💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 300
Въпрос към Фейгин:
Знаеше ли че ще те номинират на последния съвет или мислеше/беше подведена че ще е някой друг? Хора от другата коалиция обсъждали ли са номинациите с теб?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:03 от Arizona

# 3 301
Генчо и неговите сложни тактики, какво да кажа. Не искам да се повтарям. Глупости са това. Няма причина да отпада съюзник.

Възможна двойна елиминация не беше само в главата на Генчо ...

# 3 302
  • София
Не ми се пишеше за снощния епизод, защото доста ме натовари. Усещам се напоследък, че вече го няма този ентусиазъм и трепет с който сядах преди пред екрана. Много разочароваща втора фаза, сякаш цялата енергия бе изсмукана и сме в някакъв вакуум. Даже сядам да гледам по задължение и без това желание както преди. Виждам накъде отиват нещата и все по-малки са ми надеждите за някакво чудо. Явно в онзи стар спор с Викингата тя ще излезе победител, но хайде да не се заричаме, все още има шанс...
Diavolo, не искам да ти давам напразни надежди, но има нещо, което ме гложди тази седмица заради външни фактори. Това наблюдение с "едит"-а го спдоелих и с човек, който има поглед върху продукцията, не знам как да го напиша по друг начин, но същия човек реагира изненадано или се престори, че реагира така, и каза, че не се знаело. Аз го възприех като на Зори "обратната психология", но все пак, искам да го споделя, в подкрепа на твоята теза, че въпреки че някой получава "winner's edit", може друг да е крайният победител.

# 3 303
  • Другата България
Joy
1/3? 120 минути екранно време, ако извадим рекламите, да речем 90.
От тях битките да са били....не повече от 30 минути общо, хайде, 40.
Другото беше яко очерняне на Гошо. Ама много яко. Монтаж, рязане и напасване с ножици, секири, манари, ъглошлайфи...всякакви уреди за рязане, дори направо сечене.

Що се отнася до “кампанията“ срещу Георги, аз още снощи писах за това. Само че аз имам друга версия.
Ако е искал наистина да напуска, това ако има кой да го потвърди, то вероятно “компенсацията“ ще е поне полуфинал за него.

# 3 304
Аз едно не разбирам - толкова ли е трудно да се влезе в дома на Тупарев, да се пусне райски газ и да му се преровят документите, та да видим кой печели 🤣. По - прост план не мога да измисля 🤣.

# 3 305
Аз в нета видях 100 статии кой печели. Няколко теории имаше. Едната от Уикенд, а там на 100% вярвам. Тъй че който иска веднага ще намери инфо, а другите подминавайте! Спойлери дебнат отвсякъде.

# 3 306
След съвета Георги ОТКАЗА да вечеря за бога 🤣. Леко се разколеба като забучи вилицата в кюфтето и усети колко е сочно, но все пак отказа 🤣. Това е истинска любов 🤣. На сутринта беше пред припадък и нямаше сили да чака Фейгин да тръгне за битка 🤣. Хем искаше да я изпрати, хем искаше да хапне 🤣. Кое по - напред 🤣
Ако не беше хапнал и беше припаднал как щеше да изпрати любимата за битка 🤣. Хич не ги мислите тия работи 🤣.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:51 от Aaliyah13

# 3 307
  • София
Аз съм се самоубедила на база "монтаж" и затова ми е малко трудно да възприема, че хора, които продукцията изрично настоява да покаже в отрицателна светлина в даден момент, могат да спечелят - визирам Филип и Георги - защо, ако някой от тях е спечелил, редакторите ще се фокусират върху моменти, които определено искат да натрапят на зрителя нещо лошо за техния победител - да речем, че Георги яде пред Александра и не изпитва угризения, и че Филип дори не се сбогувал след загуба, защото не умее да губи. Тези малки детайли не са важни за самото развитие на епизодите, нито са в центъра на някакъв скандал, просто продукцията решава да ги отбележи. А, ако приемем, че искат да ни заблудят с изграждането на геройски имдиж в лицето на Алекса, то логиката по-скоро сочи че победител би бил някой, който не дават или на когото не са изградили имидж - добър или лош, в стил "Survivor: The Australian Outback" - Колби е с "winner's edit" и става втори, а Тина няма edit и става първа. По тази логика Лефтеров е top choice. А на Гого му е "моруновски" профилът в предаването, не е неутрален като този на Лефтеров. Другият вариант, ако трябва да изляза от "собствената си глава", ми е Генчо. Нека се абстрахираме от това, че правят някого герой, но няма логика да "очернят" победителя.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:34 от La Vikinga

# 3 308
Алекса може да стане гласът на алармите за тревога🤣. Цялата страна ще се тресе при техническа проверка 🤣. Накрая ще завършва с “аймо” 🤣.

# 3 309
Здравейте! Имам списък кой колко синхрони/изповеди е имал до тук. Ако някой се интересува, мога да го изпратя.

# 3 310
Гледах Фейгин в сутрешния блок и с радост искам да споделя, че беше доста уверена в себе си. Надявам се, че съжителството с егоцентричния Георги ще я научи как да подхожда към хора и проблеми и да се научи да отстоява позициите си. Мисля, че са идеална двойка, защото той не е агресивен в отношението си към нея и ще я остави да си направи нейните си грешки, леко ще ѝ покаже той как вижда нещата и няма да има мъжкарска доминация от негова страна. Според мен той е идеаният партньор за нея.

# 3 311
От къде се знае, че Георги е искал да напусне?

# 3 312
Здравейте! Имам списък кой колко синхрони/изповеди е имал до тук. Ако някой се интересува, мога да го изпратя.
Направо го публикувай тук. Дяволо Бенгън могат да го добавят като инфо в 1ва страница. Предполагам, че ще бъде интересно.

# 3 313
  • София
От къде се знае, че Георги е искал да напусне?
Не се знае, някой сподели неофициална информация в темата, че Генчо по едно време е имал такова желание. За Георги по-скоро съдят на база видяното в епизодите и собствените му синхрони, т.е. че би било разбираемо, ако той е изявил такова желание, в един от синхроните вчера каза, че е ядосан на себе си, че е влязъл в предаване, което ще му изгради погрешен имидж.

# 3 314
Аз едно не разбирам - толкова ли е трудно да се влезе в дома на Тупарев, да се пусне райски газ и да му се преровят документите, та да видим кой печели 🤣. По - прост план не мога да измисля 🤣.
Бягай в темата за спойлерите. Победителя го написаха преди седмици Joy

Общи условия

Активация на акаунт