💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 048
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 315
  • софия
Ей, браво на Мира за това, че ги е събрала. Някак това притъпи горчивият вкус от епизода. Хубаво е да знаем, че са заедно въпреки продукцията и гнусотиите избирателно показвани от нея. Аз и друго се замислих, за този пусти уинерс един на Алекса от самото начало. Защо не погледнем и другата страна. Не вярвам такава успешна компания( няма какво да се лъжем, имат успех, колкото и плитко да играят) не са помислили как хората ще възприемат този начин на показване на Алекса. За мен това си е систематично очерняне пред зрителя.  Бавно и методично и нещата им се получават. Точно обратната психология за която толкова се говори, като стратегия в игрите.
 Дяволо, точно така се чувствам и аз. Изпари ми се целият кеф от гледането на сезона. За това и не обичам втори етап и финалите, но тук направо избиха рибата от гнусотия.

# 3 316
Здравейте! Имам списък кой колко синхрони/изповеди е имал до тук. Ако някой се интересува, мога да го изпратя.
Направо го публикувай тук. Дяволо Бенгън могат да го добавят като инфо в 1ва страница. Предполагам, че ще бъде интересно.
Генчо - 280
Виктория - 206
Алекса - 182
Джаферович - 181
Мани - 131
Филип - 110
Мирела - 108
Фейгин - 104 (Елиминирана)
Илиян - 100 (Елиминиран)
Мирослава - 93
Михаела - 90 (Елиминирана)
Зорница - 89
Георги - 83
Елица - 82 (Елиминирана)
Куков - 80 (Елиминиран)
Касим - 72 (Елиминиран)
Чакалов - 69 (Елиминиран)
Лефтеров - 66
Цветан - 57 (Елиминиран)
Звезделина - 52 (Елиминирана)
Веселина - 51 (Елиминирана)
Гого - 47
Ралица - 45
Валери - 38 (Елиминиран)
Велислава - 32 (Елиминирана)
Аспарух - 25 (Елиминиран)
Елина - 20 (Елиминирана)
Илина - 19 (Елиминирана)
Иван - 17 (Елиминиран)
Гайтанов - 7 (Елиминиран)
Скобите ще ги махна след края на сезона, просто сега се дразня ако няма, някак си ми човърка вътрешно.

# 3 317
Подкрепям мнението на Diavolo. Но този ребус ако си го редил 1 път като малък ще знаеш как става, като е с цифри е най-лесно, реди се от деца над 6г. Той каза, че е бил приет в американски университет, освен спортните постижения се изисква SAT, това значи, че е умен млад човек. Чакала го реши с картинка и на обратно, е Вайс не успя...

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:51 от toplomliako

# 3 318
Аз едно не разбирам - толкова ли е трудно да се влезе в дома на Тупарев, да се пусне райски газ и да му се преровят документите, та да видим кой печели 🤣. По - прост план не мога да измисля 🤣.
Бягай в темата за спойлерите. Победителя го написаха преди седмици Joy
Е, то там информацията понякога е невярна. Преди седмици бяха писали че Михаела и Цветан отпадат заедно (в седмицата в която Илиян и Цветан отпаднаха) и не стана така, а не мисля, че познаха за Цветан защото имат вътрешна информация, а защото си личеше, че скоро ще изгърми.

# 3 319
  • София
Генчо - 280
Виктория - 206
Алекса - 182
Да дишам не мога. Sob

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:45 от La Vikinga

# 3 320
Генчо - 280
Виктория - 206
Алекса - 182
Да дишам не мога. Sob
На мен ми е по-забавно как Куков има повече от половината дето отпаднаха след него, че и от някои дето още са в играта.

# 3 321
  • София
Cry
Гого - 47
Валери - 38 (Елиминиран)

# 3 322
Ако Мани беше избрала Гого за съюзническата битка:

Ако беше избрала мен:

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 15:45 от Мила Атова

# 3 323
Cry
Гого - 47
Валери - 38 (Елиминиран)
В интерес на истината Гого и Ралица доста ги има последно време, преди да започне втори етап имаха по 20-25.

# 3 324
  • софия
Не вярвам такава успешна компания( няма какво да се лъжем, имат успех, колкото и плитко да играят) не са помислили как хората ще възприемат този начин на показване на Алекса. За мен това си е систематично очерняне пред зрителя.  Бавно и методично и нещата им се получават. Точно обратната психология за която толкова се говори, като стратегия в игрите.
Помислили са го.
Изцяло съм съгласна с мнението на  Викинга по- горе, но с тази добавка от вашето мнение - на Алекса не му градят геройски образ, напротив, съвсем умишлено го калят и то натъпкан с фрази за чест.
Горе-долу същото е положението и при Вики.

