💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 052
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 405
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.
Ти уби всичко в мен 🤣. Фейгин ще се окаже скрита лимонка 🤣.

# 3 406
  • Другата България
Това за напиването сериозно ли е? Не можела без купони? Спортист е все пак....стига бе!
А за рекламата съм сигурна, аз и вчера писах, когато някой питаше какъв им е “кяра“ от участието при все, че няма да спечелят всички, а понасят негативи.
Всеки иска да стане известен, пък после каквото - такова. Ето, потвърждение.
Това е след предаването. Тук се рекламира напитката.

Тук студен чай.

# 3 407
Има го интервюто по назад публикувано при Ивка  Бейбе на 224 страница .Така каза Фейгин ,че почва от 2 чашки и после вече не помни нищо.

# 3 408
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.

Това Фейгин или инфлуенсърката го казва. Някак си не се връзва с розовите бузки и невинното премигване. А тук що  народ я ожали колко чиста душица била...

# 3 409
Има го интервюто по назад публикувано при Ивка май беше.Така каза Фейгин ,че почва от 2 чашки и после вече не помни нищо.
Тая простакеса няма да си я пусна ако ще света да свърши 🤮

# 3 410
Въх! Едно е продукцията да си прави гаргара с теб,  друго е ти сам да се излагаш. Фейгин по-добре да мълчи и да се усмихва.
Мирела пък хич не е опасна. Тя е просто достъпна.

# 3 411
Еми явно са си един за друг със Жорето. Над нещата, повърхностни, за купона, да ги дават по телевизията и така. Няма какво да ги жалим. Направо да е благодарна на Вики и Алекса. Те ежедневен купон и осигуриха Joy

# 3 412
  • SF
Аз ви казвах, че е доста костелив орех. Боец е, но е свикнала сама да си живее и няма никакъв опит с хора и особено с приятели.

# 3 413
  • Другата България
Прощъпулник като модел. Неофициално, естествено.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:50 от Merri_An

# 3 414
  • Sofia
Мдаа, Мирелчето е опасна за женските половинки и лесно достъпна за мъжките такива!
А, ако това за Фейгин е вярно, халал да й е Жорката! Лика-прилика са си двамцата..
Нямам въпроси към нея, не си заслужава усилията!

# 3 415
Помня Мирела колко шокирана беше Валери като каза, че е имал само една приятелка досега. А те са май на едни години с него. Още тогава стана ясно, че Мирелчето, въпреки скромните си години има богат сексуален опит и то не само с един.

# 3 416
Ехааа, аз гледах блиц интервюто,  но там коренна противоположност, въпросите бяха главно за игри на волята, за кариерата също я попитаха, каза, че смята да продължава със състезанията и да представя България. Освен това каза, че в Георги впечатление й е направило възпитанието му и отношението му към нея, не толкова външния вид. Чак ще си пусна и това интервю, да видя дали става въпрос за същото момиче 😃

# 3 417
  • Другата България
Има го интервюто по назад публикувано при Ивка  Бейбе на 224 страница .Така каза Фейгин ,че почва от 2 чашки и после вече не помни нищо.
Колко време е това интервю? Ако е до половин час да си го причиня, че се заинтригувах.
Силикон, джуки, , алкохол, купони, моделка, реклама....мечтата на всяка една ....кифла. Друго впечатление имах аз, това няма да промени мнението ми за нея като спортист и представяне на леда, защото съм фен на пързалянето, и съм наясно, че в този спорт си до една определена възраст, но все пак! И Елица е приключила с борбата, но е треньор, не кифла.

# 3 418
Не ме изненадва много Фейгин - момиче на 20 години, много ясно, че обича да купонясва, иска да е известна. А и след години на тренировки, понякога сигурно е като отвързана. Едва ли в събота вечер ще стои вкъщи с книга на Достоевски. В един момент ще мине и това. Според мен след 2-3 години ще мисли другояче.

# 3 419
Аз за Мирела и Фейгин... След написаното тук. Абе явно нещо ще да е станало в Харманли. Бяха отишле 4-ма. Стратимир, Мирела, Георги и... четвъртата ми се губи.. Та нещо ще е ставало в ГенчоХаус между Мирела и Жорката.
Аз тази снимка на Мирела с Георги я видях... Та така. Както някой писа Генчо също няма да и прости ако му се предложи.
Досега мисля само на Фифо и Гого не се е предлагала. Ама е толкова куха, че там шанс 0.

Общи условия

Активация на акаунт