💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 166
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 435
Не бях гледала игрите три дни и си ги пуснах днес да наваксам - превъртях половината епизоди.

Аз другарски съд на двадесет годишни деца отказвам да гледам и слушам. Нито искам да ми се налива в мозъка как момичета, жените задължително трябва да дойде един принц на бял кон да ги спаси. Сакън. Толкова неприятно ми стана. Спомням си на 18-20 колко далечни и стари ми се виждаха всички 25+, без значение дали ще ги гледам с насмешка или страхопочитание, спомням си как си мислех, че всичко са разкрили, цялата цака на живота им е ясна и аха да стигна и  на 30 години пак нямам идея какво правя. Просто по-малко се връзвам на други, надявам се и за тях да стане, но беше грозно. Най-вече от продукцията. Виктория ми е ясна, Алекса всички знаем каква песен пее, но 3 часа ефирно време за увехтял морал, патриархални догми и псевдо-поучения ми дойдоха твърде много.

Останалото - Жени се държа ужасно, но игра чудесно. Мани не саботира за мен, просто нямаше никаква логика и причина да го прави,но си беше наказана от продукцията с елиминационната.Това е цена, която тя трябва да си плати -веднъж саботьор, винаги саботьор. Генчо е като историята за патката, която много мислила...Мирела продължава да показва, че наистина е свикнала на внимание и липсата му я вкарва в бясна паника, не знае как да се справя с това.

Помня анкетата за любимата част от играта и все повече стоя на мнението, че 3 племена си е най-хубаво, прибързването с вторите два етапа, желанието за сензация и умишленото нагнетяване на обстановката не ми доставят кеф от предаването.

# 3 436
  • София
Съгласявам се с това, че водещите нямат работа в отношенията между участниците в племената.
Е, какви водещи ще са тогава??
Безпристрастни и професионалисти?

# 3 437
Еми, реално погледнато те са професионалисти. Безпристрастни няма как да са. Професионални актьори са и им се плаща да говорят и се държат така. Колкото и да не ми харесва държанието им, давам си сметка че не влагат нищо лично.

# 3 438
Еми, реално погледнато те са професионалисти. Безпристрастни няма как да са. Професионални актьори са и им се плаща да говорят и се държат така. Колкото и да не ми харесва държанието им, давам си сметка че не влагат нищо лично.
Абе Ралица ако не е с очила на арената щеше и с поглед да ги убие 🤣. На съветите погледът й е топ 🤣. Дали ще е жлъчен или снизходителен зависи от човека, но безпристрастен не е никога 🤣. Баш лично сметка им държи на всички 🤣. Чак Жорко след последния съвет се е оплаквал в буса колко лоша е била Ралица с него 🤣. Да я сменят вече и да слагат Мани 1.0 🤣.

# 3 439
Извинете, но сигурно се шегувате... Това, че 19- годишно момиче се напива от 2 чашки, означава, че няма тренинг (с пиенето), а не че е едва ли не алкохоличка. 🤣

Аааа, Мери, Гената си има гадже слънчице, на никаква Мирела не го давам 🤣:

# 3 440
Дами, има нов критерий за мъжество - топки по масата 🤣. Ако мъжът ви не тропа така сменяйте го 🤣.

# 3 441
Физиономията на Зори е един път!

# 3 442
Въпрос към Фейгин:

1. Защо не показа своето приятелство и подкрепа при проблемните преминавания на Мани през гредата и какво би изгубила, ако го беше направила?

Мани винаги е загрижена за нея. Имаше моменти в които Фейгин се смееше с другите на неуспешните опити на Мани. Това не ми хареса.

# 3 443
Скрит текст:

Дами, има нов критерий за мъжество - топки по масата 🤣. Ако мъжът ви не тропа така сменяйте го 🤣.

Той ако тропне с топки по масата, ще остане без топки 🤣🤣🤣🤣После какво правим? 🤣🤣

# 3 444
  • SF
Извинете, но сигурно се шегувате... Това, че 19- годишно момиче се напива от 2 чашки, означава, че няма тренинг (с пиенето), а не че е едва ли не алкохоличка. 🤣

Не е алкохоличка, но кой ви каза, че пие по 2 чашКи?

# 3 445
Офф, на мен мачовското и хамалско поведение на Алекса много ми харесва 🤣. Знам, с диагноза съм 🤣. Не ми се нахвърляйте, и аз съм човек 🤣. Просто обичам гръмогласни мъжкари дето тропат по масата 🤣. Не че не харесвам Фифо и Гого, но при тях го няма този огън, дето подпалва всичко наред 🤣.
Просто Алекса е като бомба със закъснител, а аз съм добър сапьор 🤣. 

# 3 446
  • София
Въпрос към Фейгин:
- С какво конкретно(игра, жест, действие, постъпка) би искала хората да запомнят  участието ти в "Игри на волята"?

# 3 447
Не ме изненадва много Фейгин - момиче на 20 години, много ясно, че обича да купонясва, иска да е известна. А и след години на тренировки, понякога сигурно е като отвързана. Едва ли в събота вечер ще стои вкъщи с книга на Достоевски. В един момент ще мине и това. Според мен след 2-3 години ще мисли другояче.
Книгите на Достоевски не са за всеки, "Престъпление и наказание" я мъчих няколко седмици.Stuck Out Tongue

# 3 448
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.
Колко тенденциозно го преразказа!
Каза, че гърдите са ѝ комплекс и би си сложила импланти. Спира я това, че може да ѝ пречат на спорта.
Макар, че била тихичка, обичала да купонясва. Ако излиза го правела в петък или събота, защото иначе ѝ пречело на кариерата. Слушала всякаква музика, но по дискотеки ходела на чалга (не, че не го разбрахме по стила ѝ на обличане).
Обясни, че мечта ѝ е било да стане модел, сега с треньорката ѝ, която е и неин мениджър, работят върху Инстаграм.
Сподели, че условията за спорта в България са мизерни, носела по няколко якета, докато тренира и ги сваляла, когато ѝ е неудобно. Разказа, че около 6 месеца не е получавала стипендия, а тя така или иначе била орязана.
Joy Така звучи по съвсем различен начин, аз затова питах колко е като време, за да си го чуя аз, иначе винаги има субективизъм, винаги, това е ясно. Затова и се учудих - преразказаното беше именно за...кифла, така и го илюстрирах. Така преразказано повече го разбирам като Фейгин.
И мен ме изненадаха някои неща, но Фейгин си я знаем, че влиза в тона на събеседника си, а водещата на подкаста е доста провокативна. За мен "кифла" е жена, която не прави нищо и само се старае да е хубава, а момиче, което на 19 години прекарва по 5 часа в залата (3 тренира тя, 2 помага на деца) от понеделник до събота, ако ще и 1000 кубика силикон да си сложи, пак няма да я сложа в тая категория.
Това за алкохола беше след средата, ако не ви се слуша целия подкаст.
Да бе, силикон, джуки, алкохол, купони, мечта за модел....звучи като кифла, не звучи като Фейгин.
Ще го въртя след малко, благодаря ти.

# 3 449

Не е алкохоличка, но кой ви каза, че пие по 2 чашКи?
Вижте коментарите от предишните страници.

Общи условия

Активация на акаунт