💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 804
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 565
Илиян при Гала в момента.

# 2 566
Аз съм против някой да се меси във взаимоотношенията на хората които не го засягат. Алекса в качеството на си какъв ще дава съвети и ще хвърля димки, вече го видяхме колко струва и как си държи на думата. На Ралица/  продукцията/ пък съвсем е й е работа дали са влюбени или не са, и да дава уроци.

Разбира се! И ако за Алекса може да е легална /макар и неприятна/ стратегия изтормозването на другачето, то продукцията трябва да е безпристрастна, а не морализатор.
Аз на мястото на Георги щях да отговоря - Имам си план, който не мога да разкривам. И точка.

# 2 567
Гената и Георги за какво ги кътат при възможността да стрелят по другата коалиция. Можеше да пратят някой и да се молят да отпадне.
Много гласове не им стигат 5 на 3 са. Трябваше много да похарчат и да се надяват примерно Мирослава да отпадне от Мани. Дори да беше станало така, Алекса по всяка вероятност пак щеше да е капитан (или Виктория) така че пак са 4 на 3 гласа. Алекса има и грошове, с които също да си купува гласове, освен това томахавката, така че да ги изправи един срещу друг на елиминация  след седмица. Затова му беше толкова вътрешно че не си гърмяха грошовете за Фейгин.
А и нейните вотове са много странни, не съм сигурна с кого точно играе.

# 2 568
В анкетата:
Залагам за битка Лефтеров - Георги при съюзниците.
Мисля, че Мани ще спечели, и съм за нея.
На четвъртия въпрос отговорих с ДА, но не намесвам любовта в случая. Просто смятам, че независимо, че Геори и Генчо да не са алианс практически трябваше да обединят сили и да започнат да клатят трона на Алексио. С тази пасивност ще стоят в поза партер през цялата втора фаза.
Последния въпрос е много сложен и четири гласа ми бяха малко в интерес на истината. Отговорих с Илиян, Мани, Жени и Алексио - хората, около които се върти играта в племената. Иначе ще гледам и всеки един от останалите играчи през сезона с удоволствие в НадкасТа.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 10:36 от Bengun

# 2 569
  • София
Да си кажа и аз :  От всички участници харесвам напълно Мани и Фейгин и разбирам поведението им.    
  Фейгин е малка по възраст, наивна,  с никакъв житейски опит и за нея е важно да се харесва на всички, да постъпва честно, да не обиди някой...
 Мани е умна, интелигентна, не е злобна ( не помня да е обидила някого, дори Цецо), играе играта, колкото може, като не предава хората, които цени.
...и ако горните ми разсъждения за Мани са верни, би трябвало довечера, Мани да "помогне " на Фейгин да победи.

Допълнение : Сега се сетих какво би ми било по- интересно да гледам - развитието на играта  при разменени племена на Виктория и Мани. Как Жени би е справила с Виктория, и как Алекса ще просъществува с Мани , Фейгин, Жоро и Генчо.

Абсолютно на същото мнение съм! Въпреки, че не ми допада Мани, има качества, които и признавам. И мисля също като вас, че днес би се предала.

# 2 570
  • SF
Ако някой от коалицията на Алекса отпадне, гласовете за капитан се изравняват.
Ами как?!? Трябва да се борят. Това кекаво трио - Георги, Генчо и Фейгин, трябва да се наложи. Алекса рипа, удря по масата, а Георги и Генчо си търсят пънчета в градината, да одумат как са прецакани от сценария и за тях живот няма. Липсва им по една хурка с вълна за предене.
Най-гениалното, което му хрумва на Генчо е да саботира някого или да помоли в прав текст за кого да се гласува. Никога не му се получават тези "молби". Щял да гласува за Пухчо, но другите да не гласуват. Е, гласуваха. Вчера искаше за него да гласуват - ми не гласуваха. Само Фейгин го послуша, но тя нямаше друг ход. Знаеше, че ще е пратена на битка и единствено се надяваше с нейния глас за Генчо, Генчо да я измести. Ама е глупава и не знае, че Алекса с двата си гласа решава кой къде да отиде, ако се получи равенство.

# 2 571
  • софия
Дяволче, чудна анкета, благодаря! Гласувах: Гого и Георги. Мани според мен ще издуха Фейгин. Фейгин  би била тази, която ще се срине психически, че е срещу другар. До сега в играта е показала точно това.  Пука и за близките и емоциите и я объркват. В подкаст с нетърпение чакам Гого, Джаф и Алекса. Искам да ги видя как разсъждават извън играта.
  Много хубаво мнение на Дяволо. Тук нещата се развиха в посока либоф и други неприятности, а най-интересното, че на Джафа и се клати трончето остана някак в страни. Според мен тя има още една, макс две седмици. Започна да се оглежда, като гърмян заек. Поне това ще гледам с удоволствие. Единствено на съм сигурна, че Лефтеров е с мъжете. Той е твърдо зад себе си, скрит зад полата на двете убавици.  Ще си трайка на завет, докато може. Тоест ще си ги пази, защото са му чуден щит.