# 3 325
Аз пък с удоволствие гледам последните епизоди. Да, Вики пресолява  манджата с морализаторските си речи, но това е единственото, което ме издразва.
Обаче виждам, че всенародният гняв срещу Алекса, Вики, та дори и Гого, расте като лавина въз основа на няколко повтарящи се от двеста страници насам опорки. Е, и някои по-нови.
Та, моето мнение е следното:
1.   Алекса бил продал Елица за 200 гроша – абсолютно невярно. Алекса беше в племе на резерви. Нито знаеше къде точно е Елица, нито дали ще отиде в нейното племе. Взе решение да отложи влизането си в играта, с което пое и риска изобщо да не влезе. Ползите от това решение не са СРЕЩУ, а за него И Елица. Дали да не му дадем правото да взема решения в полза на себе си и гаджето си? Така че сравнението с вечно гладния Георги и решението пък на последния да се мушне под масата, нежели да рискува отпадане, е несъстоятелно.
2.   Алекса трябвало да излезе да защити „момиченцето“ Фейгин, щото така бил казал преди, ама е лъжец и го е страх.  Алекса защитава и предполагам, ще защитава докато може, т.е. – до индивидуалната игра, момичетата. Това виждам до момента. Не виждам защо обаче трябва да защитава Фейгин – тази невинна девойка, чиято нежна ръчица под давлението на хитрата Мануела разби племето му. Оттук стигаме до следващото:
3.   Гого е такъв-онакъв, защото не желае да стане съюзник на Мани. На кого??? На Мани, която с невинна усмивка на тънка устна саботира успешно същото това племе? Аз не считам, че мога и имам право да изисквам чак такава широка скроеност от Гого. Той й е вярвал, тя го е подвела. Точка. За разлика от нея, той й казва това, което мисли, „право, куме, в очи“. И това й е много на Мани.
4.   Коя е Виктория, за да съди? Много добре. Така е, да. Но нима ние тук не правим същото? Нещо повече – чета вече доста мнения, че Алекса и Виктория заслужават физическа саморазправа. За епитетите по техен адрес дори няма да споменавам. Не че нещо, ама аршинът не е дори двоен, а се разтроява, разчетворява и т.н.

И накрая не мога да не въздъхна: Ехо, този Рубикон, ех, това съвременно образование…

# 3 326
  • Другата България
От къде се знае, че Георги е искал да напусне?
Аз го написах. Не знам нищо, просто предполагам. На база видяно от него. А и защото преди време имаше инфо, че участник е искал да напуска, и след разговори с психолози е размислил. Предположи се за Касим, после се писа за Генчо. Но това е неофициално. А аз си мисля, че може да е Георги. Генчо изобщо няма вид на човек, който би поискал чак да напусне, дори и заради Елица. Но това са си мои предположения. Надявам се след време, когато Гошо отпадне, да има възможност да отговори на този въпрос, ако някой му го зададе. Генчо също.

# 3 327
  • София
Помислили са го.
Изцяло съм съгласна с мнението на  Викинга по- горе, но с тази добавка от вашето мнение - на Алекса не му градят геройски образ, напротив, съвсем умишлено го калят и то натъпкан с фрази за чест.
С тази част не съм съгласна, точно Виктория винаги служи, за да се прокара линия между участниците в тяхната коалиция. Алекса и Виктория играят заедно и двамата говорят за чест и достойнство, но той често тушира нейното поведение, да не говорим, че зрителите са много склонни да прощават, когато даден участник по-късно се докаже "физически", Виктория няма този "късмет", повечето жени в риалити формати го нямат. Има критики и към двамата, но при Алекса има признаване на физическите качества, както и на някои други човешки постъпки - при назидаването на Александра за саботажа и двамата с Виктория бяха единодушни, че това е недостойно, неспортсменско и тн., но кой как се отнсе с нея? Вчера когато Виктория и Алекса изказаха мнение за Мани - то също беше крайно различно. Заяждането на Алекса с Георги е очевидно, но то донякъде е и защото Алекса вижда конкуренция в него, при Виктория изглежда по-скоро личностно? Тя често споделя кого не харесва като човек, а не като играч, а Алекса обяснява, че всъщност и Генчо харесва, освен това много често показват как прави комплименти на останалите силни играчи. Да не говорим, че винаги Алекса е последна инстанция, дори и в битки, в които не е на ключов пост - като тази с носенето на вода тази седмица, дори не помня на кой пост беше, но всички синхрони бяха негови, дори коментира представянето на другия отбор в даден момент. Sweat Smile Според мен продукцията иска да направи ясно разграничение между Алекса и Виктория, зашото друго не ѝ остава, играчите често понасят негативите на тези, с които играят.

# 3 328
Скрит текст:
Здравейте! Имам списък кой колко синхрони/изповеди е имал до тук. Ако някой се интересува, мога да го изпратя.
Направо го публикувай тук. Дяволо Бенгън могат да го добавят като инфо в 1ва страница. Предполагам, че ще бъде интересно.
Генчо - 280
Виктория - 206
Алекса - 182
Джаферович - 181
Мани - 131
Филип - 110
Мирела - 108
Скрит текст:
Фейгин - 104 (Елиминирана)
Илиян - 100 (Елиминиран)
Мирослава - 93
Михаела - 90 (Елиминирана)
Зорница - 89
Георги - 83
Елица - 82 (Елиминирана)
Куков - 80 (Елиминиран)
Касим - 72 (Елиминиран)
Чакалов - 69 (Елиминиран)
Лефтеров - 66
Цветан - 57 (Елиминиран)
Звезделина - 52 (Елиминирана)
Веселина - 51 (Елиминирана)
Гого - 47
Ралица - 45
Валери - 38 (Елиминиран)
Велислава - 32 (Елиминирана)
Аспарух - 25 (Елиминиран)
Елина - 20 (Елиминирана)
Илина - 19 (Елиминирана)
Иван - 17 (Елиминиран)
Гайтанов - 7 (Елиминиран)
Скобите ще ги махна след края на сезона, просто сега се дразня ако няма, някак си ми човърка вътрешно.
Много любопитно, благодаря за информацията.

# 3 329
Не вярвам такава успешна компания( няма какво да се лъжем, имат успех, колкото и плитко да играят) не са помислили как хората ще възприемат този начин на показване на Алекса. За мен това си е систематично очерняне пред зрителя.  Бавно и методично и нещата им се получават. Точно обратната психология за която толкова се говори, като стратегия в игрите.
Помислили са го.
Изцяло съм съгласна с мнението на  Викинга по- горе, но с тази добавка от вашето мнение - на Алекса не му градят геройски образ, напротив, съвсем умишлено го калят и то натъпкан с фрази за чест.

Искрено се надявам да е така, но това мачкане на инакомислещите силно ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт