💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 081
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 845
Стига сте търсили от девет планини в десета оправдание за дребната саботьорка. Докога подло, нагло и ехидно поведение ще се приема като много готино в сбърканата ни държава. Направо да ни закриват.
Какво значи търсим оправдание? Това си е най-обикновена игра с надцакване. Хвърлят се залози и се свалят картите. Въпросът е кой кого ще надхитри. Сега и покерът ли ще го обявяваме за противодържавен? 😁
И споко, Мани от дете живее в Англия, така, че няма да допринася за подлостта в милата родина.
Халал да им е англичаните! Тъкмо ще им раздруса подредения живот!

# 1 846
Браво на червените! Страхотна игра на Зори, Вики, Георги, Алекса и Фейгин!
Носиха духът на супергероите в тази битка, бориха се докрай, адмирации!
Забавните моменти:
Виктория успокоява Зорница досущ топ треньор - "айде, айде, няма да ревеш на арената! Спри, вдигни си главата, че ще ти падне короната! А така!"😄 Имам чувството, че всички треньори един човек ги е обучавал, едни и същи дърварски реплики, ама действат. 😁
Алекса - " Аймоооооо Жорооооо" - крещи с пълно гърло като във филма Роки.😄
Фейгин подскача и се радва като малко дете.

Джаферович е плувкиня, хайде да не се държи като ощипана.  Децата ми почти всеки ден случайно отнасят я някой крак,  ръка или плавник по време на тренировки. Не е като да не знае тя, а какво говорим при единоборство във водата. И нейните ритници не галят като перце.
Поне се насладих на много як епизод.
И утре какво? Веднъж саботьор, цял живот саботьор?
Връщам се да ви чета.

# 1 847
Значи ще ви се изповядам - влязох току-що в темата за спойлерите, Гого, гледай какво ме караш да правя против принципите си...ама нищо не научих , така че съм неопетнена все още 😄

# 1 848
Стига сте търсили от девет планини в десета оправдание за дребната саботьорка. Докога подло, нагло и ехидно поведение ще се приема като много готино в сбърканата ни държава. Направо да ни закриват.
Какво значи търсим оправдание? Това си е най-обикновена игра с надцакване. Хвърлят се залози и се свалят картите. Въпросът е кой кого ще надхитри. Сега и покерът ли ще го обявяваме за противодържавен? 😁
И споко, Мани от дете живее в Англия, така, че няма да допринася за подлостта в милата родина.
Разликата е в това, че какъвто си в игрите, такъв си и навън. Тук актьори от ранга на Ал Пачино не виждам. Няма как да ни заблудят, че видиш ли те са прекрасни и добри хора, само за предаването и шоуто са се изложили. Иначе в живота не се излагат, там са бетон.

# 1 849
  • España
От цялата работа само едно не ми стана ясно : колко глави има Евгения ?! Зорница , верно е доста гъвкава и пластична , ама не видях да размята краци…

# 1 850
Разликата е в това, че какъвто си в игрите, такъв си и навън. Тук актьори от ранга на Ал Пачино не виждам. Няма как да ни заблудят, че видиш ли те са прекрасни и добри хора, само за предаването и шоуто са се изложили. Иначе в живота не се излагат, там са бетон.
Абсолютно невярно е това. В Игрите си лишен от толкова много неща, които имаш в реалния живот, а и в повечето случаи близките ти не са ти и конкуренти за едно и също нещо. Играта си е игра и хората там го знаят и заравят томахавките, щом напуснат предаването. Виж, че дори Фифо и Джаферович са си приятели в живота, макар и доскоро да играха коренно различна игра.

# 1 851
Айде дойде време да намесим и държавата
🤣🤣🤣 Ами така де, виж докъде ни докараха тия управници - да се избиваме заради някакво си предаване дето ще го забравим след месец, вместо за излезем на протест срещу цените и инфлацията.
Мани е добре, че е в Лондон, за нея ми беше дерт, отдъхнах си🤣🤣🤣.

