💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 347
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 055
Защо мислите, че при евентуална битка Мани - Фейгин ще спечели Мани? Ако гледаме от позицията на продукцията, поучително ще е Мани да отпадне, защото тя не съжалява за стореното, даже заяви, че пак би го направила. А Фейгин се скъса да реве и да се извинява, в случая тя е положителният герой.

Аз така или иначе не мисля, че тя ще е на пангара, залагам на Генчо, а май и той има такива планове.
Мисля, че Мани би саботирала единствено отбор, но не и себе си в елиминационна битка.  От гледна точка на продукцията - евентуално отстраняване на Фейгин от Мани би бил още по-голям урок за Мани, защото тя е създала риска в някакъв момент да се окажат противници на арената. А да отстраниш най-близкия си в предаването е доста болезнено.

# 2 056
Ни моА, Неделчо ги подиграва брутално! 🤣🤣🤣

Много забавен епизод, особено сцената с Kukavica, направо се смея, както и приликата между Фифо и Том Круз.

# 2 057
Защо смятате, че щом някой обсъжда и не само хубавите страни на играч- в случая Гого, се опитва  да го очерни? Виждам абсолптно защо е любим, на мен също беше, наслаждавам се на уменията и физическата му красота, но вече не ми блести така ярко- с поведение, с пропуски на емоционално равнище, с вече и пропуски в самите игри. Темата е за големи хора в крайна сметка, а, че е за децата герой, това е чудесно ( визирам сина на Еми ( emiliq.nikolova), който ако помня правилно, много го обича. Децата са деца й е хубаво да имат герои и да растат, вярвайки в тях. Като вече не сме деца обаче, е хубаво да си кажем и другото. Ако за някои е черногледство, и с розовите очила не бива да се прекалява винаги.
П.с, emiliq.nikolova88, теб те разбирам отлично, никога майка не би тръгнала срещу супергероя на детето си. ❤🙂

# 2 058
  • София
На мен ми е малко странен влюбеният Георги. Ясно, че е лежерен и не се страхува да ходи на битки, но ми е странно как не се притеснява за любимата си. И вместо той да ходи да навива Генчо да похарчат някой грош за гласове, за да могат да се защитят /хайде, ако не себе си, то Фейгин/, стана обратното - той се дърпа на офертата на Гената да строшат малко пари. Явно любовта си е любов, ама сиренето е с пари.

# 2 059
Ако някой може да разклати Жени при Жълтите това е Мани. Има стратегическото мислене, и за разлика от мъжете в племето има и топките да си следва плановете.

Ако Мани се върне в племето от елиминацията според мен ще потърси като съюзник Лефтеров. Фифо и Гого - не би играла с тях ми се струва, защото в момента им няма доверие.

Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки ( Жени или който и да е от останалите в племето ) без чужда помощ, ако Продукцията отвори пазара ( двете ще имат 7 гласа, цялото останало племе 6., тук е броен и капитанския ). И ако това е Жени - ще е безпомощна да се защити, защото само грошовете или имунитета на Фифо биха я спасили. Хода е добър, но става слаб, ако Жени се върне. Затова според мен ще потърси подкрепа, и то точно от Лефтеров. И може и да не стреля по Жени.
Само не разбрах как ще станат 7 гласа без чужда помощ, може ли малко помощ?
Мани и Ралица да имат двете 7 гласа?

# 2 060
На мен ми е малко странен влюбеният Георги. Ясно, че е лежерен и не се страхува да ходи на битки, но ми е странно как не се притеснява за любимата си. И вместо той да ходи да навива Генчо да похарчат някой грош за гласове, за да могат да се защитят /хайде, ако не себе си, то Фейгин/, стана обратното - той се дърпа на офертата на Гената да строшат малко пари. Явно любовта си е любов, ама сиренето е с пари.
Това ще прозвучи малко гадно и дано не съм права, но Георги е ориентиран повече към Гената за взаимно оцеляване, т.е не мисля, че смята Фейгин за толкова силен играч, за да стигне много, много напред. Двойките може и да имат навика да се наговарят, видяхме го в случая с Елица и Алекса потенциално. Георги едва ли се е разбрал нещо конкретно с Фейгин, но по- скоро ще пази себе си и Гената.

# 2 061
  • Буркина Фасо
двама не може да спечелят 100-те хилядарки.
нормално е да жертват по-слабия.

# 2 062
  • София
Каква точно е дефиницията на “спойлер”?

# 2 063
  • София
Пух е имал рожден ден

# 2 064
Спойлер е тайна.

# 2 065
  • София
Това ще прозвучи малко гадно и дано не съм права, но Георги е ориентиран повече към Гената за взаимно оцеляване, т.е не мисля, че смята Фейгин за толкова силен играч, за да стигне много, много напред. Двойките може и да имат навика да се наговарят, видяхме го в случая с Елица и Алекса потенциално. Георги едва ли се е разбрал нещо конкретно с Фейгин, но по- скоро ще пази себе си и Гената.
Не е гадно. Точно така изглежда, че играе Георги за момента. Но дори и ориентиран към игра с Генчо, пак не изглежда склонен да защити този съюз, поне не с грошове. И понеже няма как да не си дава сметка, че тъй като те тримата са на пангара, коалицийката им ще се стопи доста бързо при невъзможността за обрат в номинациите, очевидно разчита само на собствени мускули. Идеята му да запази грошовете за обединеното племе не е лоша, но ходенето на номинации непрекъснато е доста голям риск. Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода....

# 2 066
Спойлер в случая е да публикуваш какво ще стане в епизод, който още не е излъчен.

# 2 067
Имам питанка- как се носят тези "съкровища- предимства" на съвет без раница?
Ако идеш с раница, що си с раница?  Къде и как точно ги крият?
Това го коментираха Ралица и Мишето.

# 2 068
  • София
Спойлер в случая е да публикуваш какво ще стане в епизод, който още не е излъчен.

Тоест от някъде да имаш информация евентуално, така ли?
Защото след всяко предположение го пише?!

# 2 069
Spoiler буквално преведено е нещо, което ще ти развали кефа, като ти каже предварително какво ще стане. На английски думата (едно от значенията) е именно такова - развалям. Много често ако четеш в нета за някоя книга или сериал идва един надпис spoiler alert , който предупреждава да не четеш, ако е искаш да научиш какво става.

Общи условия

Активация на акаунт