💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 089
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Буркина Фасо
Не мога да повярвам, че ще го кажа (за всеки случай ще си измеря температурата🤣), но Мани не саботира. Езикът на тялото не лъже. После като взе да се оправдава пред племето погледа й беше невинен като вакла овчица 🤣. Притесни се, защото никой не й вярва, но наистина не саботира.
лъже/преструва се като дръта циганка Smiley
те са едни такива ... искрени и точни на пръв поглед, но подмолни.

# 2 371
Георги постъпи стратегически много глупаво, без изобщо да намесваме чувствата му към Алекс, вместо да купят 3 гласа с Генчо и да острелят някой от другия лагер, в случай че този някой отпадне, се изравняват лагерите 3 на 3. И вече хем капитанство, хем номинации няма да са с предизвестен край.  Свидеха му се и утре ще видим дали е било 100% грешка или не.

# 2 372
  • Другата България
След 100+ изписани мнения, предположения и анализи, епизода беше с логична развръзка. Мани и Фейгин в елиминационен двубой, масовият зрител е доволен. Продукцията си следва сценария, който е семпъл. Лошите са наказани, няма да има секунданти. Сложните развръзки бяха само в главите на бг мама потребителите. Лично аз не съм изненадана. Simple Smile
Няма шанс. Още снощи ги разгадах, и изобщо не съм изненадана.
А ако сценария продължава така, както следва и според това, което се завъртя тази вечер при жълтите и Лефтеров, оста Мани - Лефтеров, то най-логично е утре да се завърне точно тя.
Аз съм за Сашка.

# 2 373
Явно не е Мани, която саботира. Не вярвам, че не е добра на баланс обаче, защото би Фифо и Генчо на капитанската. Явно наистина е доста хлъзгаво, а и освен това със сигурност има напрежение в нея, което се усеща. Искам да успее да натрие носа на Джафа и да и свие перките заедно с Ралица, Лефтеров и Фифо. За Гого съм 50 на 50, той никога не се намесва в нищо.
И на мен ми се струва, че има напрежение. Аз, мисля че тя наистина харесваше жълтия отбор и хората в него (лъснати, красиви, силни, атлети, някои известни 😂), искаше да се впише, а остана като аутсайдер, малко като в училище, когато "зубъра" (отличник съм, не е написано с лоши чувства) иска да се присламчи към "готините", разочарована е според мен, не съм й голям фен, но ми направи впечатление как прегърна Жени след победата, а онази обърна глава, все едно я беше гнус 🤨 Голямо самочувствие от Джафа и Мирела, светът се върти около тях, все те са прави, все те са център на внимание, няма лошо, ама е хубаво и да са човечни!

# 2 374
Еми добре си му го каза Алекса на Георги-Даваш 150 гроша и спасяваш. Егати Ромео -то.
Всичко си заслужават двете Г.
Очаквам обаче яко хейт сега по Алекса и Вики, въпреки че са най малко виновни.
Ама Жорката наистина ли мисли, че някой трябва да му казва какво ще прави

Ралица беше права. Можеха да обърнат вота
и като обърнеше сега вота какво? - другата седмица сценария пак е същия. само че тогава Георги няма да има пари. като нищо ще го изпратят него на битка.
Е и, някакво начало е. Тогава да не се сърди, че другата коалиция има планове. Като не действат ще седят и ще гледат и накрая някой ще им ги вземе.

Жоро не е длъжен да си дава грошове, но тогава не може да се сърди, че другите си играят играта.

# 2 375
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дано се върне Фейгин, та да са с повече грошове и да ги запукат там другата коалиция. Ще гледам с кеф ако тръгне натам.

# 2 376
Обаче аз се дразня на Георги, че не мести средното кубче, ама на Женя масата не помръдва дори като има кубче в повече в края. Тя се навежда и масата не мърда.
А червената маса е на засилка.

През цялото време имах усещането, че жълтата маса е по-стабилна, или по-малко склонна да губи баланс. Не е трудно да се направи дори само с няколко сантиметра вдигане на центъра на тежестта. Какво да се прави, нямам вяра на продуцентите. Иначе тактиката на Жоро да действа със скорост според мен беше по-слаба от тактиката на Джаферович с местене на средното кубче.
Също средната опора ако е леко изместена от   оста на симетрия на масата.
И аз мисля че на Жени масата беше по-балансирана.

В самия най-пръв момент преди да започне да реди се видя колко стабилно застана празната маса, нищо подобно с онази на Жоро.  Миналата година си мислех, че продукцията е ударила дъното, ама тази година дълбае още по-надолу.

# 2 377
Алекса смешника дето изгони Гайтанов и дето говореше още като влезна в племето, че той щял да излиза на битка и нямало да номинира жени от племето да говори за топки. Малко странно ми се вижда...