# 1 852
  • софия
Напълниха ми душата червените. Не знам какъв е този прокълнат отбор. Те са обратното на сините. При смърфовете беше, всеки сам по себе си няма силата. Но съберат ли се заедно стават безсмъртни. Червените играят ли индивидуално са машини.  Стигне ли се до отборна игра вечно са на дъното.
  Джаферович много грозна игра и на терен и на съвет. На терен крещеше, като първа парцалана на махалата. На съвета беше ужасяващо зловеща. Да забива пръст в най гнойните рани на паднал човек. Ама така садистично и с удоволствие. Можеше да я номинира и без толкова гнусно да удря. Буквално ми се сгади от чутото.
 Видях, че Рали изобщо не е за тази игра. Съжалявам за което, защото е симпатяга. Но сред тези акули с това мислене шанс няма.
 За промото утре, не мисля изобщо, че Мани ще саботира. Поредната пързалка на продукцията за да предизвика жужене.

# 1 853
  • София
Включвам се пак да изразя възмущение от Ралица. Не, не жълтото Рали, а баш дружинната ръководителка. Абе няма неразкрита коалиция тука, няма неизказана договорка, няма планове, стратегии. Всичко ще си изпеете на съвета. 👿

И последното клипче на Неделчо в тази връзка:
Димо: Безстрашните избират Мани, без да знаят за техния саботаж.
Ралица: Спокойно, аз ще ги издам.
😂

# 1 854
Ами ,ако случайно паднат,(дай Боже), независимо от уж мъжката коалиция, която ще предадат и Лефтерката и Орлето с дълъг полет, на Жорката му е подписан билета.А ако гърмят срещу Ралица, нейните атрибути няма да я спасят.Тя също обърса тигана днес яко.
Така е смятам ,че ще е червен, но не и Фейгин.Дори и Алекса и Вики няма да я номинират,нищо че са злобни,отмъстителни и т.д.(ако не им го говорят свише ,де)По-скоро леля ГенкА пак ще си избере противник.

# 1 855
  • Другата България
Да, и аз клоня, че няма да е Фейгин.

# 1 856
  • София
Промотата се четат наобратно, нали вече знаем. Викат, че Мани саботира - значи няма да има саботажи. Дават жълтите да се вайкат - явно те ще спечелят. Генчо ли ще скърши Мани на елиминация, не знам, най-логично ми звучи.

Някой не успя ли вече да измисли, че Мани нарочно е пуснала точка на Фейгин в двубоя им, за да не я бият после вкъщи? Grinning

Не бих се изразила като Джаферович, но и аз очаквах нещо такова - Мани в жълтото племе се губи, там всички жени са силни, не е като при разнородните сини.

# 1 857
  • Другата България
Скрит текст:
Промотата се четат наобратно, нали вече знаем. Викат, че Мани саботира - значи няма да има саботажи. Дават жълтите да се вайкат - явно те ще спечелят. Генчо ли ще скърши Мани на елиминация, не знам, най-логично ми звучи.

Някой не успя ли вече да измисли, че Мани нарочно е пуснала точка на Фейгин в двубоя им, за да не я бият после вкъщи? Grinning
Не бих се изразила като Джаферович, но и аз очаквах нещо такова - Мани в жълтото племе се губи, там всички жени са силни, не е като при разнородните сини.
Точно това имах предвид и аз, когато казах, че съм съгласна с Евгения. И Виктория наистина е силен състезател, да, и с това съм съгласна.
Друг е въпроса обаче, че Мани в определени игри е по-комплексна и добра от една Мирела например.
Но общо взето Евгения имаше частично право, начинът обаче, по който се изказа, и сравнението точно с “врага“....надали беше случайно.

# 1 858
Сакън да не защитя Манито 🤣, обаче къде са тези силни жълти жени, че не ги виждам🤣. Ралито в повечето отборни битки издиша, а Жени е ранена тежко 🤣 и продължава да носи гипса 🤣. Вярно - така другата й ръка хипертрофира и успява да се гримира, но не сме в модно предаване все пак.

# 1 859
Червените успешно подредиха двубоите си и успеха не закъсня. Ключови точки, според мен, бях три - Зори срещу Мирела и Алекса/Георги срещу Лефтеров. Срещу Виктория Ралица и Мирела нямаха шанс, бившата Смърфиета(много ми хареса това определение за сините) подходи умно и чак в близост до флаговете започваше атаката, което й спестяваше много сили в ключовите моменти. Георги срещу Гого също бе предизвестено как ще приключи, заради височината и плуването на влюбеното гълъбче.

Любима ми е елиминационната игра! Мани ме съмнява да е толкова зле с баланса, просто ми е нереално това, което ще гледаме от нея утре. Но все пак мисля, че жълтите ще се отърват от втори съвет и червените ще подпукат този път Генчо.

Общи условия

Активация на акаунт