💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 267
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 790
Фифо ме изкефи, мотивиран е и се аргументира адекватно. За разлика от Гого, който много олекна.

# 2 791
Само дано няма директна елиминация, че Филип и той отиде😔😔

# 2 792
  • София
Гого много добре постъпи.
Няма как да ходи да се бие за Мани.

# 2 793
  • Пловдив
На другарския съд се видя имало или не тормоз над Фейгин и Мани. Че те извадиха от търпение Георги ,който за мен е супер непукист. С това нападане, вместо да им тегли майните, тръгна и той да им се обяснява. Ужасни са Виктория и Алексо, ужасни.
А Гого току-що ми изпадна от класацията да добър играч. Сори, истински спортист би се бил за всеки. Олекна ,много . А Фифо, Браво, Фифо!

# 2 794
Е, браво, продукцията успя да изкара Жорето по-черен от катран. Да, непукист е, гледа себе си, но чак толкова черен не е.
Алекса става все по-нетърпим с високопарните ни слова. Аман от псевдо мъжкарство и морални проповеди.
За постъпката на Гого съм раздвоена.

# 2 795
  • София
Защо показахс лекари с инжекция? Изтървах разговорите при жълтите.

# 2 796
Фифо се доказва вече по всички категории, включително и с готовността си сега да отиде за съюзник на Мани. Рисковете са си рискове, макар и минимални, на този етап. Представете си честотата на снимане и на колко битки, елиминации и капитански ходи Фифо като честота. Ако кесиите бяха като за Алекса, милионер трябваше да е Филип!

# 2 797
Георги не заслужава това. Алекса изпляска легена.... Отново. Фейгин не мога да разбера... Без мнение ли е!? Не може ли да мисли!? И все пак много са ми сладки двамата, връщат ме 15год назад. 😁
На мястото на Гого щях да постъпя по същият начин. Той се чувства предаден, излъган и огорчен, при все, че си я харесваше.
"Ще те улесня! Избери Фифо!" - Беше директен, като и намекна, че не иска да се бие за нея. Евала за което. Фифо постъпи умно - "Грошове ми трябват" . 😁

# 2 798
Защо показахс лекари с инжекция? Изтървах разговорите при жълтите.
Лефтеров не се чувствал добре

# 2 799
Гого въобще не ми е олекнал. Не е простил, не иска да помага на Мани. Абсолютно прав е. Трябваше и Фифо да й откаже.

# 2 800
  • София
Добре дв, аз не разбирам откъде Генчо е толкова сигурен, че ще има елиминация на съдружник. Никога не го е имало това (поне доколкото си спомням за всички сезони), как са го решили всички?

# 2 801
  • София
Фейгин ми е много глупавичка, съжалявам.

# 2 802
Фифо се доказва вече по всички категории, включително и с готовността си сега да отиде за съюзник на Мани. Рисковете са си рискове, макар и минимални, на този етап. Представете си честотата на снимане и на колко битки, елиминации и капитански ходи Фифо като честота. Ако кесиите бяха като за Алекса, милионер трябваше да е Филип!
Фифо има също толкова пари ,като Алекса. Вкл. огърлица.

# 2 803
Според мен в момента така недолюбваната иначе от нас Виктория постъпва по- достойно относно отговорност към битката, отколкото Гого в другия отбор. В крайна сметка и двамата бяха ,, потърпевши”.
П.с, joy05, имах предвид, че даже трябва да са повече от на всички, но много се радвам, че е равен на Алекса по грошове! Не ги бях смятала, но съм доволна- той ги заслужава. Simple Smile

# 2 804
Добре дв, аз не разбирам откъде Генчо е толкова сигурен, че ще има елиминация на съдружник. Никога не го е имало това (поне доколкото си спомням за всички сезони), как са го решили всички?
По-скоро силно се надява според мен

Общи условия

Активация на акаунт