# 2 572
Според мен Вики изобщо няма никакви любовни трепети към Алекса. Търсите под Вола ,теле...Къде ги видяхте тези искри в погледа ? Май на всички започна да ни се привижда " Море от любов ". 😁
 СлаБе, го написа много добре. Те просто са си приятели и се защитават. Останаха последни от синята коалиция, и двамата са резерви, и двамата са професионални спортисти, уважават се ,вярват си, харесват се като характер...Дори си мисля ,че Алекса е зодия Овен или с такъв огнен асцендент и затова си допадат повече с Лъва Вики. 😁Нормално е да си пазят гърбовете, все пак... Поне при тях е на база приятелство, а не на взаимни интереси ,като при Джаф.
  А за Цецо ,той си каза в едно интервю ,че излизат с Вики  по срещи и само времето ще покаже ,какво ще се случи. Аз съм почти сигурна ,че тя си има симпатии към него. На няколко пъти в разговор говореше за себе си и него ,като двойка. А е нормално ,че не иска пред камери и пред цялото племе да бъде в една стая с него. Това си е личен въпрос , лични взаимоотношения ,защо да ги размятква из екрана. Тя да не е на 20 като другите влюбени.😁

# 2 573
Ако някой от коалицията на Алекса отпадне, гласовете за капитан се изравняват.
Ами как?!?
При равенство не решава ли текущия капитан? Т.е. пак Алекса.

# 2 574
Тъкмо и аз умувах върху преговорите на високо ниво в жълтото племе.
Джаферович: Филипе, аз ти дадох път ти си длъжен да ми служиш докрай! (Иначе не си мъж Simple Smile )
Филип: каквото сме се  разбрали е изпълнено, а занапред ще видим. Аз искам да играя с Лефтерката и Гого. Избирам Гого пред теб.
Мирелка и Лефтеров: ох,  кво шъ става тука...

Ралица някак рязко потъна след последния съвет. Явно не ѝ стиска да се опъне на Джаферович докато има надежда да я приберат там. Дори си мисля, че Джаферович знае за сабите с двата гласа (както и Михаела е знаела още вътре) и ще ги употреби срещу Гого.

Айде Гого да ходи да се бие, аман от сметки вече!

# 2 575
Гената и Георги за какво ги кътат при възможността да стрелят по другата коалиция. Можеше да пратят някой и да се молят да отпадне.
Много гласове не им стигат 5 на 3 са. Трябваше много да похарчат и да се надяват примерно Мирослава да отпадне от Мани. Дори да беше станало така, Алекса по всяка вероятност пак щеше да е капитан (или Виктория) така че пак са 4 на 3 гласа. Алекса има и грошове, с които също да си купува гласове, освен това томахавката, така че да ги изправи един срещу друг на елиминация  след седмица. Затова му беше толкова вътрешно че не си гърмяха грошовете за Фейгин.
А и нейните вотове са много странни, не съм сигурна с кого точно играе.
Така е, но щеше да е добро начало. Три гласа им трябваха и то не за Фейгин, а за тях като коалиция/то па една коалиция/. Сега, ако отпадне Фейгин, ще е още по тегаво за тях. Чисто стратегически сбъркаха, защото щяха да са три на три, ако беше отпаднал някой от другите.  

Видях, че и Есме е писала. Мисля сходно.

Дяволче, страхотна анкета както винаги, но 4-ти въпрос така зададен, малко накланя отговора към лични пристрастия. Имам предвид, че Жоро трябваше да използва грошове, но не за Фейгин, а за тримата.
Редактирам се: Бен го е обяснил много точно.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 10:45 от Lafusko

# 2 576
  • София
В момента играта е в най-преломния си момент. Кой ще издържи да не използва личното си предимство. Чиста руска рулетка. Ако не използваш и отидеш на елиминация, рискуваш да загубиш всичко. Или се принизяваш на нивото на тревата и минаваш метър. Още малко ще са така и започва с коленето и бесенето. Въпросът е кой ще трепне първи.
Ако Генчо и Георги развържат кесията, ще ударят по коалицията на Алекса. На тях лично може да не помогне, но го отслабват преди обединението. Директно бих го номинирал него, за да видим с какви награди разполага.
Жени задължително трябва да върне обратно при себе си Ралица, защото вижда, че Филип става много силен.
Прекалено много се задържаха грошовете и амулетите. Гонят се само бушоните в момента.

# 2 577
Досмеша ме реакцията на Георги как Алекса имал стратегия, ми то тази игра само с игра на терен не става, трябва да наблюдаваш и да мислиш какви ще са ходовете - както чужди, така и свои. Това, че не разчете нещата и не се вслуша в Генчо, доведе до развоя на съвета. На елиминационната битка днес нещата са изравнени, като леко давам преимущество на Мани.
Ще видим, ако Вики и Алекса се запазят занапред като играчи и в трета фаза, дали той ще използва томахавката, ако се наложи да я спаси или не. Засега си пазят гърба успешно, подкрепят се и остана в критична ситуация да видим как ще действат.

# 2 578
.Директно бих го номинирал него, за да видим с какви награди разполага.
Аз не мисля, че ако Алекса беше номиниран тази седмица срещу Мани щеше да си издаде/изгърми наградите. Както си знае че го подпират и от продукцията и срещу значително по-слаб противник директно си отива на битка и се връща още по-богат.

# 2 579
  • София
.Директно бих го номинирал него, за да видим с какви награди разполага.
Аз не мисля, че ако Алекса беше номиниран тази седмица срещу Мани щеше да си издаде/изгърми наградите. Както си знае че го подпират и от продукцията и срещу значително по-слаб противник директно си отива на битка и се връща още по-богат.
Сега не, но скоро ще му се наложи. Ще остават все по-силни опоненти. Може да рискува и да се пробва на арената без да си хаби наградите. Фейгин, ако се върне, то имат 100 гроша отгоре в коалицията на Георги и Генчо. Следващият път вече може и да купуват.

Общи условия

Активация на акаунт