💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 302
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Другата България
Рожден ден на Мирослава.
По-назад в темата има снимки, в профила на Мира в ИГ също на стори има доста, вкл. и на Алекса музикалните изпълнения, част от тях всъщност.

# 3 376
Джеферович май я мернах на общата снимка. До Елица точно.

# 3 377
Вероятно сте коментирали, но не съм в състояние да изчета толкова много страници. Водещата Ралица, ми идваше да я набия снощи. Как можа по този начин да издевателства над Фейгин. Щях да се учудя, ако спечели след тия приказки. Предполагам, че това беше целта. Не се ядосвам, когато сипят жупел върху Георги - мисля, че е достатъчно голямо перде, за да не му пука. Но как можаха по тоя начин да приказват на Фейгин - и Виктория и Алекса, и Ралица сложи поантата. Да не говорим, че битката между секундантите беше направена като за мъж. Колкото и да е силна Виктория, направо щеше да се осакати с тая гума. Мечтая да я дадат на Джаферката да я бута. Защо на две момичета, които е ясно, че не са много в час с литературата и историята, им дадоха тая фраза - за да наместят резултата чрез подсказване. Беше ясно, че и двете не я знаят. Въобще за мен снощният епизод беше върха на излагацията.

# 3 378
  • Другата България
Да съм я пропуснала ли? Може, ако се е понагласила....аз и Елица не можах да позная. Съвсем различна е.

# 3 379
Да съм я пропуснала ли? Може, ако се е понагласила....аз и Елица не можах да позная. Съвсем различна е.
Ами, Мери, между Елица и Мани мацката ми заприлича на нея. Няма да заложа обаче. Joy

# 3 380
  • Другата България
Ами, Мери, между Елица и Мани мацката ми заприлича на нея. Няма да заложа обаче. Joy
Погледнах. Внимателно. Уж. Не е тя.

# 3 381
# 3 382
...им дадоха тая фраза - за да наместят резултата чрез подсказване.

... битката между секундантите беше направена като за мъж. Колкото и да е силна Виктория, направо щеше да се осакати с тая гума. Мечтая да я дадат на Джаферката да я бута.
Джаферович ще си я избута и ще поиска добава.
А битката между секундантите беше за да захрани Виктория да дръпне конско на Георги и да му соли сол на главата какъв самовлюбен егоист е. Всяка история трябва да се подчертае, за да се провокира зрителски интерес. По същия начин водещите издадоха Мани, че е саботирала отбора.

# 3 383
  • Другата България
От днес ли е? Свърши ли състезанието? Нали днес е волната програма в Зимния дворец, вчера след кратката Фейгин водеше?

# 3 384
Хмм, малко ми е трудно с въпросите към Фейгин, защото тя не е стратег, а последовател и играч на арената.

1. Смята ли, че би стигнала още по-напред, ако беше в някое от другите първоначални племена, примерно в женската коалиция на Джаферович? Дали би се вписала повече сред други от участниците?
2. Както бях писала няколко пъти, аз харесах и подкрепях саботажа им с Мани като чисто стратегически ход и след това не ми допадна факта, че Фейгин започна да се извинява (да мен няма за какво да се извинява). В момента как оценява реакцията си тогава - искрено ли е съжалявала за действията им с Мани или е била повлияна от Виктория и Алекса да се извинява? От сегашната си позиция по същия начин ли би постъпила след разкриването на саботажа им?
3. Не е въпрос, но поздрави, много си готина!
На втория Ви въпрос, тя дава отговор в блиц интервюто, че не съжалява, че го е направила, но самият начин, по който се е случило е недостоен. На въпроса дали е доволна от представянето си в предаването, отговаря положително.

# 3 385
  • София
Вероятно сте коментирали, но не съм в състояние да изчета толкова много страници. Водещата Ралица, ми идваше да я набия снощи. Как можа по този начин да издевателства над Фейгин. Щях да се учудя, ако спечели след тия приказки. Предполагам, че това беше целта. Не се ядосвам, когато сипят жупел върху Георги - мисля, че е достатъчно голямо перде, за да не му пука. Но как можаха по тоя начин да приказват на Фейгин - и Виктория и Алекса, и Ралица сложи поантата. Да не говорим, че битката между секундантите беше направена като за мъж. Колкото и да е силна Виктория, направо щеше да се осакати с тая гума. Мечтая да я дадат на Джаферката да я бута. Защо на две момичета, които е ясно, че не са много в час с литературата и историята, им дадоха тая фраза - за да наместят резултата чрез подсказване. Беше ясно, че и двете не я знаят. Въобще за мен снощният епизод беше върха на излагацията.

Съгласявам се с това, че водещите нямат работа в отношенията между участниците в племената. От друга страна Фейгин е атлет, спортист и олимпийски медалист. Трябва да е още по-голямо перде от безхарактерния Жоро. Победителят трябва да може да се справя и с този вид напрежение. Като не може - отпада и по-силните продължават. Мани също бе доста под удара на водещите, но показа, че не ѝ пука и я оставиха.
Не съм съгласна относно фразата - широко популярна е, редом с Veni Vidi Vici, която стои на ръката на всяка втора кифла в Студентски. Даже ще ми бъде по-интересно, ако има повече такива заченки към литература, история/обща култура. Само с хубаво тяло не става, трЕбе си и акъл. Странно ми е как в Англия не се изучава Юлий Цезар - та той е човекът открил острова за Рим. Мани май излъга, за да мине тънко. Grinning

# 3 386
Интервю на Фейгин
Цитат
-Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

- Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.
Някой гледал ли е въпросното стори? Опасна е тази Мирела JoyJoy

# 3 387
Сега коалицията на Генчо и Георги пак ще е по-слаба!

# 3 388
От днес ли е? Свърши ли състезанието? Нали днес е волната програма в Зимния дворец, вчера след кратката Фейгин водеше?
От днес е, да. Преди час. Ето и от Георги преди 30 минути:

Зори и гадже:

Още ми е чудно какво правеше гаджето на Зори на снимката от резиденцията, качена от Генчо. Решихме, че явно нещо са презаснемали.

# 3 389
Още в началото една съфорумка писа, че Мирела е палавница и не и е чиста работата.
Айде малко бицепс и плочки. 😍

Общи условия

Активация на акаунт