С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 956
  • 407
  •   1
Отговори
# 150
Момчил е убитият доктор, приятел на отец Лазар. Нено е Нектарий.
Даниела е поръчала вкарването на Борис в цистерната, за да убеди Тополски, че положението е критично и трябва да подпише. На Тополски му е пределно ясно, че Борис не е паднал сам там, все пак горе капакът беше затворен.
И в дома на Вяра е била, за да вземе Даниела шаха на Коко. За да не разбере никой никога тайната ѝ.
Сериалчето е супер, наистина, въпреки че си има недомислиците.
Не е невъзможно Даниела да е в някаква комбина със сърбина, защото когато я предупреждаваха няколко пъти по телефона, че има подслушващо устройство в кабинета, тя реално не си направи труда да го намери, което значи, че знае кой къде и защо го е сложил.
за да вземе Даниела шаха на Коко. За да не разбере никой никога тайната ѝ.
Това не разбрах-тайната на Даниела е връзката и с Коста по какъвто и да е начин ли?

# 151
На мен ми се стори, че якето, което намери Борис в дома Цвета( якето е на Даниела, с бе облечена, когато уби майака си) е същото като цвят и модел като на Тополска. Ако е така, Иво полицая ще реши, че шефката му е замесена в убийството на Цвета

# 152
  • Другата България
А, и за заключената стая №99.
Почти съм сигурна, че в нея няма никой.

# 153
И аз мисля, че няма човек в стаята, но има някакви улики.
За Даниела трябваше да се сетя по- рано, колко пъти лъжеше под път и над път без да ѝ мигне окото, уж за доброто на Вяра и Борис. Мислех, че като е много богата и не ѝ трябва Бонония. Мотивите ѝ явно са други.
Бижутата, които Коста е купувал бяха за 2 мил евро 😳

# 154
И за малко щеше да ги хвърли в реката. 😯😆. Чудя се защо го прави Даниела това. Дали защото като са били малки тя е имала някакви чувства към Борис , но той от негова страна не е имал такива чувства и сега тя си отмъщава?

# 155
На мен ми се стори, че якето, което намери Борис в дома Цвета( якето е на Даниела, с бе облечена, когато уби майака си) е същото като цвят и модел като на Тополска. Ако е така, Иво полицая ще реши, че шефката му е замесена в убийството на Цвета

Якето е на полицайката, защото живее там. Даниела беше със син суитчер когато уби майка си.

# 156
Защо да живее полицайката в дома на Цвета?

# 157
  • София
Sause baus!, още не се знае тайната... Аз си мисля, че Цвета не е искала да убие Румяна с промяната на дозата, по-скоро просто да й влоши състоянието, каквото и да е било там. И именно защото не е планувала убийство, е изпаднала в тоя шок след смъртта на Румяна. Не е могла да си прости.
Като че ли освен да е любовница на Коста, друго не мога да си представя какво може да крие Даниела. И Тополски май е наясно с това.

# 158
  • През девет планини в десета...
Още не мога да разбера защо Даниела удуши майка си, какъв е мотива и.

# 159
Защо да живее полицайката в дома на Цвета?

"Защо" ще трябва да попиташ сценаристите. Но е факт,  че се настани в тази къща, дрехите и са там и като дойде някаква съседка тя отвори вратата.

Другият вариант е да му е дъщеря. Нещо за баща и казаха ли, че не помня? Но и да е имала  не пречи Коста да и е биологичен баща, особено като гледам как всеки е спял с жената на приятеля си...

# 160
Според мен не живее там, а се беше промъкнала да тършува, не знам и аз вече.

# 161
А защо си държи дрехите там и няколко пъти я дават в къщата?

# 162
Полицейката не е ли дъщеря на Цвета?Аз с такова впечатление останах.

# 163
Даниела е дъщеря на Цвета. Румяна е майка на Вяра и Борис.

# 164
Полицейката не е ли дъщеря на Цвета?Аз с такова впечатление останах.

Не, съседката я обърка с Даниела и тя не отрече, за да може да събере информация.

Общи условия

Активация на акаунт