С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 951
  • 407
  •   1
Отговори
# 180
Само ако може да ми обясни някой от къде Борис взе огърлицата?

Той нали ходи в някаква къща, сигурно там я е намерил
Това е абсурд..Огърлица за няколко милиони не се държи в някой шкаф.

# 181
Чочо е син на Сома.

# 182
Тоест докторът от Канада и бивш на Петя.

# 183
И аз така помислих, ама нали Петя говори с него по телефона? Щеше да го познае?
Дали пък Чочо не е в дъното на търговията с бебета?
Петя е добричка, и само се възползват от нея близките ѝ приятели. Вяра се държа ужасно с нея.

# 184

И Борис не познава Чочо? Останах с убеждение, че познава бившето гадже на Петя. Нали са от един град, малко е странно и недомислено това.

# 185
В нали Борис говори по телефона с Чочо или се бъркам?

# 186
  • Другата България
Този от Канада няма нищо общо с Чочо.

# 187
Поопкетох конците,май!

# 188
Макар че много нишки се разплетоха, сериалът продължава да ми е интресен заради добрата игра на Анастия Лютова в ролята на Даниела Grinning

# 189
А на мен най-много ми харесва полицайката

Актрисата ,която играе Даниела за съжаление е обезобразена с тези джуки...

# 190
  • на село
Ей тази полицайка направиха я на луда , едните- Вяра и Петър, дай ни време.
Тази вечер и Даниела- една седмица само.
Къде я намериха такава благосклонна или то като се познават всички...

# 191
Полицайката също много ми харесва Grinning Образите на Вяра, Микаела и Петър са ми абсурдни и не особено добре изиграни. По принцип харесвам играта на Сано, обаче тази роля толкова да не му приляга.

# 192
Само ако може да ми обясни някой от къде Борис взе огърлицата?

Той нали ходи в някаква къща, сигурно там я е намерил, но в този филм все едно прескачат серии. И аз не гледам съвсем внимателно, но пък и те проточват една сцена между Даниела и Борис 10 мин.да ги гледаме как се галят по бузите, обаче важните неща ги сбият набързо...Всеки ден се чудя защо продължавам да го гледам, но..."След Лъжите в нас" мислех, че няма да има толкова зле направен филм. "Братя" е къде, къде по-изпипан.
Бях си казала да не пиша тук повече, но след това мнение няма как.
Братя е сериалче крадено изцяло от Под Прикритие! Даже не го крият. Дори офисът на мафиота е същия… да се използва думата изпипан е просто смешно.
Този сериал има много кусури. Прекалено много персонажи, линии, кукички, които на никъде не водят, муден да… но поне не е заснет за 5ст. и някои от актьорите се справят не лошо. Нека не го сравняваме с бози.

# 193
Само накрая да не излезе, че мотивите на Даниела са едно нищо. На мен ми е интересно, има интриги, засукано. Дано развръзката да не е разочарование.
В тоя ред си мисля дали накрая няма да се появи детето на Даниела и Коста.

# 194
Даниела е загубила детето от Коста. Тополски сподели това на Невена в управлението. Чудя се още какво ще прави Даниела с тази седмица отсрочка.

Общи условия

Активация на акаунт