е ,че Елица в Надкаст-ът каза ,че Алекса я уравновесява( или нещо подобно) ,защото е огнен елемент. Тук пише ,че е Телец ,а те са земна зодия. На мен също той повече ми прилича на Овен . Особено пък разбирателството му с Вики- Лъв. Или асцедента му е огнен или е на границата между Телец и Овен. Така ,че повечето може да са с огнени асцеденти.😁

# 1 414
  • София
Лефтеров и Филип какво си обещаха? Другата седмица капитан и Фифо да му помага или обръщат коалицията и почват да гонят жените? Интересно Grinning

# 1 415
  • София
Според мен - първото.

# 1 416
  • София
В анкетата на 4-ти въпрос, каква игра трябва да покаже играч, за да стане мой фаворит, няма моята опция.

Търся комплексност- физическа сила + стратегия.
Когато играча притежава само едното качество, както са отговорите в анкетата, значи има слабо място и съответно не може да ме спечели.

На моите критерии отговаря само Мани, тя е и моят абсолютен фаворит.

# 1 417
Donna Paulsen, ако Фифо не е нахлул в дома ти на Хелоуин както ти пожелах, тогава дано дойде на Нова година да те насурвака едно хубаво 🤣

# 1 418
Може ли да предложа въпрос за бъдеща анкета?

Кой тип стратегически играч ви допада повече?
- Неделчо
- Туджаров
- И двамата
- Нито един от двамата

# 1 419
Доста неприятно чувство оставя простотията на някои участници в ИГ този сезон. Гледам, Генчо се е вихрил, не е като да съм изненадана.  Единствената изненада за мен беше половинминутна изцепка на Лефтеров, която обаче го закотви във вечната замръзналост на двата минуса.

# 1 420
Мисля, че разместването на картите е от това, че са доснимвали и дозалепвали кадри. Бих ли била на друго мнение, ако е Алекса? ... ми да, няма какво да си кривя душата, но когато продукцията толкова пъти изглежда да го побутва и ми е най-антипатичният участник, то нормално.

Замислям се и за ситуация с Жени, защото и при нея има известни големи съмнения за побутване заради връзките, но тя на мен много ми харесва въпреки това. Ами да, бих се съмнявала тук, не бих казвала че е от доснимани кадри, та явно не е само защото ненавиждам Алекса.

Просто не смятам, че продукцията помяга на Филип, особено при конкурент Алекса или ако е друг връзкар.

# 1 421
Donna Paulsen, ако Фифо не е нахлул в дома ти на Хелоуин както ти пожелах, тогава дано дойде на Нова година да те насурвака едно хубаво 🤣

Добре де ,как се очаква да криеш това огромно нещо без да си подозрителен? Сабите на Ралица също. Андрей миналия сезон ги носеше в раницата си,но е супер съмнително ,да тръгнеш с нея на съвет.Дон Алексио и тука е привилегирован, понеже брадвето му е джобен размер .Защо и неговото предимство не беше с такъв грамадански обем?

# 1 422
Може ли да предложа въпрос за бъдеща анкета?

Кой тип стратегически играч ви допада повече?
- Неделчо
- Туджаров
- И двамата
- Нито един от двамата
И опция "Гледам ИВ за първи път" ако може, че тези имена все хората ги пишат  а аз нямам абсолютно никаква идея що е то Joy

# 1 423
... на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му  🤣

Стига де! SmileyИма хора, които харесват хубавите дупета Stuck Out Tongue - особено както се е повталил последните епизоди. Satisfied

Майтапа настрана - всички участници направиха страхотна битка във вчерашния епизод.
Жените този сезон са силни, но не са на нивото на мъжете. Затова фаворитите ми по ред от 1 надолу са
- Гого, Фифо, Алекса, Георги, Генчо, Жени/Лефтеров, Рали/Зори/Вики,  Мани/Фейгин/Мирела, Мира.

Не вярвам Гого да спечели - на плуване, тежести и пъзел/запаметяване може да бъде победен. Издръжливост, баланс, пъргавина, бързина, катерене, провиране - не мисля, че някой би могъл да го бие. Фифо е по-бавен при катеренето и провирането, но с тежестите и плуването е по-добре. Не помня как беше с пъзелите и запомнянето.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:29 от Tahiti

# 1 424
Gogo is walking on sunshine, wooah Nature Sun With Face Notes

"Безстрашни" Yellow Heart

Какви са тия бели чорапи от супер-героя.

Общи условия

Активация на акаунт