💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 081
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 830
Добър е тоя Алекса пу, ако не беше цялото бутане и ппстоянните му напъни, можеше да викам и за него. Жорето също ммого добре.

# 1 831
"Те за това те" с риск да мина в отбора на"биполярните.."не харесвам жълтите.
Предпочитам  Виктория, дори и да не я харесвам, да ми крещи (тук е 1:0 за мен), ама като ни мине , не се таи злоба , интриги и секирки.Мирела и Лефтеров като пажовете на Паулина.
Ах как би се вписал Генчо(как крои и той как'Сийкини номера) в отбора на випа.
Потресох се от Фейгин , ама честно!
Летящото килимче, накъдето задуха вятъра, натам лети.
Не знам на Жорката след коя порцийка му е в класацията.Дори и след игрите.Гот е да се залепиш и да изкараш ползи и в реала! Ще я използва докато има сметка и после!?
И най-смешното :ритали я в главата !Дженката! Съжалявам,че ще опровергая 547579 потребителки, които са видяли същото, ама Зори не е акробатка,която може да плува с крака нагоре.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:58 от vvi

# 1 832
За мен думите на Джаферович към Мани бяха премерена психо атака, не само я нарече слаб играч, а даже каза, че би избрала най-големият ѝ враг пред нея. Много добре, много хитро.
И двете не са ми симпатични, но това ми хареса.
Да и аз така го усетих. Но в случая от всички участници попадна на един от малкото, които няма да се вържат на такава провокация.
Това много ми харесва в Мани, гледаш я малко сладко, момиченце, което ще се разплаче от най-малкия натиск, а всъщност е силна жена, която е уверена в себе си и качествата си.
Сърдя и' се, че развали на рахата на Гого и сигурно е косвено виновна за напускането му, но уви няма как да си кривя душата.

# 1 833
Жорката и Гого за сблъсъкът им! Поздравяват се. Гого е феърплея играчът за всички сезони! И да падне и да бие винаги поздравява съперникът си! Едно голямо браво! После защо го харесват толкова Гого! И то всички във всички племена...

# 1 834
Стига сте търсили от девет планини в десета оправдание за дребната саботьорка. Докога подло, нагло и ехидно поведение ще се приема като много готино в сбърканата ни държава. Направо да ни закриват.

# 1 835
Това промо може и много подвеждащо да е. Ще очакваме жълтите да паднат, а то ще вземе да стане обратното.

# 1 836
Женята нарочно каза Виктория, двойно сипа на Мани.

Джаферович е фурнаджийска лопата. Така сипваше и на Фифо, пък се извъртя на 180 градуса.

Поредна излагация на Джаферович, тя пък щото много се е доказала в игрите. И нея не я бива в доста компоненти. Да не говорим, че си отседя по пейките в доста игри.

# 1 837
  • софия
Аз буквално не мога да повярвам, че даже каза Виктория! Не им влияе добре този съюз!!!
Беше под влияние на видяното в днешната битка. Laughing Освен двамата с Филип да се молят Мани да не се върне тази седмица.
Каза го нарочно за да засегне Мани.

А Гого, дето си съдрах гърлото да викам за него, е най-голямото дърво ...дървено....офффф

# 1 838
  • София
Айде дойде време да намесим и държавата

# 1 839
Оф, аз от толкова атрибути в играта се обърках кое за какво беше. Това на Ралица не беше ли, че ако е номинирана може да сложи " амулета" на някой друг и той автоматично да е номиниран вместо нея?

# 1 840
Стига сте търсили от девет планини в десета оправдание за дребната саботьорка. Докога подло, нагло и ехидно поведение ще се приема като много готино в сбърканата ни държава. Направо да ни закриват.
Какво значи търсим оправдание? Това си е най-обикновена игра с надцакване. Хвърлят се залози и се свалят картите. Въпросът е кой кого ще надхитри. Сега и покерът ли ще го обявяваме за противодържавен? 😁
И споко, Мани от дете живее в Англия, така, че няма да допринася за подлостта в милата родина.

# 1 841
  • Другата България
Това промо може и много подвеждащо да е. Ще очакваме жълтите да паднат, а то ще вземе да стане обратното.
Кой очаква жълтите да паднат? Промото показа ясно победа на Безстрашните и червен съвет. Така го разчетох аз. Затова и предполагам, че мъж ще е номиниран, не Фейгин, и Мани ще е чао. А ако все пак е Фейгин, то има голям шанс Мани да се върне и тогава надеждите ми за “жълт“ преврат все още остават извън Марианската падина, някъде там.
Оф, аз от толкова атрибути в играта се обърках кое за какво беше. Това на Ралица не беше ли, че ако е номинирана може да сложи " амулета" на някой друг и той автоматично да е номиниран вместо нея?
Joy Знаех си, че с толкова “инвентар“ така ще стане.
При Ралица са сабите на спасението, които дават право на два допълнителни номинационни гласа.
Този т.нар. амулет е у Фифо, но не стана ясно дали може да го слага на друг, или е само за него лично. По-скоро е второто. Но ако се окаже, че ще е за Алекса или Джаферович, може и да може. Кой да ти каже?

# 1 842
  • София
Пак пуснаха промото. За мен този път си е чиста загуба за Жълтите.

biglubo ли спомена, че иска Мани да направи втори пореден саботаж Grinning

# 1 843
Не, това е на Алеко. Ралица има просто два скрити гласа.

# 1 844
След показаното промо или Мани саботира, което е отвратително или изобщо не я бива в баланс. И думите и на Джаф и на Фифо , че и на Гого преди седмици ( в един кадър каза, че Мани има само едни много силни ръце) ще се окажат напълно верни.😁
Не си спомням Гого да е подценявал уменията на Мани.
Не съм на 100% сигурна, но мисля че беше в епизода в който Алекса дойде при сините. Тогава разпитваше Вики, Цецо и Гого за другите. И Гого каза( разбира се може да е извадено от общия смисъл при монтажа), че Мани има само едни много силни ръце. Не ми се рови сега да проверявам, така че е възможно и грешно да си спомням. Но това ми е останало в главата.

Общи условия

Активация на акаунт