С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 985
  • 407
  •   1
Отговори
# 105
Според мен,  това е къщата на Даниела. Отиде / пак според мен/ защото започна да надушва коя е другата жена и вероятно се надяваше да намери  някакви документи. Така си мисля, въпреки че ясно се видяха инициалите ДЛ на бижутата и няма как човек да не се досети за кого става въпрос.

# 106
А Микаела нали не ѝ даде на Даниела писмата, защо бяха там и Боби ги взе?

# 107
Тези са други писма - нещо от миналото на Даниела или майка и. Писмата на Сома няма как да са там.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 10:56 от Millan

# 108
Ми... То какво ли се разбира в тоя филм от веднъж... Същите на вид писма и Мики извади. Мигала съм.

# 109
За писмата на Сома, аз не разбрах, ако са истински, пък нали уж такива били, то тогава какъв е тормоза над останалите момичета, Боряна, тези, които бяха завързани. Или до един момент Сома е бил добър, после станал лош. Нещо хич не ми се връзва

П.П. Да се допълня ама не мога да се въздържа, приятелят психиатър на Борис по телефона беше крайно неадекватен. Две реплики направо ме извадиха от равновесие. Нещо от сорта "Аре, аре спирай ги тия хапчета, бе", все едно човек, ако има действително такива проблеми, това става ей така. Да не говорим, че не приляга на евентуално псохолог/психиатър тая реплика, а на някое другатче от махалата. И втората беше: "Ммм щот ако ми беше пациент, нямаше да ги пиеш", демек самия доктор оттича хапчетата и няма да лекува свои пациенти, дори и да се налага. Супер нереалистичен разговор, накрая му и затвори...

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 11:15 от Анонимен

# 110
И на мен, аз като искам да помогна на някой не го връзвам в мазето на някоя изоставена сграда...
Няма как да е добър Сома,  а тези  писма всеки може да ги напише от името на момичетата.
Или пък да е помогнал наистина на 1-2 момичета като е бил по-млад...

Много взеха да заплитат връзките на тримата "приятели". Очевидно всеки е имал връзка с жената на другия. С такива приятели...Бляк!

# 111
И на мен, аз като искам да помогна на някой не го връзвам в мазето на някоя изоставена сграда...
Няма как да е добър Сома,  а тези  писма всеки може да ги напише от името на момичетата.
Или пък да е помогнал наистина на 1-2 момичета като е бил по-млад...

Много взеха да заплитат връзките на тримата "приятели". Очевидно всеки е имал връзка с жената на другия. С такива приятели...Бляк!

Да, егати латино сериала стана - всеки с всеки е имал вземане-даване.

# 112
Накрая верно ще излезе, че Сомът е баща на Невена и се е чалнал от това, че не е могъл да е с жената, която обича и детето си, и прави тия истории с бебета за... реванш, да го наречем. Ама начина, по който го прави, не е похвален, така да се каже. Много хорър са вложили 😀

# 113
И според мен разговорът с психолога беше много объркан. И защо му затвори? Пълна глупост.

# 114
И според мен разговорът с психолога беше много объркан. И защо му затвори? Пълна глупост.

Много объркан психолог/психиатър наистина. Прозвуча сякаш той има някакъв психологически проблем с това, че Борис си е намерил жена, с която иска да създаде семейство Smiley

# 115

Много объркан психолог/психиатър наистина. Прозвуча сякаш той има някакъв психологически проблем с това, че Борис си е намерил жена, с която иска да създаде семейство Smiley

Дааа, беше едно гадно и изпросено ЧЕСТИТО, чак да му приседни на човек!

# 116
Точно така го възприех и аз. Като да са имали повече от обикновено приятелство... Нали трябва да са политкоректни и ако няма черен във филма, трябва да има поне гей! 😆

# 117
Да не би Даниела да е забременяла от Коста и Сома да и е помогнал? Това ще направи връзката между героите още по заплетена. Даниела отиде при Топлоска да и каже за какви писма става дума и че няма да му помогнат. Явно и тя иска на Сома да му се случи неща неприятно.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 12:13 от Monza

# 118
Да не би Даниел да е забременяла от Коста и Сома да и е помогнал? Това ще направи връската между героите още по заплетене. Даниела отиде при топлоска да и каже за кави писма става дума и че няма да му помогнат. Явно и тя иска на Сома да му се случи неща неприятно.

При първата среща на Даниела и Сома, вторият не можа да я познае, това е малко странно, ако й е помогнал с бебето навремето.

# 119
Мале, да не си от Видинско! Опасности дебнат от всякъде... 😁 То там кипяло от екшън!

Общи условия

Активация на акаунт