# 2 378
Добре, че дойде сърбинът в наше село да научим и ние що е то достойнство, сила и чест. За великата безкористна любов, на която ни направи свидетели пък дума няма да отварям, че ми е беден речникът.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 23:32 от dakota14

# 2 379
Обзор на епизода:
Жълтите се връщат от съвет. Всеки мисли за следващата стъпка. Гого подхвърля невинно на мъжете, че е хубаво да се пазят и той никога не би ги номинирал. Джаферович се притеснява, че мъжете ще я изиграят. Фифо също влиза в социалната игра и казва, че той няма да номинира Гого, но няма против ако другите го направят.
Генчо прилага нова стратегия. Зори не може да осмисли какво точно очаква той от нея, но е убедена, че е супер хитър!
На битката червените са като добре смазана машина и сякаш няма какво да се обърка. Жълтите едвам пренасят капки вода. Мани е като пияна на гредата. Джаферович все повече увива кърпата на главата, за да не слънчаса докато чака до масата с кубчета. Виктория прави великата жертва да мълчи, за да помогне на Георги да запази спокойствие. Зорница обаче замества достойно един от идолите си. Дори Алекса вече е убеден, че тя е шантава и я моли да замълчи.
В крайна сметка Джаферович не трепва, масата и дори вятърът не я люлее, а кубчетата на Жоро падат ли падат, както и непобедимите накрая.
Жълтите са убедени, че Мани е саботирала! Но се чудят кой е нейният подръжник в племето? Рали отдавна е простила на мама Жени за изгонването на нейната най-близка. Само се моли тя да я вземе отново под крилото си. А ризките и чарът на Лефтеров му изиграват лоша шега. Сега той е заподозрян в двойна игра с Мани!!! След 65 епизода в сянка без сътресения, силният мъж е подложен под напрежение!
На червеният съвет е каша. Мъжете пазят грошовете за някакво имагинерно по-добро бъдеще. Виктория и Алекса гласуват за Фейгин, но не от злопаметност. Ралица вкарва интрига и съмнение в зараждащата се любов между Фейгин и Георги, който не похарчи грошовете си да я спаси. Алекса е възмутен. Георги му напомня, че той е бил защитник на малките момичета, а сега е номинирал една от тях. Алекса му казва, че той всъщност не е рицар на малките момичета, а на любовта и го предизвиква на дуел на грошовете!
Продукцията постига своето - наказателна битка между двете приятелки-предателки!

# 2 380
Еми добре си му го каза Алекса на Георги-Даваш 150 гроша и спасяваш. Егати Ромео -то.
Всичко си заслужават двете Г.
Очаквам обаче яко хейт сега по Алекса и Вики, въпреки че са най малко виновни.
Ама Жорката наистина ли мисли, че някой трябва да му казва какво ще прави

Ралица беше права. Можеха да обърнат вота
Нищо не можеха да обърнат. Щяха да изпукат грошове, да номинират Вики, Алекса да извади секирата, да спаси "дясната си ръка" и пак да номинира Фейгин.
А Ралица какво ми се изживява като съдник - проста водеща е, да не се мисли за някаква последна инстанция.
Алекса да не се прави на много велик и да се разпорежда с грошовете, мислите и действията на другите. Ако беше такъв, нямаше да взима грошове и да праща Веселина в играта, а да бърза да отиде при Елица. Много му е удобно да се прави на мъжкар, но той се биеше в гърдите, че не би пратил малко момиче на елиминация и направи точно това, в което обвиняваше Аспарух и Гената. И това няма нищо общо с последвалата им дума с Виктория към Фейгин, както се опита да се оправдава дружинната.
Дано Фейгин се спаси, симпатизирам на нея повече, отколкото на Мани.

# 2 381
Не мога да повярвам, че ще го кажа (за всеки случай ще си измеря температурата🤣), но Мани не саботира. Езикът на тялото не лъже. После като взе да се оправдава пред племето погледа й беше невинен като вакла овчица 🤣. Притесни се, защото никой не й вярва, но наистина не саботира.
лъже/преструва се като дръта циганка Smiley
те са едни такива ... искрени и точни на пръв поглед, но подмолни.

Мен и Елица така ме въртеше на малкия си пръст, тъй че не знам 🤣. Вбесяваше ме, вдигаше ми кръвното, после се усмихваше сладко от екрана и на мен ми минаваше 🤣. Аман от тия харизматични хора 🤣.

# 2 382
  • Варна
Не знам , но за Фейгин е по добре да отиде на елиминации тази седмица, има много по голям шанс да се върне и то с печалба.
Другата седмица, ако не е Мирела или Мира   как ще стане връщането?

# 2 383
Алекса в промото за утре ме стресира 🤣. Жена съм и знам, че няма какво до ми направи 🤣, ама ако бях мъж щях да се травмирам 🤣.
И кой е той, че да казва на Жорката дали да си вади грошовете???
Игнасио губи почва под краката, а знаем, че водата не му е стихия 🤣.

Георги за него е проблем - със силата си и с грошовете си. Това го дразни и излобява, иска да го унижи, да го изкара извън нерви, а това с Георги е трудно. Но Алекса ще даде всичко от себе си! Намериха се с Вики - играят си с мишката като котка с кълбо. Доставя им голямо удоволствие.

# 2 384
Така, пих една чаша вино, дишах на балкона и почвам да гледам положително. Утре Фейгин си отива, Жорката пуска някоя сълза зад бараката далеч от хиените, после се стяга, надъхва и почва да мачка наред. Стига на финал с Гого и Филип, печели и се радвам, ако не - - не съм съкрушена и приемам победителя .

Общи условия

Активация на акаунт