В ЯНУАРСКИТЕ студени нощи , сладко бебче ще ни топли !!!

• 12 618
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.Досега с татито умуваме върху новия вид на спалнята,та местим и разместваме Whistling До неделя ще ми е готово легълцето  Hug днес видях половината от него и утре трябва да го довършат.  Laughing

Днес бях при доки и каза,че мъника вече може да излиза когато си реши-напълно доносено и развито бебе е и е около 3.200-3.500 кг.(каза,че точно тегло не може да ми каже)...Има си достатъчно околоплодни води и не е слезнал много надолу...Каза да слагам по една вагинална таблетка през два дни заради гъбичките,за да няма особен риск за бебо.

И аз съм болна и пия СТРЕПСИЛС с мед и лимон и чайчета.

Комплекта ми за изписване е плюшен жълтичък с дебела ватирана пелена,жилетчица и ританки и шапка.Днес добавих едно ватирано боди с дълъг ръкав и един чорапогащник.Предполагам може да му се облича на бебешока чорапогащник????

# 211
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,много Ви благодаря за хубавите думи  Blush

Разбрахте ме вече с какво се занимавам последните 3 години,така че когато имате желание винаги сте добре дошли при нас Hug Hug

Много ще се радвам ,ако утре се спретнете и дойдете на базара ни  организирано/ нашествието на бременните януарки Mr. Green/, да се изфукам с вас  де Mr. Green Mr. Green

Обадете ми се ,когато затръгвате ,за да се засечем там.Телефона ми е : 0888 84 99 32

# 212
  • София; Дружбето
Ако ще се организираме казвайте навреме, че като се подготвя психически за мързел и после трудно се измъквам от нас Mr. Green
Мойта ли девойка само върви дребничка, че е 2200 newsm78 Май ще се е метнала на майка си - джобно гадже Laughing

# 213
Магнолиям, зала 4 в кое НДК е - в основната сграда ли или в малката?

Аз ще ви посетя, но не мога да кажа кога, така че ще се видим с другите мами на училището.

Klemy, няма к'во да се кахъриш за датата, нали ще си видиш бебчо още другата седмица............ех, да знаеш как благородно ти завиждам Laughing

# 214
  • София
magnoliamm, съжалявам, че не бях вкъщи да те гледам... Confused, в 10 бяхме при доктора.
damakupa,супер, значи ако не зараждаме по-рано, на 21 ще имаме две бебета!  Hug
tsveta, като се родят бебетата ще се види кое, колко е голямо. Аз очаквам изненадки, ще видите, че ще има разминавка. А и ти си дребничка, нали не очакваш бебето да е огромно? Е, ако таткото е 2метра е друго...колко е вашия?
titti, не се знае, до 21ви може да имаме още 4-5 бебета, половината вече сме в 9 месец, съвсем нормално е да завалят бебета, аз даже се чудя защо още няма.  newsm78

# 215
  • София; Дружбето
Там е въпроса, че и таткото ни е дребничък, и свекито и тя колкото мене, та бебата няма на кого да е голяма. Ама върви обснявай ти на доФтура Crazy Искам и аз вече да си дондуркам диването Mr. Green

# 216
Магнолиям, зала 4 в кое НДК е - в основната сграда ли или в малката?

Аз ще ви посетя, но не мога да кажа кога, така че ще се видим с другите мами на училището.

Klemy, няма к'во да се кахъриш за датата, нали ще си видиш бебчо още другата седмица............ех, да знаеш как благородно ти завиждам Laughing

Зала 4 е в основната сграда на НДК, на първият етаж, в дъното/ ама ляво ли беше,дясно ли беше,ще те объркам,ще питате там/  Laughing

# 217
Досега си правих теста за пола на бебето-много време ми отне,че не съм чак толкова добра с английския  Embarassed

Излиза ми 39 % момче и 60% момиче.Също един процент ми се губи-той сигурно е бебе изненада  baby_neutral

# 218
Днес бях при Мазнейкова, да си видя младежа Laughing Ама на мама хубавеца бе Laughing Подозирам,че отново ще родя клонинг на мъжът ми  Mr. Green

абе да ви питам, при Мазнейкова дава ли се диск с бебето, че на мен винаги само снимки ми дава, и сега съм се закахърила,че не се осетих да си искам диск? newsm78

А иначе теста ми излезе 56% момче, и 43 % момиче...Верен е, и не ми се загуби нито един процент Crazy

# 219
  • София
Клеми, гледай от хубавата страна за секциото - 21 е далеч по-хубава дата от 18  Laughing Това козирог ли е или още е стрелец?  newsm78

Мен утре не ме чакайте за базара - аз ако мога, ще мина. Сега се прибрах от вън, студено ми е, гадно ми е от мъглата, чувствам се скапана и не знам как ще се чувствам утре.  Tired Не искам да звучи като оправдание, просто, ако се разбирате групово, да не висите да ме чакате мен точно. Отивам да си забъркам някаква топла манджа и се бухвам пред ТВ-то и няма да мръдна от там!

Лъжа, естествено! Няма да се удържа и ще намина поне 2-3 пъти да ви нагледам!

# 220
А иначе теста ми излезе 56% момче, и 43 % момиче...Верен е, и не ми се загуби нито един процент Crazy

И на реб ти се губи 1%. 56+43=99%  Outta Joint
То явно на всеки му се губи процент изненадка  Mr. Green

Кой ще пуска следващата тема?Нимски ти ли ще си?

# 221
аз ще ходя на базара но по-ранко, че като се събере народ и мъжо откача Simple Smile

# 222
  • София
Ух, аз имам една срещичка утре, затова не искам аз да казвам точен час, но мисля че към 13 вече ще съм свободна.  Flutter Хайде вие се организирайте нещо, пък аз ще направя всичко възможно да дойда навреме, може и по-раничко да се дотътря.  ooooh!
Леле, направо не ми се вярва, че съвсем скоро ще започнат да се трупат бебета smile3541, на мен нали ми е раничко, та още немога да се осъзная.  banned

# 223
  • София
Кой ще пуска следващата тема?Нимски ти ли ще си?

Мдам, няма грижа! Имам предложение по този повод - да махаме родилите от списъка с термините, така единият списък ще намалява, а другият ще нараства. Иначе в един момент ще се озовем с по 2 списъка с по над 100 момичета в него, ОК?

Вижте какво набарах, докато чакам манджата да стане годна за ядене - Он-лайн магазин Туити Поредния от многото, но изглежда шарен!  Simple Smile

# 224
  • В офиса
И какво стана? За базара няма да се организираме, до колкото виждам.
Всъщност не е това важното, а всеки да отиде и да си купи нещо.
Аз, ако не се успя, ще цъфна от началото.

Магнолиамм, успех на теб и на всички, които го подготвяха!   Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт