С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 931
  • 407
  •   1
Отговори
# 285
Не мога  да повярвам, че Микаела имаше хладнокръвието да намушка брат си. Много гадна сцена. Ясно, че той трябваше да умре по един или друг начин, но да го нашука сестра му когато се прегръщат, когато той е дошъл да спаси нея...гадно.  Иначе актьорът е много добър. Жалко, че Васович не се запозна с Даниела, щяха да са двойка. Заедно можеха не  Бонония, а цяло видинско да завладеят.
Даниела е пълен психопат, пак много добре изигран с тази застинала лека усмивка.

Микаела и Даниела да си правят компания по психопатия. Едната обсебена от Коста, другата от съмнителен тип, обвинен за трафик. Едната уби майка си, другата брат си. Да си правят компания като съкилийнички. Не че сърбинът не заслужаваше...

# 286
Даниела според мен е обсебена от фикс идеята Боневи-винарна.Един вид се чувства най-голямата Бонева.Да,ама не.Брутална е,но ми харесва.Вярно е ,че освен нея никой друг Бонев не е подходящ да запази бизнеса.Само Тополски,но той не е Бонев.Мисля ,че последния ще оцелее.

# 287
Чак ми стана жал за Васович. Аз така и не разбрах защо Мики го мрази толкова. Кой и е отнел освен Сия?
И цял сезон обяснявам как Митко не е жив, а той се появи Joy И аз до последно невярващ - казвам "Ей сега ще падне и ще се окаже смъртоносно ранен от сърбина". А то пък Мики взе, че ръчна сърбина Joy

# 288
Нали Зомбори е Митко? Какъв измъчен вид имаше...

# 289
Да,той е!

# 290
Тамън си мислех, че Мики ще ръчне и Сома, както ги е подкарала, ама тя реши да звънне на полицията Joy

# 291
Голяма финка излезе Микаела-брат си уби,Сома го предаде.Само дано Васович не оцелее.И Машинки дано се оправи,че много събитиен ми идва епизода.

# 292
Тамън си мислех, че Мики ще ръчне и Сома, както ги е подкарала, ама тя реши да звънне на полицията Joy

И аз си го помислих Wink
Мики се оказа най-големия "мъж". Успя да отстрани двама от лошите. Предлагам, както е подгряла, утре да се оправи и с " кака Дани", та да завършим спокойно сезона.
И разбира се, след като я видим с белезници, в последните секунди да видим и какво се крие в стая 99.

# 293
Ей,отчето май гръмна Сома!Да не проверява човек!Остава Даниела някой да  я уреди и ето ти Хепи енд!

# 294
Ще има ли 2 сезон?

# 295
# 296
От всички лоши герои в този сериал най-много ми харесва Даниела, актрисата се справя невероятно в тази роля и колкото и да обичам доброто да възтържествува, ако са планирали втори сезон, се надявам да оставят Даниела да се измъкне Smile

# 297
И аз много се надявам Даниела да остане жива. Все пак тя стана собственик на винарната. 😆 Не мисля че Борис ще тръгне да я убива. Неочаквано, но точно тя ми стана любимка. Анастасия Лютова страхотно я пресъздава.

# 298
Чак любимка няма как да ми стане Даниела. Убила двама, поне още други два опита за убийство. Но наистина тоя образ прави филма интригуващ. И Лютова играе добре.
Разочароващо е, ако отец Лазар убие човек- много против натурата му е.
Надявам се преди финала да разберем и историята с Чочо.

# 299
  • София
Да, ще е гадно ако той го убие, така изглежда, че ще стане. Sad Но от сериал, в който дъщеря убива майка си, най-вероятно така ще стане.
Каква е историята с Чочо, как мислите? Явно и о. Лазар поназнайва нещо, явно е прочел писмото до Петя.

Общи условия

Активация на акаунт