💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 052
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 420
Така е, ама с безпаметното напиване ми олеква малко. Особено за спортист на олимпийско ниво. Иначе кой не обича купони. Ама то и от купон до купон има разлика.

# 3 421
Ама много бързо забравяме какви сме били и какви сме ги вършили на 19-20! И айде сега, Фейгин купонясвала в петък и събота и о ужас! даже си пийвала тогава!
С това образование към момента, спортна кариера от малка и социална изолация заради това,  за какво да мечтае: да стане библиотекар или модел?

PS: Едно е “ безпаметно напиване” и съвсем друго “ като пийна 1-2 чаши и нищо не помня”, т.е.не нося на пиене😀

# 3 422
  • Другата България
Аз писах за Генчо. Продължавам да го мисля, по погледа му личи. Вече писах веднъж и, че участникът, който беше....флиртувал със съфорумката, когато му е писала, е бил именно той. Затова и не ми се връзва онова с напускането, негово. Генчо просто не е такъв тип. Та...на Мирелката не би ѝ простил, ако му падне. Това си е мое лично мнение само на база наблюдения върху него, не знам нищо за Харманли или където и да било другаде.

Да, безпаметно напиване звучи зле.

# 3 423
Браво на Фейгин:

# 3 424
Зависи и какво пие Фейгин и колко носи, безпаметно може и от две чаши вино да  е в облаците

# 3 425
Ами то дали ще изпиеш бутилка и ще се напиеш, или това ще стане от две чашки, резултата е един и същ. Безпаметното напиване. Да, звучи гадно, но за мен напивам се и нищо не помня е точно това.

# 3 426
  • Другата България
Денкова-Стависки? Браво. Аз не смесвам нещата, както казах фен съм на пързалянето и на нея като спортист.

# 3 427
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.
Колко тенденциозно го преразказа!
Каза, че гърдите са ѝ комплекс и би си сложила импланти. Спира я това, че може да ѝ пречат на спорта.
Макар, че била тихичка, обичала да купонясва. Ако излиза го правела в петък или събота, защото иначе ѝ пречело на тренировките. Случвало ѝ се е да ходи "вчерашна" на тренировка и не ѝ е било окей. Слушала всякаква музика, но по дискотеки ходела на чалга (не, че не го разбрахме по стила ѝ на обличане).
Обясни, че мечта ѝ е било да стане модел, сега с треньорката ѝ, която е и неин мениджър, работят върху Инстаграм.
Сподели, че условията за спорта в България са мизерни, заради студа носела по няколко якета, докато тренира и ги сваляла, когато ѝ стане неудобно. Разказа, че около 6 месеца не е получавала стипендия, а тя така или иначе била орязана.

# 3 428

Много са си повярвали тези мъже 🤣. Само те са секси и имат гърди 🤣. Един клин и изразяно деколте от някоя дама и ще забравят да се снимат 🤣. Сори ама бих сравнила мъжкото снаряжение с едно малко котенце, а женското - с тигър 🤣.

# 3 429
  • Другата България
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.
Каза, че гърдите са ѝ комплекс и би си сложила импланти. Спира я това, че може да ѝ пречат на спорта.
Макар, че била тихичка, обичала да купонясва. Ако излиза го правела в петък или събота, защото иначе ѝ пречело на кариерата. Слушала всякаква музика, но по дискотеки ходела на чалга (не, че не го разбрахме по стила ѝ на обличане).
Обясни, че мечта ѝ е било да стане модел, сега с треньорката ѝ, която е и неин мениджър, работят върху Инстаграм.
Сподели, че условията за спорта в България са мизерни, носела по няколко якета, докато тренира и ги сваляла, когато ѝ е неудобно. Разказа, че около 6 месеца не е получавала стипендия, а тя така или иначе била орязана.
Joy Така звучи по съвсем различен начин, аз затова питах колко е като време, за да си го чуя аз, иначе винаги има субективизъм, винаги, това е ясно. Затова и се учудих - преразказаното беше именно за...кифла, така и го илюстрирах. Така преразказано повече го разбирам като Фейгин.

# 3 430
Ще взема и аз да си го причиня, особено искам да чуя това с алкохола. Другото е нормално за млад човек. Е, без силикона, на там вече си е личен избор.

# 3 431
Съгласявам се с това, че водещите нямат работа в отношенията между участниците в племената.

Е, какви водещи ще са тогава??

# 3 432
Макар, че била тихичка, обичала да купонясва. Ако излиза го правела в петък или събота, защото иначе ѝ пречело на кариерата. Слушала всякаква музика, но по дискотеки ходела на чалга (не, че не го разбрахме по стила ѝ на обличане).
Сподели, че условията за спорта в България са мизерни, носела по няколко якета, докато тренира и ги сваляла, когато ѝ е неудобно. Разказа, че около 6 месеца не е получавала стипендия, а тя така или иначе била орязана.
Joy Така звучи по съвсем различен начин, аз затова питах колко е като време, за да си го чуя аз, иначе винаги има субективизъм, винаги, това е ясно. Затова и се учудих - преразказаното беше именно за...кифла, така и го илюстрирах. Така преразказано повече го разбирам като Фейгин.
И мен ме изненадаха някои неща, но Фейгин си я знаем, че влиза в тона на събеседника си, а водещата на подкаста е доста провокативна. За мен "кифла" е жена, която не прави нищо и само се старае да е хубава, а момиче, което на 19 години прекарва по 5 часа в залата (3 тренира тя, 2 помага на деца) от понеделник до събота, ако ще и 1000 кубика силикон да си сложи, пак няма да я сложа в тая категория.
Това за алкохола беше след средата, ако не ви се слуша целия подкаст.

# 3 433
Аз го преразказах  съкратено ,просто нахвърлях важните неща ,които Фейгин каза без да изпадам в подробности, на който му е любопитно да го изгледа.Видеото е дълго.

# 3 434
  • Другата България
Ще взема и аз да си го причиня, особено искам да чуя това с алкохола. Другото е нормално за млад човек.
И аз му се каня по-късно, да свърши “Фермата“ и може да си го пусна.
Прясна - прясна снимка.

А това е от приюта в Богоров.

Общи условия

Активация на акаунт